Perez: Trenutno sam na vrhuncu forme

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 2 komentara

Sergio Perez

Sergio Perez

Sergio Perez vjeruje da se trenunto nalazi na vrhuncu svoje vozačke karijere te da zaslužuje priliku u nekoj boljoj momčadi da pokaže sve što zna. Nakon osvajanja postolja u Monaku, Perez je istaknuo kako se popravio u nekoliko područja otkako je započeo svoj put u Formuli 1.

“Trenutno sam na vrhuncu forme. Mnogo sam se poboljšao otkako sam došao u Formulu 1, stoga se nadam da ću dobiti priliku voziti konkurentan auto kako bih pokazao što sve mogu. Nema sumnje da sam se najviše poboljšao u kvalifikacijama. Također sam se poboljšao u utrci te u čuvanju guma. Ali, gledajući na prošlu sezonu, najveći napredak se dogodio u kvalifikacijama.”

“Ponosan sam na stvari koje sam učinio s bolidima koje sam imao na raspolaganju. Mislim da moja postolja dovoljno govore sama za sebe. To je ono po čemu bi se trebala mjeriti moja karijera.”

Sergio Perez je u zadnje tri sezone osvojio tri postolja za Force Indiju, što je 75% svih postolja indijske momčadi. Prvo je osvojio Giancarlo Fisichella na VN Belgije 2009. godine kada je završio na drugom mjestu. Ostala tri postolja, koja su ujedno i tri treća mjesta, osvojena su na VN Bahreina 2014., VN Rusije 2015. i VN Monaka 2016. od strane Sergija Pereza.


Odgovor

2 komentara

  1. Pierre Gasly
    Perica9 Prikaži

    Onda si u top 10 na mom predictoru :D


    0
    0

    0
  2. F1zaljubljenik0211 Prikaži

    Perez me ugodno iznenadio ove sezone, nisam očekivao da će biti toliko bolji od Hulka iako sam vjerovao u njega od početka. Samo neka tako nastavi i neka se Hulk malo probudi i mislim da Force Indiu čeka još jedna izvrsna sezona.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.