General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
CrashOverride je napisao/la: 17.12.2018., 17:00 Ma ban sam zasluzio..
Dobro sad, ne pretjeruj i ne laskaj si.... :chill:
:mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
slika

slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Frantic je napisao/la: 17.12.2018., 21:54
CrashOverride je napisao/la: 17.12.2018., 17:00 Ma ban sam zasluzio..
Dobro sad, ne pretjeruj i ne laskaj si.... :chill:
It's that time of the year :trep:
Fino Alla Fine

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Istok Rodeš 7. u slalomu danas!!!!!!!!
:party:

Krenuo je sa startnim brojem 66 :shock:
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Perica9 je napisao/la: 22.12.2018., 20:49 Istok Rodeš 7. u slalomu danas!!!!!!!!

Baš sam mislio nešto o tome napisati da vidim prati li itko skijanje uopće, ali si me preduhitrio :thumbs:

Svaka čast Istoku, baš sam gledao 1. vožnju i kasnije na netu vidio da su on i Vidović taman ušli u top 30. Kasnije sam pogledao onu ultra skraćenu snimku 2. vožnje na HTV-u i ugodno se iznenadio fenomenalnim plasmanom našeg skijaša. Još vidim P2 u cilju, dosta velik zaostatak, a startao je među prvima, ništa od toga, kad ono preskoče ovi na Matta koji je bio 13., a Istok još uvijek 2. :)

7. mjesto je čudesan rezultat s ovako visokim startnim brojem, imao je 3. vrijeme 2. vožnje ako se ne varam, ali možemo reći napokon jer, iako ne pratim previše, stalno čujem da dečko osvaja razne utrke izvan prvenstva, bilo bi vrijeme da i u prvenstvu napravi pomak - i evo ga, kakav pomak i to u pravo vrijeme, taman pred utrku na Sljemenu.

Treba nam netko jak, Zubčić mi je bio najveća nada za eru nakon Ivice, bio je solidan u veleslalomu, prije par godina je bio 8. u Alta Badiji ako se ne varam, ali u zadnje vrijeme čini mi se da stagnira i da (barem zasad) nije blizu samom vrhu. Za Rodeša kažem, čuo sam da osvaja razne sporedne utrke, juniorske i sl., drago mi je da napokon pokazuje to i u SP-u. Bilo bi sjajno da ulovi konstantu u nastavku sezone i ubaci se možda u top 20.

Kao i kod većine, nakon Ivice mi je pao interes za skijanjem, nekad sam to puno više pratio, zadnjih par godina jedva koju utrku ulovim, ove sam godine isto pogledao tek par utrka, zadnje onaj paralelni veleslalom. Bilo bi sjajno da netko ponovo probudi taj interes za skijanjem, možda već za par tjedana na Sljemenu :thumbs:

Perica9
Formula 1
Formula 1
https://www.links.hr/hr/volan-logitech- ... cing_wheel

Još jedan dokaz da je Links smeće od trgovine... Ovaj isti volan bez akcije košta 1999kn u Sancta Domenici...
slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
3 naša skijaša u drugoj vožnji :shock: :pivo:

Ne sjećam se kada se to nama zadnji put dogodilo...
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Nisam pratio prvu vožnju, ali zadovoljan sam pročitanim. Svaka čast dečkima, nadam se još boljim nastupima u drugoj vožnji :cheer:

Perica9
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 06.01.2019., 14:39 Nisam pratio prvu vožnju, ali zadovoljan sam pročitanim. Svaka čast dečkima, nadam se još boljim nastupima u drugoj vožnji :cheer:
Sva trojica ostvarila rezultat karijere :cool:
slika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Rodeš ima potencijala biti vrhunski skijaš (1. jakosna skupina). Jako mi se svidjela njegova vožnja na nož danas. Nije ziherašio kao dobar dio njih s visokim startnim brojevima.

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Upravo to.
Rodeš je baš išao na sve ili ništa. I isplatilo se. A tek su mu 22 godine i dobra je budućnost pred njim, samo neka ovako nastavi. :party:

A ni Vidović i Kolega nisu nimalo lošiji.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Prezadovoljan rezultatima naših, napokon se imamo kome veseliti nakon Ivice :party:

Kao što je spomenuo @Perica, najbolji rezultati karijere za svu trojicu, još jednom svima redom čestitke :thumbs: Slažem se s @Daveom, Rodeš se definitivno čini kao najveći potencijal, drugo sedmo mjesto u nizu, ali kao što sam spomenuo u postu nakon Madonne, vrijeme je da i u svjetskom kupu pokaže ono što je pokazao na juniorskim utrkama. Mlad je i svakako ima vremena za napredak. Svidio mi se i na intervjuu poslije utrke, ozbiljan, prizeman, fokusiran, ako Bog da - legitimni Ivičin nasljednik.

