Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
hattrick je napisao/la: 16.07.2017., 17:02
Dani je napisao/la: 16.07.2017., 16:19 @frantic ne smijem te previše hvaliti jer bi se avalon mogao naljutiti.
@slavene mislim da je ova utrka pokazala da mercedes može jako dobro čuvati gume na ovako brzim stazama. Očito je to do razlike u međuosovinskom razmaku u naravno aerodinamici. Zato bi recimo u Mađarskoj ferrari mogao biti u prednosti. Ali to sve opet zavisi od odabira guma i temperatura tamo. A RB tek tamo dolazi sa velikim nadogradnjama. Uh čeka nas paklena utrka, a ne samo zbog ljetnih vrućina.
slika

:fiju:
Vidi, jel to GP1 još postoji? :mrgreen: Ne znam di je točno pao naš heroj Dani, mislim da ga je Marko šutirao. Ali, obzirom da je Dani već kmečao na team-radio, odnosno na mail, vjerujem da će mu Marko to privatno objasniti. :kokice:

Inače, evo šest godina otkad sam otvorio prvi F1 portal i još me jednako šokira kad netko pomisli da ću banirati nekoga jer navija za X ili Y vozača. Tad sam još mislio kao okej, bit će kakvo derište 13-14 godina pa ga pucaju hormoni, ali onda skužiš da su godine prošle, a ti "klinci" još uvijek trube o tome da admin voli ovog, a mrzi onog drugog. :facepalm:

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Koji lik jbte :rofl: :facepalm: :rofl: :facepalm: :rofl: :facepalm:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
Javio se danas na forumu pri kraju kad je ferrari upo u probleme. :chill:
Btw., podrzavam ono o micanju obavijesti da je neko nesto posto prije tebe na forumu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Jel ovo @senja banovan ili se varam?
Ako jeste, hvalim te Bože, nek se i to desilo.
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
zekohonda je napisao/la: 16.07.2017., 18:24 Javio se danas na forumu pri kraju kad je ferrari upo u probleme. :chill:
Btw., podrzavam ono o micanju obavijesti da je neko nesto posto prije tebe na forumu.
Odmah nakon što je Bottas pretekao Vettela..... :chill:
:rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
@zekohonda: Provjerit ću šta se da učinit po tom pitanju...

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
avetma je napisao/la: 16.07.2017., 17:08 Vidi, jel to GP1 još postoji? :mrgreen: Ne znam di je točno pao naš heroj Dani, mislim da ga je Marko šutirao. Ali, obzirom da je Dani već kmečao na team-radio, odnosno na mail, vjerujem da će mu Marko to privatno objasniti. :kokice:

Inače, evo šest godina otkad sam otvorio prvi F1 portal i još me jednako šokira kad netko pomisli da ću banirati nekoga jer navija za X ili Y vozača. Tad sam još mislio kao okej, bit će kakvo derište 13-14 godina pa ga pucaju hormoni, ali onda skužiš da su godine prošle, a ti "klinci" još uvijek trube o tome da admin voli ovog, a mrzi onog drugog. :facepalm:
Dani je pao na stalnim podbadanjima čime stalno izaziva svađu, pa sam ga stavio na hlađenje sedam dana. I evo, sad na mailu kaže da se nema namjeru više vraćati. Super, dok god se netko tako ponaša, drago mi je da neće dolaziti na forum.

Potpis za ovaj drugi dio posta, "zanimljivo" je da uvijek s istim likovima problemi.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Hahaha nisam pratio utrku, pa sam ko padobranac ulatio na f1puls. Vidim banovi padaju, rasprave se dovode do usijanja, znači dobro je.... :mrgreen:

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Hvala @avetma na Rover badge :pivo: :klanjam: :thumbs:
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Naravno, uvijek je tu i standardni srcedrapajući epilog nakon bana, gdje je za sve kriv zločesti administrator.
Hvala na razumijevanju. Očito je u kojem smjeru ide ovaj portal, kao i
forum uz njega. Sve u svemu, svako dobro vam želim.
I da budemo skroz fer evo i odgovora
Nema na čemu. Ide u smjeru osiguravanja zdrave okoline za sve one koji žele zdravu atmosferu na portalu. Isto tako ide u smjeru baniranja onih koji su sposobni promisliti i tipkati riječi "ubij se, tko te hebe" i zatim poslati tu poruku drugoj osobi javno na portalu. Žao nam je samo što nemamo mogućnost takvim osobama zabraniti pristup internetu, ali što se nas tiče - dovoljno je i ovo da je zabranjen pristup portalu. I molimo bez dodatnih registracija jer forum automatski prepoznaje ako se netko registrira više puta.

