F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Tost: Očekujem da će James Key ispoštovati naš ugovor

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

James Key, Toro Rosso

James Key, Toro Rosso

Šef ekipe Toro Rossa Franz Tost ne vidi razloga zašto njihov tehnički direktor James Key ne bi mogao postati idući Adrian Newey. Naravno, takav komentar Tost je dao u kontekstu navodnih vrbovanja od strane Ferrarija. Na upit službene F1 stranice može li Key postati ključni dizajner nove ere, nakon Neweya – odgovorio je:

“Zašto ne? Ali sve ovisi o tome u kojem će se smjeru pravilnik razvijati. Kao i uvijek u životu – trebate biti u pravo vrijeme na pravom mjestu.”

“James se jako razvio u posljednjih nekoliko godina, a oko sebe je okupio izvrstan tim. Adrian Newey je jednostavno puno iskusniji, ali sam uvjeren da će James kroz nekoliko godina postati jedan od glavnih figura kada je u pitanju tehnički dio Formule 1.”

Naravno, s takvim talentom zanimljiv je mnogim ekipama, ukljućujući i Ferrari.

“Uvijek postoji aspekt ljudskih želja, odnosno da čine kako ih je volja; ali bez obzira na to – James ima ugovor s Toro Rossom i očekujem da će ga ispoštovati.”

Na pitanje o trajnju ugovora, Tost je bio tajanstven:

“U ovom slučaju želim zadržati pravo da ne odgovorim na to pitanje, to je povjerljivo.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3336 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara