Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- Brumica
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Imam problema s pregledom foruma preko računala, preko mobitela je sve ok. Stavila bih sliku, al nemoguće je išta postati preko računala. Uglavnom forum mi izgleda kao da su na praznu bijelu pozadinu priljepljeni postovi i avatari 

They see me strollin', they hatin' 

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
CTRL+F5 

- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
@avetma, jel bi se mogao chat nekako "pospremiti" pa da ga se može pročitati/pregledati i kasnije pa i neki drugi dan.
Nisam mogao bio niti na Portalu niti ispratiti ijedan dio utrke preko moba, jer je tamo gdje sam bio WiFi bio nikakav. Mislio sam sada kad sam se vratio pregledati Live Chat da dobijem iole neku malu atmosferu utrke, ali...
(Znam znam ... pročitati sažetak utrke u članku "Valtteri Bottas pobjednik VN Austrije!" i to je to , ili neki strani portal...itd -al to nije to )
Nisam mogao bio niti na Portalu niti ispratiti ijedan dio utrke preko moba, jer je tamo gdje sam bio WiFi bio nikakav. Mislio sam sada kad sam se vratio pregledati Live Chat da dobijem iole neku malu atmosferu utrke, ali...
(Znam znam ... pročitati sažetak utrke u članku "Valtteri Bottas pobjednik VN Austrije!" i to je to , ili neki strani portal...itd -al to nije to )

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
što se tiče chata, danas sam bio drugi put tamo.
bilo je skroz ok, 100x bolje nego prošli put.
bilo je skroz ok, 100x bolje nego prošli put.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Chat je još na vrlo skliskom terenu. Pratio sam CPU opterećenje tijekom utrke, ako je normalan load oko 1, prihvatljiv oko 2-2.5, nama je za vrijeme najveće posjete bio prešao 75 u jednom periodu. Sam bog zna zašto nas host nije isključio kad smo tako nenormalno prešli predviđene kapacitete
Zato ga gasim isti tren nakon utrke jer ako bude otvoren u trenu kad nahrle posjeti na članak s rezultatima, to bi bio krah...

Zato ga gasim isti tren nakon utrke jer ako bude otvoren u trenu kad nahrle posjeti na članak s rezultatima, to bi bio krah...
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Šteka forum. Halooooo!!
Mene je strah - zašto tamo, na naslovnici portala piše da ova GENIJALNA hrvatska F1 stranica ima života do VN Mađarske ili zaključno sa VN Mađarske??!!

Mene je strah - zašto tamo, na naslovnici portala piše da ova GENIJALNA hrvatska F1 stranica ima života do VN Mađarske ili zaključno sa VN Mađarske??!!

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
@pigmalion
plati ljetnu stanku!
@vetma
je li moguće da se u komentarima na portalu vrati mogućnost stavljanja jednog linka bez čekanja na odobrenje?
plati ljetnu stanku!

@vetma
je li moguće da se u komentarima na portalu vrati mogućnost stavljanja jednog linka bez čekanja na odobrenje?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@pigmalion: To je otprilike period dokle možemo gurati bez da Marko i ja odemo u minus. 
@zekohonda: Pogledat ću malo

@zekohonda: Pogledat ću malo

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
@zekohonda
hm..... već sam u minusu...... imam za
i za
..... i to je to....
@avetma
nakon svih donacija, svedeno je sve na tebe i Marka?!
Ne sekira me 2017.-a ( pretpostavljam da ćete se snaći - ne znam kako, ali nada se još nije uzaludila ).
Ali ako se ovaj trend bez dobrog sponzora nastavi, brinem se za F1puls u 2018.-oj! Donacije nisu rješenje......
hm..... već sam u minusu...... imam za

@avetma
nakon svih donacija, svedeno je sve na tebe i Marka?!
Ne sekira me 2017.-a ( pretpostavljam da ćete se snaći - ne znam kako, ali nada se još nije uzaludila ).
Ali ako se ovaj trend bez dobrog sponzora nastavi, brinem se za F1puls u 2018.-oj! Donacije nisu rješenje......
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@pigmalion: Nije još, ali će biti otprilike nakon ljeta, VN Mađarske je oprezno predviđanje.
Skup je hosting, a ako pokušamo nešto kombinirati s jeftinijim serverima - stranica je preteška i nakon utrke kad je 250+ ljudi istovremeno na portalu - sve bi se srušilo.

-
herr_Mihael
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Mislimm da mi se bodovi iz nekih utrka nisu pribrojali u puls manageru. Kako se to moze popraviti?
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Osim što je je**no frustrijrajuće savki put da ti ta stvar iskaće svaki put kad pišeš, to je i najveća glupost koju uopće sam vidio na ijednom Forumu...
Šta će mi to ... u općoj strci da se nečto napiše ka d je gužva, to mi je najmanja briga jel ima koji post ispred mojeg ili ne... katastrofa na kvadrat !!!
Šta će mi to ... u općoj strci da se nečto napiše ka d je gužva, to mi je najmanja briga jel ima koji post ispred mojeg ili ne... katastrofa na kvadrat !!!

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Potpiszjurina je napisao/la: 16.07.2017., 15:45 Osim što je je**no frustrijrajuće savki put da ti ta stvar iskaće svaki put kad pišeš, to je i najveća glupost koju uopće sam vidio na ijednom Forumu...

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Dani je napisao/la: 16.07.2017., 16:19 @frantic ne smijem te previše hvaliti jer bi se avalon mogao naljutiti.
@slavene mislim da je ova utrka pokazala da mercedes može jako dobro čuvati gume na ovako brzim stazama. Očito je to do razlike u međuosovinskom razmaku u naravno aerodinamici. Zato bi recimo u Mađarskoj ferrari mogao biti u prednosti. Ali to sve opet zavisi od odabira guma i temperatura tamo. A RB tek tamo dolazi sa velikim nadogradnjama. Uh čeka nas paklena utrka, a ne samo zbog ljetnih vrućina.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan.