VN Azerbajdžana (Baku city circuit), 27.-29. travnja 2018.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Moj Kimi, imao je siguran PP i sad će startati sa 6. mjesta 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Kimi kravo...
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Bravo Leclerc! Ostavio si Ericssona za 1.5s
Kimi...kad najviše treba zajebeš.

Kimi...kad najviše treba zajebeš.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- CrashOverride Verified
- Formula 1
To mu je posto trademark.. Kad ga trebas on kosi travu ili jede sladoled.. Jbg.. Nemre covjek vise, prebrzo to za njega, neda mu se.. A i kad se on pojavi, pitwall mu sjebe trud.. Pa da je normalan, puko bi.. Jbg
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja budala stavio 40.3...misleći da ekipa štedi motor do kraja...neću dobiti centa...

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Malo se previse sumnja u Mecku i Luju premda Ferrari izgleda brze u prve 3 utrke.. Bit cu ja jako happy kad Ferrari osvoji naslov.. Ali koliko se kaka po njima i pise negativno a Lujo je samo 9 bodova iza Seba a Meca bod ispred Ferkana..senna66 je napisao/la: 28.04.2018., 16:12 Hamilton nije rekao best nego great crowd. The end is near!!!!
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa ljudi tj. ovi novinari toliko dramatiziraju...CrashOverride je napisao/la: 28.04.2018., 16:38Malo se previse sumnja u Mecku i Luju premda Ferrari izgleda brze u prve 3 utrke.. Bit cu ja jako happy kad Ferrari osvoji naslov.. Ali koliko se kaka po njima i pise negativno a Lujo je samo 9 bodova iza Seba a Meca bod ispred Ferkana..senna66 je napisao/la: 28.04.2018., 16:12 Hamilton nije rekao best nego great crowd. The end is near!!!!
Mercedes je sam ispustio pobjedu u Australiji gdje su bili daleko najbrži.
U Bahrainu je Ferrari bio bliže no ipak mislim da je Mercedes bio brži bolid za nijansu...i tu su bacili pobjedu jer su trebali stisnuti ranije, a i Hamilton nije iskoristio najsvežije gume od prve četvorke.
U Kini su isto bili brzi (ne najbrži), ali izašao je SC gdje je Bottasa shebalo...a nisu povukli Hamiltona po Softove koji je iako star 4 kruga i dalje bolja opcija od Mediuma za zadnjih 20 i kusur krugova.
Doduše Luji se posrećilo u Kini...jer je vozio svoj onaj loši vikend...da je sve bilo kako treba Vettel bi povećao prednost na preko 20 bodova umjesto na samo +9 nakon što ga je Max udario.
Realno sve tri momčadi su tu negdje.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Evo sad kontam da je Kimmi odvezao svoj krug do kraja, bio bih puno bliži.Ferrari je napisao/la: 28.04.2018., 16:36Ja budala stavio 40.3...misleći da ekipa štedi motor do kraja...neću dobiti centa...![]()
Nije to idiotluk čovječe. Pa pogodio si u jednu sec. Nije to nimalo bezveze. Ostalo je sreća.