Hmmmm.. možda jedna od najboljih tema za sve one iz gornjeg i donjeg general-štaba. Tu je ono pravo mjesto za sve nesvrstane i bezrazložne.. kad se osjećamo voljno i bezvoljno.. glupo i prepametno, a da Generalno nema nikakve veze sa nekom posebnom tematikom vezanom uz bilo što vezano. Tu možemo započeti ono što je već započeto, i završiti ono što je već završeno.. u najkraćem obliku, tu možemo pisati o bilo čemu, dok god se držimo osnovnih pravila ponašanja na forumu, bez ikakvih tematskih i mentalnih granica.
To je mjesto gdje se ne moramo bojati dali smo u OFF-u, zar to nije fantastičnooo!!
Gle ove budale, bacio se u kaktus. Koji glupi um, bilo bi bolje da to nikome ne ispriča ako je mislio da će mu to biti životni događaj za prepričavanje.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Ovo sa kaktusom je inspirisano sa jackass ekipom koja je na neki caudan nacin to radila sa stilom. Ovo je cisto izivljavjanje. Ali dobro cilj je postigao jer je imao milione pogleda....
Danas sam se skroz iznenadila gledajući HRT4 negdje oko 14h. Prikazivali su dijelove testiranja u Barceloni 2015. Nisam uspjela uhvatit od početka pa i ne znam koji je bio povod, ali uglavnom su pokazali sve bolide na stazi, neka događanja u boxevima..itd...
Vidim na rasporedu njihovom piše: "13:56 Bez komentara: Felipe Massa najbrži na testiranju vozila Formule 1 u Barceloni (R)". Čudi me da su stavili F1 u tu rubriku, čudi me da su uopće spomenuli nešto o testiranjima. Kakve su bile snimke, od FOM-a ili neke amaterske?