Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- Beethoven87
- Karting
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: najbolje (Senna, Schumi)
Imam jednu kritiku na portal za koju me zanima da li je u potpunosti pogresna i neutemeljena...
Naime, u vec nekoliko navrata sam stekao dojam da se izborom tematika i kolicinom njihovih vijesti/clanaka, cak i nacinom prezentiranja, namjerno ili nenamjerno potenciraju neke rasprave i time usmjeravaju (cak i "odgajaju") opća mišljenja i stavovi društva u ovoj našoj zajednici.
Konkretno, spomenut cu samo neke za koje imam osjecaj da su na "piku": Red Bull ekipa, Marko, Horner, Max, ponekad Hamilton, nekada Alonso...
Svestan sam da su oni mozda najaktivniji u izjavama... Ali količina njihovih manje važnih izjava ("žutih" i "tobože" kontroverznih), naspram "normalnih" i uobicajenih (koje se puno rjeđe plasiraju), pogotovo u usporedbi s drugima mi ukazuju na ispravnost moje sumnje i kritike.
Imam npr. redovito "na pladnju" sto drobi jedan Helmut Marko, a ono sto me više zanima i sto smatram važnijim, nemam. Kao npr. sto su sada nakon Australije izjavili iz tabora Ferrarija o zaostatku za Mercom, stavove i misljenja o FL i što kažu o timskoj odredbi...
Dakle, od kvalifikacija u subotu do danas je izasao samo jedan jedini clanak iz tabora (Binotto, Vet, Lec) Ferrarija - "Vettel- za mene nije važno da dodjem do cilja", dok je za npr tabor Merc i RB izaslo masu clanaka, u pravilu svakog od glavna 3 aktera tabora (šef i vozači).
Slažem se da je Ferrari zatvoreniji, ali nešto su nekome sigurno izjavili, jer ih ta pitanja nisu mogla zaobić u PR-u kakvog ovaj sport ima i nameće... Da ne kazem i pitam sta je s talijanskim medijima, portalima koji bi im trebali biti najbliži... oni ih ne prate? A dojam je da se odmah nađe i plasira neka "spicy" izjava Maxa za neki potpuno nepoznat i irelevantan xy nizozemski medij... ili je onda slucaj da se zapravo prenose vijesti nekolicine portala (npr. Autosport, Amus ili kako god vec) koji ocito imaju istu "politiku", prenošenja "žutila" i pumpanja nekih stvari.
Mislim da je malo i zalosno da za jednu od najvaznijih tema nakon ovog vikenda, a to je objektivno Ferrari, moram trazit po drugim portalima i kopat po Youtube-u... Konkretno, izjave svo troje glavnih aktera Ferrarija sam nasao na konkutentskom hr portalu...
Volio bi znati koliko ljudi ima slican dojam i primjedbu, odn da li sam jedini koji je zabrijao i na koga su zapravo utjecali komentari i subjektivnost, sto ne odbacujem kao moguc scenarij...
Naime, u vec nekoliko navrata sam stekao dojam da se izborom tematika i kolicinom njihovih vijesti/clanaka, cak i nacinom prezentiranja, namjerno ili nenamjerno potenciraju neke rasprave i time usmjeravaju (cak i "odgajaju") opća mišljenja i stavovi društva u ovoj našoj zajednici.
Konkretno, spomenut cu samo neke za koje imam osjecaj da su na "piku": Red Bull ekipa, Marko, Horner, Max, ponekad Hamilton, nekada Alonso...
Svestan sam da su oni mozda najaktivniji u izjavama... Ali količina njihovih manje važnih izjava ("žutih" i "tobože" kontroverznih), naspram "normalnih" i uobicajenih (koje se puno rjeđe plasiraju), pogotovo u usporedbi s drugima mi ukazuju na ispravnost moje sumnje i kritike.
