F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Massa: Ako treba, spreman sam za novu momčad

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Felipe Massa

Felipe Massa vozi svoju 13 F1 sezonu, te je trenutno u Williamsu, momčad u koju je stigao krajem 2013. nakon sedam godina provedenih u Ferrariju. Nakon 239 utrka iza sebe, Brazilac kaže kako je spreman za novu momčad ako će to biti potrebno, što bi značilo da će mu to biti četvrta u karijeri. Dok je za Jensona Buttona već poznato da bi mogao završiti u Williamsu, za Massu još nema apsolutno nikakvih informacija.

“Ne želim otkriti imena jer mislim da to ne bi bila dobra stvar za napraviti. Nije u pitanju mala momčad, možda je to netko za koga sam se već utrkivao, ili neka momčad koja je u vidnom napretku. Osjećam se spremnim za sve, za ostati u ovoj momčadi ili za napraviti bilo što. Spreman sam uživati. Ako ne nađem dobru mogućnost, spreman sam pronaći posao u nečem drugačijem.”

“Stoga nisam u žurbi i odluku ću donijeti kada za to bude pravo vrijeme. Ako ću imati dobru mogućnost, iskoristit ću je, ali ako se budem trebao vući po dnu grida, onda za to nisam spreman.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Honda zekohonda Donator Prikaži

  sauber možda?
  što god da bilo, button je sve bliži williamsu, stoffel mclarenu. i to je dobro.


  0

  0
 2. Nigel Mansell The Simpsons Prikaži

  “…ali ako se budem trebao vući po dnu grida, onda za to nisam spreman.”
  Sauber je na dnu tako da….
  “…Nije u pitanju mala momčad, možda je to netko za koga sam se već utrkivao, ili neka momčad koja je u vidnom napretku.”
  Massa priča o Ferrariju I Force Indiji?


  0

  0