F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Sve je više onih koji traže odgodu uvođenja “halo” sustava

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pierre Gasly testira Halo

Pierre Gasly testira Halo

Šef ekipe Haas, Gunther Steiner, još je jedan u nizu F1 ličnosti koji javno traži da se pričeka s uvođenjem “halo” zaštite u Formulu 1. Nakon što je Christian Horner prošlog tjedna rekao da će on glasovati protiv uvođenja, sada se sve glasnije postavlja pitanje hoće li se uopće ostvariti ta ideja iduće godine.

Čini se da raste broj onih koji nisu oduševljeni time, a Steiner je posljednji u tom nizu:

“Svi želimo sigurnost u ovom sportu, apsolutno,” kaže Steiner.

“Ali, vozači koji odaberu Formulu 1 znaju da to nosi određeni rizik sa sobom, a bolidi su trenutno prilično sigurni.”

“Vozač je taj koji donosi odluku želi li biti siguran ili ne jer želi voziti brzo. Možete staviti halo na bolid i onda će vozač misliti da je siguran i da može raditi što god poželi.”

“Prema tome, ja sam negdje u sredini. Želimo da bude sigurno, ali nikad neće biti 100% sigurno. Osim toga, rizik je dio sporta. Puno ljudi pokušava reći da sustav nije spreman, što je također dobra poanta. Vettel je rekao da je imao problema s vidnim poljem. Ako pričekamo jednu godinu, ja se slažem s tim.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3324 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Vecina je protiv toga ali cak i ako timovi i strateska grupa odbiju uvodjenje HALO sustava FIA ga moze progurati na osnovu pitanja sigurnosti


    0

    0