Imam npr. redovito "na pladnju" sto drobi jedan Helmut Marko, a ono sto me više zanima i sto smatram važnijim, nemam. Kao npr. sto su sada nakon Australije izjavili iz tabora Ferrarija o zaostatku za Mercom, stavove i misljenja o FL i što kažu o timskoj odredbi...
Dakle, od kvalifikacija u subotu do danas je izasao samo jedan jedini clanak iz tabora (Binotto, Vet, Lec) Ferrarija - "Vettel- za mene nije važno da dodjem do cilja", dok je za npr tabor Merc i RB izaslo masu clanaka, u pravilu svakog od glavna 3 aktera tabora (šef i vozači).
Slažem se da je Ferrari zatvoreniji, ali nešto su nekome sigurno izjavili, jer ih ta pitanja nisu mogla zaobić u PR-u kakvog ovaj sport ima i nameće... Da ne kazem i pitam sta je s talijanskim medijima, portalima koji bi im trebali biti najbliži... oni ih ne prate? A dojam je da se odmah nađe i plasira neka "spicy" izjava Maxa za neki potpuno nepoznat i irelevantan xy nizozemski medij... ili je onda slucaj da se zapravo prenose vijesti nekolicine portala (npr. Autosport, Amus ili kako god vec) koji ocito imaju istu "politiku", prenošenja "žutila" i pumpanja nekih stvari.
Mislim da je malo i zalosno da za jednu od najvaznijih tema nakon ovog vikenda, a to je objektivno Ferrari, moram trazit po drugim portalima i kopat po Youtube-u... Konkretno, izjave svo troje glavnih aktera Ferrarija sam nasao na konkutentskom hr portalu...
Volio bi znati koliko ljudi ima slican dojam i primjedbu, odn da li sam jedini koji je zabrijao i na koga su zapravo utjecali komentari i subjektivnost, sto ne odbacujem kao moguc scenarij...
-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Niko nezna talijanski pa je teze prevest sto kazu talijani o Ferrariju a vjerujem da se kod njih isto pise svaki dan barem neke spekulacije o Ferrariju,sta ces to ti je tako svi citamo autosport,motosport,race fans i takve stranice!! Nije bio ni jedan clanak od Tanabe odkad je preuzeo vodstvo nad F1 Honda Pu razvojem,bitno je sta kaze HM a ne covjek koji radi tu pogonsku jedinicu i zna sve o njoj!!
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- Beethoven87
- Karting
Postoji google prevoditelj... koji se sigurno koristi i za ove clanke...Kic je napisao/la: 20.03.2019., 17:39 Niko nezna talijanski pa je teze prevest sto kazu talijani o Ferrariju a vjerujem da se kod njih isto pise svaki dan barem neke spekulacije o Ferrariju,sta ces to ti je tako svi citamo autosport,motosport,race fans i takve stranice!!
Da se vratim na svjoju primjedbu, prije mi miriši na volju i motive...
-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Ovo je bilo sarkasticno prema talijanskom i prevodu,znam da postoji,ko ima neke motive,ma sumnjam,to sto mi nekad(i ja) padnem na tu foru pa se posvadam, ili napisem totalnu glupost.zato clanke o RB i Mercu ne treba ni otvarat nit komentirat,a mislim da Red Bulla zanima samo reklama,i nezz ispada da je netko svaki dan s Hornerom ili Totom pa se vijesti cuju ili sami zovu vijesti da to izjave,izgleda da ih Ferrari ne dozivljava,cute i rade!!! Njima treba reklama Mercu i RB,Ferrariju bas i ne!!! Oni ce to rijesit naslovom ako bude srece!!
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@Beethoven87
Imamo slicno zapazanje.
Ne bih o motivima jer mislim da su rasprave neizbjezne a i nerijetka navijacka prepucavanja oko Lewisa i pogotovo RBa koji uvijek ima nesto za reci.
Slazem se za manjak vijesti o Ferrariju jer svaka cast Bottasu, Lewisovoj podnici i novom agregatu Honde ali Ferrarijevo lose izdanje u Australiji bi svakako trebala bit najvruca tema..
Nakon duzeg vremena sam se moro okrenut googleu da malo pronjuskam oko Ferrarija i jedan plus za ekipu iz istoimene teme na forumu, donijeli su neke dobre informacije..
Imamo slicno zapazanje.
Ne bih o motivima jer mislim da su rasprave neizbjezne a i nerijetka navijacka prepucavanja oko Lewisa i pogotovo RBa koji uvijek ima nesto za reci.
Slazem se za manjak vijesti o Ferrariju jer svaka cast Bottasu, Lewisovoj podnici i novom agregatu Honde ali Ferrarijevo lose izdanje u Australiji bi svakako trebala bit najvruca tema..
Nakon duzeg vremena sam se moro okrenut googleu da malo pronjuskam oko Ferrarija i jedan plus za ekipu iz istoimene teme na forumu, donijeli su neke dobre informacije..
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 20.03.2019., 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine
- Beethoven87
- Karting
"Ne treba otvarat ni komentirat"- a .ozda ih ne treba ni u toj mjeri plasirat...
O tome i pricam.
Evo, konkretno i ovaj tvoj stav da "Ferrari ne dozivljava ostale, nego cute i rade" je bar djelomicno produkt "stanja" na portalu...
Tko kaze da oni tako malo toga izjavljuju? Jesi siguran u to?
Btw, i meni je gušt opalit ponekad nesto glupo...
Takvi clanci to i "pitaju", to im je cak i svrha...
Ali daj onda ravnomjerno sve top 3 ekipe i njihove glavne aktere...
O tome i pricam.
Evo, konkretno i ovaj tvoj stav da "Ferrari ne dozivljava ostale, nego cute i rade" je bar djelomicno produkt "stanja" na portalu...
Tko kaze da oni tako malo toga izjavljuju? Jesi siguran u to?
Btw, i meni je gušt opalit ponekad nesto glupo...
Takvi clanci to i "pitaju", to im je cak i svrha...
Ali daj onda ravnomjerno sve top 3 ekipe i njihove glavne aktere...
- Beethoven87
- Karting
@CrashOverride
O motivima ne bi previse ni ja... Stalo mi je do portala i da bude sto kvalitetniji, u idealnom slucaju i jedino i dovoljno mjesto izvora svega vezanog za F1.
Tim vise sto mi je glavni urednik Vetma dobar frend i kolega na poslu.
Moj komentar i primjedba je nastao iz nasih brojnih rasprava i potaknut je djelomicno time da mu dodatno potkrijepim misljenje i dojam...
O motivima ne bi previse ni ja... Stalo mi je do portala i da bude sto kvalitetniji, u idealnom slucaju i jedino i dovoljno mjesto izvora svega vezanog za F1.
Tim vise sto mi je glavni urednik Vetma dobar frend i kolega na poslu.
Moj komentar i primjedba je nastao iz nasih brojnih rasprava i potaknut je djelomicno time da mu dodatno potkrijepim misljenje i dojam...

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Primjetio sam par puta kroz komentare da se znate van portala..
Meni je iskreno portal vrlo dobar, prebacio sam se sa gp1 (tamo sam prvo poceo pratit F1 na nasem jeziku) i nakon 2,3 mjeseca u potpunosti izbacio potrebu da kliknem tamo, cisto iz znatizelje, da vidim sta ima..
Shvacam da je ozbiljan i zahtjevan posao drzat portal na nekoj razini koju je dosegao te da nije uvijek lagano napisat i prenijet nekakvu zanimljivu vijest i da nekad nije ni lako izabrat sto izbacit na portal a sto ne ali uvijek kvalitet, ne kvantitet sa cime se urednistvo uglavnom i vodi..
Nemoguce je sprijecit nasa prepucavanja na neke teme ali se ekipa iz studija i rezije trudi da to uvijek bude u nekakvim prihvatljivim granicama sto mi je bitan faktor jer je nekad nemoguce izbjec zapaljive clanke ali ih svakako ne treba bit previse..
