Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ferrari je napisao/la: 28.04.2018., 16:29
Da li je itko pogodio Pole na manageru?
Ja sam stavio 40.3...idiot.
Ja sam za 0.15 sec promašio.
Ja budala stavio 40.3...misleći da ekipa štedi motor do kraja...neću dobiti centa...
Šta reći za mene
1:39,850
f1zd je napisao/la: 28.04.2018., 15:26
Ja sam PP iz nekog razloga stavio 1:34...
Oplakah još jednom
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Da se razumijemo, ne namjerno
Od prošle utrke mi je ostalo 1:3xxxx, i ja sam, umjesto da upišem 1:40 što sam planirao (btw svejedno nebi ništa dobio ) upisao četvorku a trica je istala isprd...
f1zd je napisao/la: 28.04.2018., 17:16
Da se razumijemo, ne namjerno
Od prošle utrke mi je ostalo 1:3xxxx, i ja sam, umjesto da upišem 1:40 što sam planirao (btw svejedno nebi ništa dobio ) upisao četvorku a trica je istala isprd...
Naravno da nije namjerno
Ali je dobar ful.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Zamislite da vam je netko prije početka sezone rekao da će Hamilton u 4 utrke samo dvaput startati iz prvog reda, a Bottas nijednom...pogotovo nakon onih nevjerojatno preciznih analiza iz AMuSa
f1zd je napisao/la:Zamislite da vam je netko prije početka sezone rekao da će Hamilton u 4 utrke samo dvaput startati iz prvog reda, a Bottas nijednom...pogotovo nakon onih nevjerojatno preciznih analiza iz AMuSa
Plaćenici su jako loše prognozirali. Ovdje kudikamo bilo realnije sagledana situacija i da su prve tri momčadi tu negdje jako blizu. Malo je Hamilton bacio u depresiji sve fanove sa party lapom ali nakon toga sve krenulo u krivom smijeru.
Vezano uz kvake Kimi previše riskirao stvarno nije bilo potrebe ići toliko imao bi vjerojatno PP u najgorem slučaju P2 a on odabrao onu najgoru P6 .
PP konačno da sam počeo bliže prognozirati .218s
Sutra očekujem zanimljivu utrku. Bilo bi fora da Kimi uzme.
MrDoomroom je napisao/la: 28.04.2018., 19:00
Vezano uz kvake Kimi previše riskirao stvarno nije bilo potrebe ići toliko imao bi vjerojatno PP u najgorem slučaju P2 a on odabrao onu najgoru P6 .
Upravo to, Kimi je htio previše u 16 zavoju u kojem je izgubio zadnji kraj, da je malo konzervativnije prošao kroz taj zavoj ima bih 95% šansi da bude na PP, ovako je izgubio sve. Šteta, iako je čitav vikend bio jako brz, u kvalifikacijama je pravio velike greške u ključnim trenutcima.
Vettel uzeo treći PP zaredom i sve tri u tijesnoj borbi s Kimijem, kad je nakon 2/3 kruga izgledalo da će ga izgubiti
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Multi 21 je napisao/la: 28.04.2018., 22:34
Je li Ericsson imao kakve probleme ovaj vikend ili ga je cisto porazio Leclerc?
Nešto su na Sky-u spominjali da mu je netko zasmetao u zadnjem brzom krugu (misli da je bio Sirotkin).
Čini se da jednostavno nije uspio sastaviti neki normalan krug jer ne vjerujem da je Leclerc odjednom postao sekundu i pol brži od njega. Spominjao je Hartley u razgovoru nakon kvala da je morao odustati od prva dva pokušaja zbog žutih zastava kojih je danas stvarno bilo puno. Pretpostavljam da se nešto slično i Ericssonu dogodilo.
Da ovdje je visoka mogucnost Safety-a tako da ce biti jako zanimljivo gledati koje strategije ce biti u igri , i ako izade safety koliko ce brzo tko i kako reagirati. Uglavnom , svi jedva cekamo utrku
wapi je napisao/la: 29.04.2018., 07:37
Ma da, ali ovdje mora biti Safet.... dakle 2 boksa
Da, bilo bi pravo iznenađenje da ga ne bude.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ne treba previše očekivati u odnosu na prošlogodišnju VN Azerbajdžana.....
Ali kada bi bila opet kaotična kao prošla, zašto ne očekivati pobjedu tima koji nije iz prve tri momčadi? Realno, prošle godine..... prilku za pobjedu su imali Felipe Massa ( prije kvara ) i i jedan od Force Indijinog dvojca........ zar ne?
Ove godine, kada i ako bi pobjedio Alonso - to bi mu dalo novu F1 motivaciju..... ne bi napuštao F1 do 2031., dok god ne osvoji bar još jedan vozački naslov......
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run