Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
još oduševljenije p'ozdravljam promjenu!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
reso20 donirao 10 eura portalu, kaže "za frizuru". Ne znam jel me to jutros negdje vidio pa zato "za frizuru", ili je uhvatio ovaj kupon F1TV pa šalje razliku cijene kao zahvalu..
Hvala u svakom slučaju!

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la: 13.02.2019., 10:44 reso20 donirao 10 eura portalu, kaže "za frizuru". Ne znam jel me to jutros negdje vidio pa zato "za frizuru", ili je uhvatio ovaj kupon F1TV pa šalje razliku cijene kao zahvalu..Hvala u svakom slučaju!

Svaka cast, samo naprijed s prilozima

Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ante brzinsko pitanje. Znam odgovor ali da ipak pitam , dali se moze donirati putem opce uplatnice? Jer trenutno nisam u posjedu nikakvih kreditnih debitnih kartica i slicno ( nemojte se cuditi , jednostavno te kartice nisu sigurne kod mene
)

- reso20
- GP3
Ma već neko vrijeme hoću prebaciti ali imam novi bankovni račun koji je na Paypalu a nemam novce tamo pa nikako da se namjerim.avetma je napisao/la: 13.02.2019., 10:44 reso20 donirao 10 eura portalu, kaže "za frizuru". Ne znam jel me to jutros negdje vidio pa zato "za frizuru", ili je uhvatio ovaj kupon F1TV pa šalje razliku cijene kao zahvalu..Hvala u svakom slučaju!
Ali danas je bilo taman za F1TV50, fala na dojavi već sam uzeo i rekoh kad uzimam da i za frizuricu platim

Većinom kad nekom uplatim stavim za frizuru, jednom sam tako frendu na firmu uplatio pa ga knjigovođa zvala da šta je to koji k

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne, ali svejedno hvalaAlkY je napisao/la: 13.02.2019., 13:37 Ante brzinsko pitanje. Znam odgovor ali da ipak pitam , dali se moze donirati putem opce uplatnice? Jer trenutno nisam u posjedu nikakvih kreditnih debitnih kartica i slicno ( nemojte se cuditi , jednostavno te kartice nisu sigurne kod mene![]()
)

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Dole ispod ovih ostalih vijesti, ovo gdje su tagovi od ekipa imaš skroz desno tag: #SVE VIJESTI. A evo ti i direktnog linka: https://www.f1puls.com/arhiva-sadrzaja/f1zd je napisao/la: 14.02.2019., 21:35 Ne znam jesam li ja lud ili što, ali ne mogu naći arhivu vijesti, čak sam koristio i CTRL+F i ništa. Trenutno nije dostupna ili?
Ako pitaš za desktop.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
HvalaPastor je napisao/la:Dole ispod ovih ostalih vijesti, ovo gdje su tagovi od ekipa imaš skroz desno tag: #SVE VIJESTI. A evo ti i direktnog linka: https://www.f1puls.com/arhiva-sadrzaja/f1zd je napisao/la: 14.02.2019., 21:35 Ne znam jesam li ja lud ili što, ali ne mogu naći arhivu vijesti, čak sam koristio i CTRL+F i ništa. Trenutno nije dostupna ili?
Ako pitaš za desktop.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
DickDastardly je naš novi donator! 10€ stiglo portalu, zahvaljujem!

- zekohonda Verified
- Formula 1
Još da Muttley udijeli koji dinar...
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Gledam odakle dolaze trenutni posjeti na F1pulsu i dobijem ovakvu mapu:

Je li to netko od vas u Barceloni ili Paddy Lowe traži tutorial kako sastaviti bolid pa naišao na nas?

Je li to netko od vas u Barceloni ili Paddy Lowe traži tutorial kako sastaviti bolid pa naišao na nas?

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
Ajde, uzmi malo dulji period pa vidi kako onda izgleda, možda nađeš i Grooveavetma je napisao/la: 20.02.2019., 09:49 Gledam odakle dolaze trenutni posjeti na F1pulsu i dobijem ovakvu mapu:
Je li to netko od vas u Barceloni ili Paddy Lowe traži tutorial kako sastaviti bolid pa naišao na nas?![]()

- zekohonda Verified
- Formula 1
da malo ohanemo?Frantic je napisao/la: 20.02.2019., 10:00 Gledaj Tuzle i Dubrovnika, jbte![]()
Zagreb i okolinu isključujem, naravno.![]()
A ovo je sigurno Paddy ili neko iz Williamsa.![]()