08 Štajerska – live chat
08 Štajerska – live chat

Monisha Kaltenborn – Ponašanje Ericssona i Nasra je neprihvatljivo

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Monisha Kaltenborn – Ponašanje Ericssona i Nasra je neprihvatljivo

Luka Maloić

Felipe Nasr, Sauber

Felipe Nasr, Sauber

Sauberova šefica Monisha Kaltenborn osudila je ponašanje Felipea Nasra i Marcusa Ericssona na VN Monka. Duo se sudario tijekom VN Monaka u zavoju “La Rascasse” u 48. krugu nakon što je Ericsson pokušao prestići Nasra s unutarnje strane. Incident je doveo do dvostrukog odustajanja Sauberovih vozača.

Nasr je preko radio komunikacije obaviješten da mora pustiti Ericssona, ali Brazilac je, očito, ignorirao zahtjev, a Šveđanin je nakon utrke tvrdio da je primio poruku da slobodno može napasti.
Kaltenborn, svejedno, naglašava da je isključivo njihova krivica što nisu završili utrku i krivnju svaljuje na obojicu svojih vozača. Tvrdi da se slični incidenti više neće događati.

“Ovo je neprihvatljivo ponašanje za oba naša vozača. Naporni rad naše ekipe tokom cijelog vikenda završio je u tom sudaru. Marcus i Felipe znaju koliko rada je uloženo u svaku utrku. Imaju odgovornost odvoziti utrku do kraja. Nakon evaluacije cijele situacije, važno je brži automobil plasirati što više naprijed u poretku, a naša odluka se temeljila na podacima sa staze. Nakon toga, obavijestili smo vozače, a oni znaju svoje dužnosti i kako to izvesti.  Takav incident neće se više ponoviti.”

Ercisson je zbog izazivanja sudara dobio kaznu od +3 mjesta za VN Kanade.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Charles Leclerc 16 senna66 Donator Prikaži

    nije dobro, dovoljno što je Sauber u banani, kamoli da još imaju rat između vozača.


    0

    0