F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Marchionne: Ne smijemo više trošiti vrijeme

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sergio Marchionne, Ferrari

Sergio Marchionne, Ferrari

Šef Ferrarija Sergio Marchionne ne popušta s konstantnim pritiskom i zahtjevima prema vlastitoj ekipi. U najnovijem medijskom istupu Marchionne kaže da će Ferrari ostati na svom kursu, iako su razočarali u prvom dijelu sezone. Talijanski, ali i dobar dio svjetskih medija smatraju da je Ferrari trenutno u krizi jer nisu ispunili Marchionneove ciljeve postavljene prije ove sezone, a uz to su izgubili i tehničkog direktora Jamesa Allisona. Njegovu zamjenu trenutno su pronašli u Mattiji Binottu, a čini se da je Marchionne zadovoljan tim izborom.

“Odlučili smo razvijati bolide za 2016. i 2017. iz naših unutarnjih resursa jer imamo fenomenalne talente.”

“Nama je najvažnije dati šansu ljudima koji znaju svoj posao. Pretjerano bi bilo reći da nam je potrebna transfuzija tehnički inteligentnog osoblja. Lagao bih kad bih rekao da sam zadovoljan, pa se nadamo da će drugi dio sezone biti bolji.”

Bez obzira na to, šef ekipe Maurizio Arrivabene još uvijek ima njegovu podršku.

“Uzeli smo Arrivabenea jer on poznaje Formulu 1 i trebali smo takvog čovjeka koji može raditi s ljudima i voditi ekipu.”

Osvrnuo se i na vozačku postavu:

“Sebastian je prvak i s razlogom smo prepoznali Kimijev dosadašnji posao pa smo mu dali novi ugovor.”

“Želim da ovu sezonu završimo dostojanstveno i časno. Moramo dati sve što imamo na svakoj utrci. Ali, ne smijemo više trošiti vrijeme,” zaključio je Marchionne.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3337 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Fernando Alonso Alonso king Prikaži

    Kad smo kod Kimija sad ide njegov Spa.Meni je on vozač koji tu stazu vozi možda i najbolje.


    0

    0