F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Alonso ne očekuje pobjede s McLaren-Hondom ove sezone

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Fernando Alonso, McLaren Honda

Fernando Alonso, McLaren Honda

Nakon pet frustrirajućih godina u Ferrariju, Fernando Alonso se odlučio za povratak u McLaren, koji će iduće sezone nastupiti pogonjen Hondinim motorima. Prva povratnička sezona starih partnera vjerojatno neće biti pobjednička, sudeći po izjavama Španjolca:

“Bit će teško doći pobjeđivati ove godine.”

Podsjetimo, McLaren i Honda iza sebe imaju uspješnu suradnju tijekom koje su Ayrton Senna i Alain Prost osvojili zajedno čestiri titule u periodu 1988.-1991.

To partnerstvo bilo je jedno od najdominantijih u povijesti Formule 1, što je dokazalo 15 pobjeda u ukupno 16 utrka.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3336 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj