Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
U ovoj temi slobodno iznesite pohvale i kritike za F1puls.com, svi prijedlozi su dobrodošli!

Hvala! :pivo:

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Pozdrav staroj ekipi. Nadam se ugodnom druženju. I jedan dobronamjeran savjet adminu i moderatorima: Bez obzira za koga navijali i bez obzira za koga ne navijali (da ne bi upotrijebio riječ mrziti) uvijek budite neutralni. Vi ste vrh piramide i od Vas se očekuje da održavate red i mir na forumu i portalu, a svako "bezakonje" sankcionirate. Na kraju krajeva Vi to najbolje znate :cool: .
Što se tiče foruma, rezolucija monitora mi je 1280x1024. Da bih vidio mali dio desnog dijela foruma, moram pomicati traku lijevo-desno. Hoće li se što po tom pitanju napraviti? :thumbs:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Pozdrav Iceman :)

Reci mi pojavljuje li se taj problem samo na forumu ili i na portalu imaš isti problem?

Iceman
Formula 1
Formula 1
U pitanju je samo forum.

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Samo da pohvalim jos jednom! :pivo:

Odlican posao momci! Naslovnica je jako pregledna i puna novih vijesti.
Samo tako nastavite i nadam se da ce biti sto vise nekih nostalgija, retrovizora, anketa.... a za ostalo cemo se mi pobrinuti na forumu! ;) :pivo: :mrgreen:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Hvala josipe! :) Iceman, pogledat ću sad o čemu se radi...

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Iceman je napisao/la:U pitanju je samo forum.
Ajd molim te provjeri sad. Sad čak ako se i ne makne scroll trebao bi moći vidjeti cijeli sadržaj, bez da išta pojede rezolucija.

Iceman
Formula 1
Formula 1
E sad je super. To je to! :thumbs:
Nego još jedno pitanje. Znam da ste tek na početku i da riješavate početne probleme, ali zanima me hoće li u budućnosti forum dobiti opciju biranja pozadine (npr. crna/plava ili tako nešto)?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Iceman je napisao/la:E sad je super. To je to! :thumbs:
Nego još jedno pitanje. Znam da ste tek na početku i da riješavate početne probleme, ali zanima me hoće li u budućnosti forum dobiti opciju biranja pozadine (npr. crna/plava ili tako nešto)?
Nije loša ideja, tamnije boje su lakše za noćne sate :) Kad prođu porođajne muke vidjet ću što se da napravit!

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Objasnio sam Marku.. no nebi bilo loše zabilježit i u ovoj temi.. naime u vezi linkanih slika..
Dobra stvar je što se na neki način zahtjeva u smanjenju rezolucije linkanih slika koja se prikazuje u postovima foruma, no loše je što linkovi u pravilu ne prate ta ograničenja te se iz tih razloga ne mogu prikazivati veće slike od dopuštenih 600px visine, što je u pravilu većina slika na webu.

Prijedlog:

Pošto se radi o linkanim slikama, a ne uploudanim, trebalo bi to rješiti na neki način kao promjenom atributa onoga što će se prikazivati od tog linka na samom postu (npr. prikazana slika na postu će biti do 600px visine u omjeru), dok kad se stisne na nju pojavi se pop-up balončić u orginalnoj rezoluciji. Tako bi izbjegli težinu stranice i lakše listanje jer bi slike bile učitavane sa manjim resize atributom, dok bi na zahtjev (klikom na nju) dobili orginalnu rezoluciju.

Vjerujem da potoje java apleti koji to sve rješavaju na zanimljiv način, iako je upitno dali ih ima besplatnih (iako vjerujem da su u pravilu sića para), a možda ima i besplatnih skripti koje sve to rješavaju..

Kak' bi se reklo i 'vuk sit, a ovce čitave' ;)

Nisam još istražio druge mogućnosti foruma, no čim nešto uočim, javim.
U svakom slučaju izvrsno izvedeno! Pohvala Vetmi i Expu na trudu!

:kokice:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Evo ti 801px max visine. To prihvatljivije? Veće od toga bi ionako bilo preveliko...

Hvala na pohvalama! :)

reso20
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
Po koji više smajlić da se imamo s čim više igrati :P Ali to nije hića, čisto kada se uigrate :P

I jedno vas molim, molim molim, nemojte da vam server pada i da je respond time 4 kišne godine :thumbs:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
..šit, evo moje boljke, "skraćeno vrijeme edita posta", tu ću se nahebat sa tim, inače imam ružnu naviku da postam, i onda to u više navrata dorađujem.
No što je tu je, pravila su da se poštuju.. a muke muče :mrgreen:

edit prošlog posta: Možda bi se ono moglo jednostavno riješit u html5, čuo sam da su mu mogućnosti nevjerojatne. Osobno bi pitao nekog tko barata sa tom materijom..

Neznam kako stojite sa embeded kodom, dali je kao što je bio na GP1.hr, ili je smanjena ili proširena mogućnost?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
@hattrick: Evo vrijeme za uređivanje dignuto na 10 minuta :) embedanje bi trebalo biti flawless, vidjet ćemo u hodu...

@reso20: smajlije možemo ubaciti bez problema, moram naći neke dobre.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Nerade /embed prikazivanja... ko što niti nema ponuđenog koda za omotavanje linka [embed][/embed].. pokušao sam i sa običnim linkom npr sa you-tuba, soundclouda i vjerujem da bi tako reagiralo sa twitt statusima i ostalim sl. linkovima koje bi inače bilo korisno ih vidjeti u /embed izdanju.

samo da vidim za twitt:

(neradi)

edit.. odoh leć, pa budem u jutro dalje pipkao po sajtu, pa ti javim ako još što nađem korisno.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Sredit ću embed, evo youtube riješen.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
https://twitter.com/gianluca_medeot/status/570344211284762626

Sepa
Karting
Karting
Navija za: Williams
lajk za odabir primjera :D :thumbs:

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Pohvaljujem celokupni rad portala :klanjam: Prelepo,jednostavno,pregledno i vidim lepu buducnost portala.

Btw,hocu se osvrnuti na problem sa avatarom kojeg sam imao pa zelim resenje postaviti vamo da bi buduci korisnici bili upoznati..

Slike avatara moraju biti manje od 14kb jer inace sledi mrzovoljni error,isto tako mora se napisati tacne dimenzije slike u donjem editoru ispod prozorceta za odabir avatara.
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Hvala Alene, dobrodošao!
Što se tiče avatara, povećat ću limit još, nije problem. Doduše uvijek imate opciju linkanja avatara s vanjskog servera, ako je baš pretežak.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