Perica9 je napisao/la: 22.12.2018., 20:49
Istok Rodeš 7. u slalomu danas!!!!!!!!
Krenuo je sa startnim brojem 66
Baš sam mislio nešto o tome napisati da vidim prati li itko skijanje uopće, ali si me preduhitrio
Svaka čast Istoku, baš sam gledao 1. vožnju i kasnije na netu vidio da su on i Vidović taman ušli u top 30. Kasnije sam pogledao onu ultra skraćenu snimku 2. vožnje na HTV-u i ugodno se iznenadio fenomenalnim plasmanom našeg skijaša. Još vidim P2 u cilju, dosta velik zaostatak, a startao je među prvima, ništa od toga, kad ono preskoče ovi na Matta koji je bio 13., a Istok još uvijek 2.
7. mjesto je čudesan rezultat s ovako visokim startnim brojem, imao je 3. vrijeme 2. vožnje ako se ne varam, ali možemo reći napokon jer, iako ne pratim previše, stalno čujem da dečko osvaja razne utrke izvan prvenstva, bilo bi vrijeme da i u prvenstvu napravi pomak - i evo ga, kakav pomak i to u pravo vrijeme, taman pred utrku na Sljemenu.
Treba nam netko jak, Zubčić mi je bio najveća nada za eru nakon Ivice, bio je solidan u veleslalomu, prije par godina je bio 8. u Alta Badiji ako se ne varam, ali u zadnje vrijeme čini mi se da stagnira i da (barem zasad) nije blizu samom vrhu. Za Rodeša kažem, čuo sam da osvaja razne sporedne utrke, juniorske i sl., drago mi je da napokon pokazuje to i u SP-u. Bilo bi sjajno da ulovi konstantu u nastavku sezone i ubaci se možda u top 20.
Kao i kod većine, nakon Ivice mi je pao interes za skijanjem, nekad sam to puno više pratio, zadnjih par godina jedva koju utrku ulovim, ove sam godine isto pogledao tek par utrka, zadnje onaj paralelni veleslalom. Bilo bi sjajno da netko ponovo probudi taj interes za skijanjem, možda već za par tjedana na Sljemenu