Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Red Bull i Toro Rosso će imati Renaultov motor 2017. i 2018.

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Red Bull i Toro Rosso će imati Renaultov motor 2017. i 2018.

Ante Vetma

Red Bull Renault

Red Bull Racing je danas iznenada potvrdio da će u naredne dvije sezone koristiti Renaultovu pogonsku jedinicu, a možda još veće iznenađenje je da je Toro Rosso također sklopio partnerski ugovor s Renaultom za isti period.

Christian Horner je komentirao:

“Oduševljeni smo zbog ovog produljenja partnerstva koje se u proteklom periodu pokazalo kao vrlo uspješno. Nakon rekonstrukcija koje su se dogodile u Renaultu očigledno je da se napredovalo i zbog toga je logično da nastavljamo s TAG Heuer-om.”

Tijekom iduće dvije sezone i Toro Rosso i Red Bull će primati najnovije nadogradnje na motor, a također im je ostavljena mogućnost da brendiraju motore po svojoj želji.

Podrži nas

Zadnji donatori:
HuMS32

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3567 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Pierre Gasly Perica9 Prikaži

    Combo Rosso hoce tag heuer cim imaju stari ferrarijev motor


    0

    0