Meni je iskreno portal vrlo dobar, prebacio sam se sa gp1 (tamo sam prvo poceo pratit F1 na nasem jeziku) i nakon 2,3 mjeseca u potpunosti izbacio potrebu da kliknem tamo, cisto iz znatizelje, da vidim sta ima..
Shvacam da je ozbiljan i zahtjevan posao drzat portal na nekoj razini koju je dosegao te da nije uvijek lagano napisat i prenijet nekakvu zanimljivu vijest i da nekad nije ni lako izabrat sto izbacit na portal a sto ne ali uvijek kvalitet, ne kvantitet sa cime se urednistvo uglavnom i vodi..
Nemoguce je sprijecit nasa prepucavanja na neke teme ali se ekipa iz studija i rezije trudi da to uvijek bude u nekakvim prihvatljivim granicama sto mi je bitan faktor jer je nekad nemoguce izbjec zapaljive clanke ali ih svakako ne treba bit previse..
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Što se mene tiče, jedini razlog zašto je zadnjih dana Ferrarija bilo manje jest činjenica da u medijima sudjeluju puno manje od Mercedesa, a drastično manje od Red Bulla. Konkretno, izjave su im u omjeru 1:15 otprilike.
Naravno, mozda Jelena, Lovro, Nikola, Luka jedan, Luka drugi i Viktor imaju nekakav pakt da ne pišu o Ferrariju, ali ja za taj pakt ne znam.
To je jedna stvar. A druga, broj članaka na portalu vezan za teme:
Ferrari 700
Mercedes 751
Red Bull 516
Dakle, nekakva tendencija ili politika ne postoji. Kad ima manje o vijesti o nekome to znači da ima manje vijesti o nekome. Naravno, možete iskopati negdje neku vijest o Ferrariju koju jučer ili danas nismo objavili, i onda pitati zašto nje nema; ali za svaku tu jučer i danas možete iskopati još 3 iz Red Bulla i/ili Mercedesa, pa pitajte zašto ni te nismo objavili. Odgovor je jednostavan - ne pišemo po narudžbi nego prateći sadržaj nasumične vadimo sto je javno, relevantno, aktualno. Ima nas toliko da pokrijemo dosta toga, ali nikad ne sve, naravno.
Tko želi, neka prikupi informacije, napiše vijest i pošalje nam na mail. Ja ju pregledam, ispravim i objavim. Ali, ako napišete vijest o Ferrariju, molit ću i jednu o Red Bullu i Mercedesu. Ja to ne bih gledao, ali da bude fer po vašem kriteriju.
Naravno, mozda Jelena, Lovro, Nikola, Luka jedan, Luka drugi i Viktor imaju nekakav pakt da ne pišu o Ferrariju, ali ja za taj pakt ne znam.

To je jedna stvar. A druga, broj članaka na portalu vezan za teme:
Ferrari 700
Mercedes 751
Red Bull 516
Dakle, nekakva tendencija ili politika ne postoji. Kad ima manje o vijesti o nekome to znači da ima manje vijesti o nekome. Naravno, možete iskopati negdje neku vijest o Ferrariju koju jučer ili danas nismo objavili, i onda pitati zašto nje nema; ali za svaku tu jučer i danas možete iskopati još 3 iz Red Bulla i/ili Mercedesa, pa pitajte zašto ni te nismo objavili. Odgovor je jednostavan - ne pišemo po narudžbi nego prateći sadržaj nasumične vadimo sto je javno, relevantno, aktualno. Ima nas toliko da pokrijemo dosta toga, ali nikad ne sve, naravno.
