Arrivabene o formi i “paddocku”

Izdvojeno

Luka Maloić

Prije 9 godina 2 min 3 komentara

Maurizio Arrivabene

Maurizio Arrivabene, šef Ferrarijeve momčadi, naglasio je kako momčad mora ostati disciplinirana i nastaviti s pripremama za novu sezonu. Ferrari je imao ohrabrujuće rezultate na testiranjima sa svojim SF15-T bolidom i prema svim prognozama kotiraju kao druga sila na gridu. Maurizio upozorava da svi trebaju ostati čvrsto na zemlji i nastaviti s napredovanjem korak po korak.

“Mogu reći da smo ispunili ciljeve koje smo zacrtali. SF15-T se ponaša dobro kako smo i očekivali. Kimi, koji je vozio prošlogodišnji bolid, zadovoljan je poboljšanjem, a i Sebastian je vrlo zadovoljan. Moramo ostati s obje noge na zemlji jer znamo da ostale ekipe neće spavati. Jasno nam je da Mercedes ima prednost ali moramo se koncentrirati isključivo na sebe.”

Arrivabene je dio testiranja u Barceloni proveo na javnim tribinama zajedno s test vozačom Estebanom Gutiérrezom i drugim članovima Ferrarijeve ekipe. Prokomentirao je svoj potez kao svojevrstan protest protiv predloženih “paddock” propusnica po ekipi.

“Čuo sam da će u Australiji biti danjih restrikcija oko propusnica u “paddock” pa…mislio sam da bi se i mi mogli početi privikavati odlaziti na tribine. Ova ograničenja ne čine se razumnima. Imati “ekskluzivnu atmosferu” ne znači imati prazan “paddock”. Golf je možda najeksluzivniji sport, ali tisuće navijača prate svoje idole i igrače.” Zaključak je Arrivabenea.


Odgovor

3 komentara

  1. Lady Prikaži

    Kakva pozitivna atmosfera i promjena nakon onih uvijek istih ‘parola’ S. Domenicalia.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.