P.S. Koliko je ikonski prizor vidjeti Noriakija Kasaija kako skače na prijenosu na HTV-u :D

Perica9
Formula 1
Formula 1
Elias Kolega 6. sa startnim brojem 48 :klanjam: :klanjam:

OVO VIŠE NIJE SLUČAJNOST!!!!

Skijanje se vratilo u Hrvatsku :cheer:
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Bravo za Eliasa, sad je očito da u slalomu imamo hrpu potencijala za velike rezultate :thumbs:

Šteta što je Rodeš odustao u 2. vožnji, bio je ispred Kolege nakon 1. vožnje i sigurno bi ostvario odličan plasman, ali ovaj put ga je koštao njegov agresivni stil. Schwarz opet prosuo vodstvo iz 1. vožnje i "poklonio" novu pobjedu Hirscheru.

Snimke svih vožnji naših skijaša

Perica9
Formula 1
Formula 1
Samo bi bilo vrijeme da dobiju bolje startne brojeve...
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Perica9 je napisao/la: 13.01.2019., 17:05 Samo bi bilo vrijeme da dobiju bolje startne brojeve...
Ako nastave s ovakvim rezultatima, sigurno hoće. Ako se ne varam, Vidović i Rodeš su već u top 30, a i Kolega će ovim rezultatom također sigurno skočiti na tim FIS-ovim ljestvicama. Nisam baš pratio, ali prilično sam siguran da su donedavno svi imali iznimno visoke brojeve, iza 40-50, tako da su već sad dosta napredovali.

Perica9
Formula 1
Formula 1
Perica9 je napisao/la: 22.12.2018., 20:49 Istok Rodeš 7. u slalomu danas!!!!!!!!

Bili su i 66
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Gledam danas Lauberhorn
Jbte, kakva je ono staza.... :klanjam:
Mislim, Streif je grbav, ima mišolovku, karusel (kao i Ring), ima onu jebenu traversu, kompresiju....
Ali i Lauberhorn, nakon relativno mirnijih prvih 40 sekundi, ima onaj grbavi skok, "pseću glavu", pa pored ograde, pa Kernen-S, pa ispod pruge, pa onda skoro 160 km/h, te nakon čitave 2 minute i 15 sekundi skijanja (kad su skijaši već umorni), dolaziš na najjebenijih 15 "superveleslalomskih" sekundi u kalendaru, pred samim ciljem. :chill:
Ukupno 2,5 minute.
Najveća zamka ove staze je upravo njenih 4,3 km dužine.
Svaka čast ko završi, a pogotovo pobjedniku (danas je to bio Kriechmayr).
Nije ni čudo što dame ovdje (i na Streiffu, naravno) ne voze.
Slijedeći vikend Streiff :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: KMag, Seb
Frantic je napisao/la:Gledam danas Lauberhorn
Jbte, kakva je ono staza.... :klanjam:
Mislim, Streif je grbav, ima mišolovku, karusel (kao i Ring), ima onu jebenu traversu, kompresiju....
Ali i Lauberhorn, nakon relativno mirnijih prvih 40 sekundi, ima onaj grbavi skok, "pseću glavu", pa pored ograde, pa Kernen-S, pa ispod pruge, pa onda skoro 160 km/h, te nakon čitave 2 minute i 15 sekundi skijanja (kad su skijaši već umorni), dolaziš na najjebenijih 15 "superveleslalomskih" sekundi u kalendaru, pred samim ciljem. :chill:
Ukupno 2,5 minute.
Najveća zamka ove staze je upravo njenih 4,3 km dužine.
Svaka čast ko završi, a pogotovo pobjedniku (danas je to bio Kriechmayr).
Nije ni čudo što dame ovdje (i na Streiffu, naravno) ne voze.
Slijedeći vikend Streiff :kokice:
Zaredala se 3 klasika, Vengen, Kicbil i Garmiš...

Perica9
Formula 1
Formula 1
Sutra slalom , 4 Hrvata nastupaju :koska:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