Palmer siguran da će ostati u Renaultu i iduće godine

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 1 komentara

Jolyon Palmer, Renault

Jolyon Palmer, Renault

Iako još uvijek nisu splasnule glasine kako bi Jolyon Palmer mogao ostati bez vozačkog mjesta i prije kraja tekuće sezone – Britanac tvrdi da će vjerojatno zadržati mjesto i za iduću godinu.

“Siguran sam da ću biti tu i iduće godine ako napravim dobar posao ove godine. Sve ugodnije se osjećam, sve brže vozim, posebno posljednjih nekoliko utrka. Radujem se ovom europskom dijelu sezone i nadam se da ću se poboljšati.”

Bivši GP2 prvak pridružio se Renaultu ove godine u povratničkoj sezoni, i to zajedno s Kevinom Magnussenom.

Na početku sezone došao je blizu bodova (11. mjesto u Australiji), ali od tad nije išlo tako glatko. Problemi s bolidom i vozačkim vještinama udaljili su ga od završavanja u bodovima.

“Mogli bismo imati malo brži bolid, ali apsolutno obožavam utrkivanje u Formuli 1 i pokušavam konstantno napredovati. Posljednjih nekoliko utrka nije sve išlo po planu, ali imamo par ideja kako poboljšati stanje. Konkurencija je žestoka, ali doći ćemo i mi tamo.”

Njegov timski kolega, Kevin Magnussen, došao je do bodova sedmim u Rusiji.


Odgovor

1 komentar

  1. avalon Prikaži

    ma bravo jolyon dobro zboriš “sve brže vozim, posebno posljednjih nekoliko utrka” samo … nekako mi se čini da je najbolja trka jolyona bila prva , australija kad je završija 11. , a sve posli je za zaborav . kad završi trku obično je plasiran od 13. do 15. mista i to sa krugom zaostatka . u renaultu bi bili glupi da se liše usluga sve bržeg palmera ( kako on za sebe tvrdi ) isto ka šta su se za sada usrećili sa magnussenom …. a mislija sam da kevin ipak može bolje , više posli prikazanog u McL 2014.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.