Lijepi pozdrav!
I po tisućiti put svima ostalima -

1) suzdržite se od komentiranja drugih članova. Da se sve događa uživo negdje, bi li te stvari nekom u facu govorili? Ne bi, jer nema tenzija kao dok se tipka po forumima. Čim krv uzavrije nakon utrke ili nekog događaja, odmah se svaka tuđa rečenica tumači na najgori način i nužan je protuudar. Nije, uzmite sve sa zrnom soli, pokušajte shvatiti poantu i perspektivu onog s druge strane monitora.

2) promislite dvaput prije nego pošaljete komentar. Je li ono što ste napisali pridonosi raspravi? Je li otvara neka zanimljiva pitanja ili mlati praznu slamu? "Forza Ferrari" je nepotrebno pisati, "Hammertime!" je isto tako nepotrebno pisati, to su banalne parole kojima je mjesto na transparentu na tribinama. Probajte složiti misao u rečenicu, rečenice u smisleni tekst koji ima glavu i rep. Ne mora članak imati 200 komentara gdje svatko napiše svoju parolu, radije 20 komentara, ali da bude korisno pročitati.

3) ako se dogodi da netko ne poštuje ta pravila, da trola ili da vrijeđa, nemojte ulaziti u raspravu s njim nego ignorirajte i prijavite poruku. Forum je ogroman postao, portal također. Kad ja ili netko od administratora posjete portal/forum i naiđe na 40 postova u kojima se dvojica genijalaca nadmeću u nekoj besmislenoj raspravi kojoj je teško pohvatati glavu i rep - mi brišemo sve redom, jednostavno zato jer je lakše i brže, inače bi danima sjedili, čitali i filtrirali komentare. Korisnik Carillo je danas odlično napravio kad ga je drugi korisnik izvrijeđao. Lijepo prijavavio taj post (uskličnik u desnom kutu svake poruke na forumu) i onda ignorirao to i nastavio pisati mirnim tonom. Ja sam reagirao i sve je rješeno za tren.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Molba za sve -
radim nešto oko caching sustava stranice jer smo primijetili par puta da portal odlogira člana bez razloga. Ako uočite bilo kakve probleme s loginom (ili da vas izbacuje iz sustava) - molim da prijavite tu.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Evo nove donacije, još 3 dana života za portal omogućio luke flywalker, hvala! :pivo:

Ovime smo pokrili troškove cca do Belgije. :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ante, jel mi se čini ili sad na forumu ima kratica za vraćanje na početnu od portala??
Ne mogu da presaberem u glavi je li to stojalo i ranije....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Haha nije bilo, to je novo :)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Dobro je, pobojali smo se da je prošao onaj prvi val donacija i da ćemo uskoro opet u minus :mrgreen: Ali uskočio sada i vlado, novih 6 dana za portal i sad smo sigurni do Monze. :pivo: :thumbs:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Jbga... svi čekamo da Vettel dobije utrku, ako bude postolja bit će i para. :mrgreen:

Moje pohvale dečkima na donacijama! :pivo:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Sad zamisli da Seb pobijedi a Hamsta odustane.. Bit ce para za sljedecu sezonu :fakjea:
Fino Alla Fine

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Mogli bi postavit ankete kad dodje pauza, za timove koji je vozac ostavio bolji utisak za ovaj dio sezone. Svako 5 dana mjenjati tim.

Dosta zanimljivo bi bilo.
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Stiže jedan odličan materijal za ljetnu pauzu u režiji druga Clarka, tematika polusezona 2017 :)

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Da li na forumu postoji opcija za ignoriranje korisnika?
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