Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli preživjeti, molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Allison zadovoljan Ferrarijevim napretkom na testiranju u Barceloni

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

James Allison, Ferrari

James Allison, Ferrari

Ferrarijev tehnički direktor James Allison zadovoljan je obavljenim poslom na testiranju u Barceloni prošlog tjedna. Ferrari je na utrci u Španjolskoj završio na drugom i trećem mjestu nakon što su se dva Mercedesa izbacila u prvom krugu, ali je bilo očito da Red Bull ima određenu prednost u zavojitom posljednjem sektoru.

Allison kaže da je Ferrari naporno radio tijekom dvodnevnog testa upravo ne bi li se poboljšao u tom aspektu:

“Proveli smo nekoliko dana u Barceloni nakon utrke i isprobali cijeli spektar različitih setupa i poboljšanja za bolid. Test je bio uspješan i zadovoljni smo ostvarenim napretkom pa se radujemo daljnjem učenju i primjenjivanju tih informacija u Monaku.”

Allison je podcrtao važnost dobrog rezultata u kvalifikacijama na stazi poput Monaka:

“Naravno, radi se o stazi na kojoj je startna pozicija apsolutno sve. Ne smijemo priuštiti pogreške, a staza će se razvijati kako vikend bude odmicao i moramo na njoj provesti što je moguće više vremena.”

“Zavoji su jako spori, a pravci kratki; na ovoj stazi se traži puno downforcea i bolidi koji su u tom području jaki će dobro proći.”

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3399 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Ferrari pro5i vilin konjic Donator Prikaži

    Radujem se Monaku i zaustavljanju u boksevima. Mislim da bi Pirelli trebao uvesti gume koje će trajati svega 10ak krugova.

    Bwahahaha!


    0

    0
HrvatskiEnglish