F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Button pojasnio zašto nije prošao u Q2

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Jenson Button, McLaren

Jenson Button, McLaren

Jenson Button je nakon kvalifikacija objasnio što ga je spriječilo da uđe u drugu kvalifikacijsku rundu – problem je bio u stražnjem krilu koje nije funkcioniralo kako je trebalo:

“Zasad ovo ne izgleda kao sretan vikend za mene,” rekao je Button nakon što se kvalificirao na 17. mjesto na svojoj domaćoj utrci.

“Jedno krilce sa stražnjeg krila se otkačilo tijekom prvog letećeg kruga u Q1 i stražnji dio bolida je postajao sve gori i gori kako je krug napredovao.”

“To se dogodilo u osmom zavoju koji je vrlo brz i u kojem trebate downforce, pa sam zapravo iznenađen i što sam postigao ovo vrijeme koje jesam, da budem iskren. Pokušali smo to popraviti i izići opet, ali ponestalo je vremena, nažalost.”

Button nade polaže u promjenjivo vrijeme:

“Ipak, nasmiješen sam jer što je – tu je. Nosit ćemo se s tim izići iz svega jači. Nadam se kiši i nečem neočekivanom u utrci jer još uvijek ciljam na bodove sutra,” zaključio je.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3318 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Mclaren raca Prikaži

    Ako ne odustane, bit će vozač koji je naviše mjesta napredovao


    0

    0