Ma nisam, to se samo čini zato jer raspravljamo o temi o kojoj sam u pravu.

Da je najlakse komentirati i suditi sa strane, to stoji. Također stoji da je portal vrh po pitanju broja komentara, kvalitete i clanova...
Ali ja sam i dalje pri svom osjecaju
A mislim i da sam u pravu za manjak vijesti/izjava iz tabora Ferrarija nakon Australije.
Stvar prioriteta vijesti. Izbora. Ukusa.
Mislim da ima prostora da bude bolje. Balansiranije.
Ja bi volio da na jednom mjestu mogu naci kroz vijesti balansiranu i objektivnu sliku stanja u F1.
A mislim da je ona ovdje malo iskrivljena nesrazmjernim rasporedom i izborom vijesti, ponekad i nacinom pisanja i prezentiranja.
Naprosto, dojam je da su ponekad stvari nesrazmjerne i pristrane...
Evo jos jedan primjer i potvrda: ima vijest o jednom Netfiksu, pa jos i izjava i misljenje Tota o tome... a rijec je samo o (nekome) nebitnom "jeftinom" pokusaju holiwoodizacije sporta. Opet, "žuta" domena... A s druge strane nema npr. izjava i misljenje jednog Ross Browna o FL, koje moze promijeniti i utjecati direktno na sport... fora je Netflix, ali jebe mi se za njega naspram ovog drugog... kao i za Marka, za kojeg mi nije jasno zasto ga onda toliko plasiras kad znas koji mu je posao i cilj... koji je zapravo tvoj cilj s njime?
Ok, ne stigne se sve pokriti...
Ali upravo zato, izbor tematike govori o kakvim je ovdje "strujama" rijec.
Ja objektivne vijesti i širinu crpim i trazim drugdje, a ovdje se zabavljam i pratim kako diše rulja i kako se "odgaja"...
Na takav odnos me portal tjera.
Ako je ti je to i glavni cilj, onda je sve na svom mjestu.
Ali cu se i dalje "boriti" za balans i nepristranost ako mislim da nedostaje...