Kako otici na F1 utrku

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Frantic je napisao/la:Uhhhh @Ferrari1345, ovo za Buttona ti je bio vrlo neoprezan klizeći start sa dvije noge. :rofl:
Za direktnog crvenog i jedno 3 utakmice pauze.
Skoro da je za bana. :rofl:
Najgori start na f1pulsu ikada. Ovo je bio start da ga povredi... :D

Ništa, ubuduće da znam. Da se nebi doveo u situaciju da ga pitam za autogram jer ipak gle čuda, obadvojica puna Hondinih obilježja... slika
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
razumijem ja da ti nije jasno jer je button dugogodišnji član honda familije, ali ja mu ne opraštam veleizdaju iz 2004. ;)
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Brane FA14
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Alonso
tmajnari je napisao/la: 28.02.2018., 11:06 @Brane FA14 zar nije lijevo od super golda van GA zone? Koji je to tajni prolaz :mrgreen:
@zekohonda najbolji putpisi, svaka cast!
Možda je van GA zone, službeno, ali tamo na ogradi se mjesto zauzima 1,5 sat prije utrke..po meni definitivno najjači doživljaj starta :klanjam: ..i nema nikakvih tajnih prolaza, može se doći tamo od onog platoa gdje su svi oni štandovi ili s kontra strane od ulaza (to je ako se ne varam, malo iznad glavnog ulaza) :)

Brane FA14
Karting
Karting
zekohonda je napisao/la: 28.02.2018., 00:57 @crank - da se prisjetim još malo aka kurčenje. :mrgreen:
jedna japanka se javila na njegovom službenom engleskom forumu da ide. a ona je hc fan i zna menadžera, satoa, cijeli tim... pa sam nju kontaktirao i menadžera. bitno je da je komunikacija bila na engleskom forumu , jer je većina satovih fanova japanci, tako da je 'nas' malo. svaka im čast obojici. :klanjam:
nije to ono 'bio sam boksu' kao bio sam s vanjske strane. ušli unutra iz paddocka, pokazali nam sve, neke stvari smijemo slikati, neke ne, ali predobro. smetaš mehaničarima dok pripremaju bolide za kvale. :) u motorhomeu daniel audetto koji je bio u ferrariju oduševljeno mi kaže kad je čuo da sam iz hr da je radio sa jovicom palikovićem. mark preston je sad u formuli e. emma bearpark pr agurija je sad emma buxton. ;) imala ja čak japanski fan klub....koji su to fanatici japanci. mi im nismo do koljena... možda je tako i bolje. :)
satoa smo upoznali predvečer u hotelu, pustili su nas unutra jer imamo 'dogovoreni sastanak', inače ne možeš uć.

mala fotogalerija:
http://s192.photobucket.com/user/zekoho ... t=3&page=1
zekohonda na japanskoj televiziji:
https://www.youtube.com/watch?v=05MtY0ukk2o :bonk:

@ferrari
evo i putopisa:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=193372&page=5

i jebo te button da te jebo!!!! ne možeš me gore uvrijedit! :mrgreen: :rofl: :gandalf:

@brane
ja bi radije tu lovu uštedio za neke druge utrke. može f1, može nešto drugo ako pratiš. npr. na ljeto idem na 24 sata spa. karta sa paddock passom 70 e. :P
napravi putpis za mjesec-dva, nema žurbe. ili barem fotogaleriju.
Hehehe..može ZekoHonda, čim skužim kako postaviti slike ovdje, stavljam..imam i video samog starta, ali na snimci to nije ni približan doživljaj kao uživo, naravno..zato se i ide na trke :cool: ..inače, moja namjera je pokušat nekako doći do Alonsa ili nekog bar nekog od vozača, što vidim da je tebi uspjelo..svaka čast! :thumbs:

diegos
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
zekohonda je napisao/la: 27.02.2018., 21:36 (pit walk je na drugim stazama uvijek u četvrtak)
Može netko malo objasniti što je točno ovaj pit walk? Nisam još nikad bio na utrci, a zanima me za Monzu... Uključeno je to za četvrtak ako se kupi ulaznica za cijeli vikend (ne znam ako vrijedi i za GA?)...
zekohonda je napisao/la: 28.02.2018., 00:57 mala fotogalerija:
http://s192.photobucket.com/user/zekoho ... t=3&page=1
Zakon! :cool: :klanjam:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
prođeš kroz pit lane. bude gužva, vidiš bolide u boksu, pokoji van boksa, možda trening mijenjanja guma, dijelove bolida, završne pripreme i tako to...imaš na zadnjem putopisu od lukea iz mađarske doživljaj, i drugom dijelu mog iz monaca. a možeš i izguglat. ;)
ako si kupio ga vikend kartu, vrijedi ti za pit walk.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