Tko želi, neka prikupi informacije, napiše vijest i pošalje nam na mail. Ja ju pregledam, ispravim i objavim. Ali, ako napišete vijest o Ferrariju, molit ću i jednu o Red Bullu i Mercedesu. Ja to ne bih gledao, ali da bude fer po vašem kriteriju.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ne mogu ni potvrditi ni demantirati postojanje pakta
Šalim se, kao što Ante kaže, nema tu nikakve politike što se tiče pisanja članaka. Svi mi koristimo naše slobodno vrijeme za pisanje, stoga ni ne možemo pokriti baš svaku izjavu, a smatram da za to ni nema potrebe. Meni osobno bi bilo glupo da sad copy/pasteamo svaku moguću izjavu, ja osobno (kad stignem, ovaj tjedan sam slab s obzirom na to da sam slobodan samo navečer, a dotad je sve bitno već napisano) prenosim samo neke zanimljivije izjave, upravo one gdje se ima nešto za prokomentirati i(li) prodiskutirati, jednostavno mislim da nema smisla prenositi baš sve.

Šalim se, kao što Ante kaže, nema tu nikakve politike što se tiče pisanja članaka. Svi mi koristimo naše slobodno vrijeme za pisanje, stoga ni ne možemo pokriti baš svaku izjavu, a smatram da za to ni nema potrebe. Meni osobno bi bilo glupo da sad copy/pasteamo svaku moguću izjavu, ja osobno (kad stignem, ovaj tjedan sam slab s obzirom na to da sam slobodan samo navečer, a dotad je sve bitno već napisano) prenosim samo neke zanimljivije izjave, upravo one gdje se ima nešto za prokomentirati i(li) prodiskutirati, jednostavno mislim da nema smisla prenositi baš sve.
- Beethoven87
- Karting
@avetma
Vjerujem da ne postoji planska politika, ali dojam mi nije bas dosao bez veze, niti je od jucer...
Kao da nisi procitao bas sve sto sam napisao...
1. Je li istina i realnost da je Ferrari nakon Australije objektivno najvruća tema? Zasto onda o njoj nema (naj)više članaka?
Znaci, izbor vijesti nije dobar ni objektivan...
2. Znaci da treba mijenjati "dilera", odn proširiti mrežu...
3. Slažeš li se da su mišljenja Binotta, Vet i Lec o 3 teme koje sam naveo važnije od jednog Marka, za kojeg, gledajuci ovaj portal, ispada da konstantno nesto sere i laprda? ili npr. Ross Brownova izjava i mišljenje o bodovanju Fastest lap-a?
4. Po tvojoj replici indirektno ispada da: nasumično birate vijesti po uzoru na neke izvore ili po subjektivnom izboru vas nekolicine.
Opet, po kojem kriteriju? Po onom sto vam se u trenu cini zanimljivijim, onom sto Vas osobno vise zanima ili po onom sto ce donijeti više klikova i komentara?
Postoji li uopce neki plan, ideja i vizija ovog portala ili se svodi na ovo sto sam napisao?
5. Statistika (broj clanaka po ekipi) koju si naveo je od kada i da li npr. pod RB ukljucujes clanke sa svom tematikom i aktorima tipa Marko i Horner... dvije važne stavke te statistike...
Vjerujem da ne postoji planska politika, ali dojam mi nije bas dosao bez veze, niti je od jucer...
Kao da nisi procitao bas sve sto sam napisao...
1. Je li istina i realnost da je Ferrari nakon Australije objektivno najvruća tema? Zasto onda o njoj nema (naj)više članaka?
Znaci, izbor vijesti nije dobar ni objektivan...
2. Znaci da treba mijenjati "dilera", odn proširiti mrežu...

3. Slažeš li se da su mišljenja Binotta, Vet i Lec o 3 teme koje sam naveo važnije od jednog Marka, za kojeg, gledajuci ovaj portal, ispada da konstantno nesto sere i laprda? ili npr. Ross Brownova izjava i mišljenje o bodovanju Fastest lap-a?
4. Po tvojoj replici indirektno ispada da: nasumično birate vijesti po uzoru na neke izvore ili po subjektivnom izboru vas nekolicine.
