Arrivabene o formi i “paddocku”

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Arrivabene o formi i “paddocku”

Luka Maloić

Maurizio Arrivabene

Maurizio Arrivabene, šef Ferrarijeve momčadi, naglasio je kako momčad mora ostati disciplinirana i nastaviti s pripremama za novu sezonu. Ferrari je imao ohrabrujuće rezultate na testiranjima sa svojim SF15-T bolidom i prema svim prognozama kotiraju kao druga sila na gridu. Maurizio upozorava da svi trebaju ostati čvrsto na zemlji i nastaviti s napredovanjem korak po korak.

“Mogu reći da smo ispunili ciljeve koje smo zacrtali. SF15-T se ponaša dobro kako smo i očekivali. Kimi, koji je vozio prošlogodišnji bolid, zadovoljan je poboljšanjem, a i Sebastian je vrlo zadovoljan. Moramo ostati s obje noge na zemlji jer znamo da ostale ekipe neće spavati. Jasno nam je da Mercedes ima prednost ali moramo se koncentrirati isključivo na sebe.”

Arrivabene je dio testiranja u Barceloni proveo na javnim tribinama zajedno s test vozačom Estebanom Gutiérrezom i drugim članovima Ferrarijeve ekipe. Prokomentirao je svoj potez kao svojevrstan protest protiv predloženih “paddock” propusnica po ekipi.

“Čuo sam da će u Australiji biti danjih restrikcija oko propusnica u “paddock” pa…mislio sam da bi se i mi mogli početi privikavati odlaziti na tribine. Ova ograničenja ne čine se razumnima. Imati “ekskluzivnu atmosferu” ne znači imati prazan “paddock”. Golf je možda najeksluzivniji sport, ali tisuće navijača prate svoje idole i igrače.” Zaključak je Arrivabenea.

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Arrivabene

Komentiraj

3 komentara

  1. Kakva pozitivna atmosfera i promjena nakon onih uvijek istih ‘parola’ S. Domenicalia.


    0

    0