F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Villeneuve: Vozači su iza sigurnosnog auta djelovali kao slabići, a ne gladijatori

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Monako, Monte Carlo

Nakon što je Charlie Whiting donio odluku da će VN Monaka startati pod sigurnosnim automobilom, mnogi ljubitelji Formule 1 ostali su razočarani, posebno zato jer kiša više nije padala i staza se samo sušila. Ne treba spominjati da ovakve odluke štete Formuli 1, budući da smo do prije nekoliko godina gledali utrke po snažnoj kiši i natopljenoj stazi. Izlazak sigurnosnog automobila na stazu nije se svidio ni Jacquesu Villeneuveu, koji često kritizira Formulu 1 i odluke koje se donose.

“Sedam krugova iza sigurnosnog automobila – to je smiješno. To nisu turisti, već najbolje plaćeni vozači na svijetu. Formula 1 gubi svoje fanove. Ovakve stvari ne pomažu da se to zaustavi, poglavito zato jer vozači ne izgledaju kao gladijatori, već kao slabići. To je rizično, ali oni su profesionalci. Pustite ih da se utrkuju ili promjenite pravila, tako da se ne može startati na mokom.”

 

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Susie Wolff karte_m0lim Prikaži

  Mozda im restrikcije team radia brane da traze micanje SCa…

  Ali nije prvi put da SC ostaje predugo i da za njim pola grida ide na inter …


  0

  0
 2. Mercedes hrcfaca Prikaži

  Inače mi Vileneuve nije nešto simpatičan, ali oko ove izjave se moram s njim složiti u potpunosti.


  0

  0