Opet, po kojem kriteriju? Po onom sto vam se u trenu cini zanimljivijim, onom sto Vas osobno vise zanima ili po onom sto ce donijeti više klikova i komentara?
Postoji li uopce neki plan, ideja i vizija ovog portala ili se svodi na ovo sto sam napisao?
5. Statistika (broj clanaka po ekipi) koju si naveo je od kada i da li npr. pod RB ukljucujes clanke sa svom tematikom i aktorima tipa Marko i Horner... dvije važne stavke te statistike...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
I smell a conspiracyNaravno, mozda Jelena, Lovro, Nikola, Luka jedan, Luka drugi i Viktor imaju nekakav pakt da ne pišu o Ferrariju, ali ja za taj pakt ne znam

A mozda se zajednica malo zazelila tipkanja pa je krenulo malo zivlje a ima i novih navijaca koji nisu u klubu 'Ferrari' pa se i igraliste za rasprave i prepucavanja prosirilo

Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Vruća je da jer se portali natječu tko će pogoditi problem Ferrarija. Pročitao sam od VN Australije 15 mogućih problema koje možda muče Ferrari. Neki krive setup, neki tvrde da jednostavno staza ne paše, neki krive bateriju, neki krive da je Ferrari previše agresivno dizajniran, motor nepouzdan i još mnogo toga.1. Je li istina i realnost da je Ferrari nakon Australije objektivno najvruća tema? Zasto onda o njoj nema (naj)više članaka?
Ne vjerujem da se članak može sastaviti od toliko puno glasina, a da djeluje ozbiljno, a ovo malo što je Ferrari rekao ne drži vodu i namjerno se prave blesavi. Možda zato nema baš toliko članaka o njima. Eventualno se mogla napraviti neka analiza cijelog vikenda oko tih glasina, na kojim dijelovima staze se gubila snaga motora, gdje su bili loši, gdje dobri, što je sve mogući problem itd.....međutim možda dečki nemaju baš toliko vremena.
Desi li se repriza Ferrarija u Bahreinu mnogima će biti slabo od količine članaka.

Zadnja izmjena: senna66 Verified, dana/u 20.03.2019., 22:26, ukupno mijenjano 1 put.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nemoj zaboravit talijane koji krive Vettela 

Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
čekaj stvarno?

- CrashOverride Verified
- Formula 1
A ne krive ga ali dodje na isto jer su vec poceli s pritiskom..
Slab nastup i tako to.. Uglavnom nista pametno ali umjesto da se malo (ne previse) ugledaju na ekipu iz Britanije i zastite Ferrari, jos dodaju pritisak, kao da ga vec nema i previse.. Ali odosmo u OFF
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 20.03.2019., 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine
- Beethoven87
- Karting
Znaci tema i materijala o Ferrari clancima ima...
Jos jedan primjer- izadje clanak "Horner: dajte Gaslyju vremena", a u istom tonu i jos prosireno sam nasao izjave Binotta i Vettela o Leclercu...
Zasto ima bas od RB a ne od Ferrarija, ista stvar...?

Jos jedan primjer- izadje clanak "Horner: dajte Gaslyju vremena", a u istom tonu i jos prosireno sam nasao izjave Binotta i Vettela o Leclercu...
Zasto ima bas od RB a ne od Ferrarija, ista stvar...?
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Najvruća tema ne znači da je tema o kojoj ima najviše sadržaja. Ili me pitaš zašto Helmut Marko priča više od Binotta?Beethoven87 je napisao/la: 20.03.2019., 22:04 1. Je li istina i realnost da je Ferrari nakon Australije objektivno najvruća tema? Zasto onda o njoj nema (naj)više članaka?
