Perez: Postolje plod sjajne taktike

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Perez: Postolje plod sjajne taktike

David Vidović

Sergio Perez

Sergio Perez

Borba koja se odvijala tijekom zadnjeg dijela utrka daleko od kadrova kamera između Pereza i Vettela za posljednje mjesto na pobjedničkom postolju pripala je Force Indiji i Perezu, većinom zahvaljujući dobro odabranoj strategiji. Ovo je tek četvrto postolje u povijesti momčadi, i prvo nakon VN Rusije prošle godine. Perez je s intermedium guma prešao na mekane gume, najtvrđu ponuđenu komponentu guma za suho ovaj vikend, i uspio do kraja utrke voziti jako brzim tempom i sačuvati gume, kao i Ferrarija iza sebe. Perez se nakon utrke zahvalio momčadi na strategiji koja im je donijela postolje.

“Jako sam sretan, momčad je napravila veliki posao s taktikom, svaki poziv u boks je bio dobro tempiran, bio je ovo nevjerojatan dan za nas, i moje treće postolje za momčad. Poseban je osjećaj jer smo to ostvarili i Monaku i po ovakvim uvjetima. Ovo postolje želim posvetiti našem šefu Vijayu Mallyi, bio nam je velika potpora sve vrijeme. Smatram da smo danas donijeli odlične odluke, mekane gume su bile najbolji odabir, u početku sam mogao kontrolirati tempo, ali Vettel je bio vidno brži od mene. Zato sam čuvao gume i na kraju sam imao dobro očuvane i brze gume, tako da kada sam trebao, mogao sam stisnuti i ubrzati koliko želim.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9490 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj