F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Frustracije pomažu da izvučem više iz svog talenta

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Daniel Ricciardo, Red Bull

Daniel Ricciardo, Red Bull

Daniel Ricciardo kaže da su frustracije koje je doživio tijekom prošle sezone zapravo pomogle da izvuče više iz svog talenta. Australac je pobijedio tri puta 2014. godine, zasjenivši tako svog timskog kolegu Sebastiana Vettela, ali je bio daleko od tog uspjeha 2015. godine kada je Red Bull-Renault očito bio u određenim problemima.

No, ekipa se poboljšala ove godine, a Ricciardo je najbliže pobjedi bio u Monaku. Tamo ju je izgubio samo zbog lošeg zaustavljanja u boksu.

“Loša godina poput 2015. je sigurno pomogla da mi bude vjetar u leđa. Osjećam da svake godine učim sve više, ali i želim više. To je dobro za moju glad i motivaciju. Može voditi do određenih frustracija kad stvari ne idu kako treba, ali ne osjećam da to utječe negativno na mene u bolidu.”

“Ako išta – onda pomaže da izvučem više iz svog talenta.”

Ricciardo je dodato da Max Verstappen pomaže u guranju ekipe naprijed.

“S Maxom je sve bilo cool. Guramo jedan drugog i ekipa to vidi pa su uzbudljivi zbog vozačke postave koju imamo. Supernatjecateljski smo raspoloženi, ali to gura ekipu u dobrom smjeru.”

“U mojoj glavi to guranje je prema glavnom cilju – pobjedničkom bolidu za iduću godinu. Nadam se da možemo ostvariti taj posljednji korak. Na šasiju se možemo osloniti i možemo osjetiti da dobro radi.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3340 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj