F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ricciardo: Ove pasice gledam kao zid

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Daniel Ricciardo, Red Bull

O novim pasicama bilo je govora i prije nego je počeo prvi slobodni trening za VN Austrije, budući da se već tada primijetilo kako su žuti krajevi prilično visoki, te bi se bolid lako mogao oštetiti na njima. Odmah je to osjetio Max Verstappen, koji je prvo uništio prednje krilo, dok je drugi put izletio sa staze s puknutom osovinom. Ništa bolje nije prošao Daniil Kvyat, koji je u prvoj kvalifikacijskoj rundi snažno zajahao žute pasice u predzadnjem zavoju, što je rezultiralo pucanjem osovine i prilično velikim sudarom.

“Ove pasice gledam kao zid, jer znam da ću oštetiti bolid ako pređem preko žutog dijela. Mislim da ovo nije smiješna situacija, vidjeli smo nekoliko sudara i za mene je ovo važno. Ovdje je situacija kao i na svim ostalim stazama, ako odete preširoko, onda morate biti kažnjeni. Jasno mi je da se ovdje ošteti bolid, ali na uličnim stazama je stvar još gora.”

Vidjeli smo još nekoliko vozača koji su prešli preko visoke žute pasice, no prošli su s manjim oštećenjima, ili čak bez, kao Marcus Ericsson na trećem slobodnom treningu. Pitanje je kako će to izgledati kad bolid pun goriva pređe preko nje.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Nigel Mansell The Simpsons Prikaži

    Rus je najavio kako će preko ovog zida prolazit ko David Coperfield kroz Kineski.


    0

    0