Ne slažem se.Beethoven87 je napisao/la: 20.03.2019., 22:04 2. Znaci da treba mijenjati "dilera", odn proširiti mrežu...![]()
Zašto misliš da Marko konstantno nešto sere i laprda? Čovjek često komentira sve i svašta, a relevantan je za F1. Zašto to ne bismo prenijeli? Pa nije on Irvine ili Villeneuve pa da laprda bezveze kako bi dospio u medije. Takve klaunove ja osobno više ne prenosim. Helmut Marko ne spada u tu grupu, po meni, tako da ću prenijeti što god kaže, a da smatram da je relevantno i zanimljivo, makar to značilo da će biti svaki dan njegova nova vijest.Beethoven87 je napisao/la: 20.03.2019., 22:04 3. Slažeš li se da su mišljenja Binotta, Vet i Lec o 3 teme koje sam naveo važnije od jednog Marka, za kojeg, gledajuci ovaj portal, ispada da konstantno nesto sere i laprda? ili npr. Ross Brownova izjava i mišljenje o bodovanju Fastest lap-a?
Nije ispada indirektno, nego direktno. Napisao sam gore: "ne pišemo po narudžbi nego prateći sadržaj nasumično vadimo sto je javno, relevantno, aktualno". To je to, nije neka velika mudrost, a o tome postoji li plan, ideja i vizija najbolje govore rezultati.Beethoven87 je napisao/la: 20.03.2019., 22:04 4. Po tvojoj replici indirektno ispada da: nasumično birate vijesti po uzoru na neke izvore ili po subjektivnom izboru vas nekolicine.

Da, svaka Markova izjava je tagirana pod Red Bull (ako se tiče Red Bulla).Beethoven87 je napisao/la: 20.03.2019., 22:04 5. Statistika (broj clanaka po ekipi) koju si naveo je od kada i da li npr. pod RB ukljucujes clanke sa svom tematikom i aktorima tipa Marko i Horner... dvije važne stavke te statistike...
- Beethoven87
- Karting
Jos jednom da se ponovim, u drugacijoj verziji.
Moj je dojam da izbor, kolicina clanaka i nerjetko sastav i nacin pisanja- kao da pozivaju na trač-party. Sto je, priznajem, cesto zabavno i zanimljivo.
Ali ako se vec pretjeranom kolicinom žutih i ponekad irelevantnih izjava (rekla-kazala, nečje mišljenje o ovom i onom) "poziva" na debate i provociraju svakakvi komentari (u stilu: udri drvljem i kamenjem po xy), dajte se onda potrudite biti fer da se jednako zastupe barem sve top 3 ekipe, odn njihovi protagonisti.
Ja se slazem i znam da je npr. Vettel među pristojnijim, kulturnijim i odmjerenijim na gridu i da se kod njega rjeđe nađe nekih glupih izjava.
Ali, evo, nek se stalno prenosi sve sto kaže (kao nekima), s vremenom bi i on poceo dobivati gnjusne komentare, da je dosadan više, da nikad ne kaze nista konkretno i izbjegava prave odgovore, da je ovakav ili onakav itd...
Moj je dojam da izbor, kolicina clanaka i nerjetko sastav i nacin pisanja- kao da pozivaju na trač-party. Sto je, priznajem, cesto zabavno i zanimljivo.
Ali ako se vec pretjeranom kolicinom žutih i ponekad irelevantnih izjava (rekla-kazala, nečje mišljenje o ovom i onom) "poziva" na debate i provociraju svakakvi komentari (u stilu: udri drvljem i kamenjem po xy), dajte se onda potrudite biti fer da se jednako zastupe barem sve top 3 ekipe, odn njihovi protagonisti.
Ja se slazem i znam da je npr. Vettel među pristojnijim, kulturnijim i odmjerenijim na gridu i da se kod njega rjeđe nađe nekih glupih izjava.
Ali, evo, nek se stalno prenosi sve sto kaže (kao nekima), s vremenom bi i on poceo dobivati gnjusne komentare, da je dosadan više, da nikad ne kaze nista konkretno i izbjegava prave odgovore, da je ovakav ili onakav itd...