Frantic je napisao/la: 20.02.2019., 10:00
Gledaj Tuzle i Dubrovnika, jbte
Zagreb i okolinu isključujem, naravno.
A ovo je sigurno Paddy ili neko iz Williamsa.
da malo ohanemo?
Ma kakvi buraz, samo rokaj
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pridružujem se čestitkama.
BTW, danas je rođendan i Prostu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
AlkY je napisao/la: 25.02.2019., 08:25
I od mene cestitke portalu , iako mi je smjesno cestitati necemu sta nije zivo , mozda bolje ljudima koji su zasluzni za portal !
Pa naravno, to se podrazumijeva
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Prijedlog, ponukan promjenom imena teme Sauber u Alfa Romeo.
Možda je sada već kasno za to...
Da li je moguće spojiti Mclaren Honda i Mclaren Renault teme u temu Mclaren.
Uvijek mi je to paralo oči, a vjerujem da nisam jedini.
Ne znam zašto je uopšte otvorena tema kad su promijenili dobavljača motora.
Na kraju, ako se i "ne sastave" ove dvije teme, apelujem da se ne rysde slične stvari u budućnosti.
Evo i Toro Rosso, pa i Red Bull su promijenili motore pa su im ostale "iste" teme.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”