tmajnari
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
Pit walk je šetnja kroz pit :rofl: (ne u same bokseve) sa GA weekend kartama.
Za Monzu 2018 je ulaz slobodan u četvrtak u periodu od 16-18h.
Budi tamo na vrijeme jer je ulazak moguć najkasnije do 17:30h

diegos
Karting
Karting
Da, imam GA kartu za cijeli vikend... Bez brige, bit cu ja rano tamo :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
zekohonda je napisao/la: 28.02.2018., 00:57 ...............
.........
"as himself" :klanjam: :klanjam:
:rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
diegos je napisao/la: 01.03.2018., 22:17 Da, imam GA kartu za cijeli vikend... Bez brige, bit cu ja rano tamo :mrgreen:
Gužva ove godine je bila nevjerojatna...znači, ako baš želiš uhvatit dobra mjesta ispred boksova moraš tamo biti jako rano...barem sat-dva prije...a od gužve praktički ne možeš i šetati.
Iskreno ne isplati se ići na pit walk...malo ćeš toga vidjeti barem od ovih top timova jer se svi natiskaju oko njihovih boksova.
Ako planiraš ići i ne gurati se sa divljom ruljom onda je barem uvijek poprilično praznjikavo ispred boksova ovih manjih timova (Sauber, Haas, Force Indija, Williams, Renault)
Neki od njih vježbaju pit stopove pa je to ovako odlično pogledati, a i bolidi manjih timova se često vraćaju sa scrutineeringa pa, ako npr staneš ispred Renaulta ili Haasa bolid bude od tebe doslovno na 1 m :)

Moram napisati putopis iz Monze...nikako da se uhvatim par sati i da naškrabam i ubacim slikice...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ferrari je napisao/la: 02.03.2018., 13:00
diegos je napisao/la: 01.03.2018., 22:17 Da, imam GA kartu za cijeli vikend... Bez brige, bit cu ja rano tamo :mrgreen:
Gužva ove godine je bila nevjerojatna...znači, ako baš želiš uhvatit dobra mjesta ispred boksova moraš tamo biti jako rano...barem sat-dva prije...a od gužve praktički ne možeš i šetati.
Iskreno ne isplati se ići na pit walk...malo ćeš toga vidjeti barem od ovih top timova jer se svi natiskaju oko njihovih boksova.
Ako planiraš ići i ne gurati se sa divljom ruljom onda je barem uvijek poprilično praznjikavo ispred boksova ovih manjih timova (Sauber, Haas, Force Indija, Williams, Renault)
Neki od njih vježbaju pit stopove pa je to ovako odlično pogledati, a i bolidi manjih timova se često vraćaju sa scrutineeringa pa, ako npr staneš ispred Renaulta ili Haasa bolid bude od tebe doslovno na 1 m :)

Moram napisati putopis iz Monze...nikako da se uhvatim par sati i da naškrabam i ubacim slikice...
Pa trebo bi, sram te bilo :gandalf:
:mrgreen:
Nek si ti stavio Croftyev bedž......
:rofl: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

tmajnari
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
da da da putopis iz Monze :kokice:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
@Ferrari

ajde ajde kolega, taman vikend, nema predavanja, ako sad nemas vremena onda ne znam.... :D
slika

Brane FA14
Karting
Karting
Evo malo slika i od mene..valjda se mogu otvoriti :)
https://photos.app.goo.gl/uYuDRiNZEXIIh7Cv1

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
daj još malo ako ima.
koliko ste dana bili?

Brane FA14
Karting
Karting
zekohonda je napisao/la: 05.03.2018., 23:39 daj još malo ako ima.
koliko ste dana bili?
Bili prve dvije godine samo nedjelju na utrci, a prošle godine vikend..ima slika još al ovo sam probrao malo bolje..moram vidjeti da stavim video još..

Brane FA14
Karting
Karting

diegos
Karting
Karting

Hvala za info :thumbs:
Bit ću ja sretan i ako se približim i nekom drugom boxu osim Ferrari/Merc/RBR hehe...

Može može putopis, sigurno će dobro doći :cool:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
diegos je napisao/la: 17.03.2018., 15:53

Hvala za info :thumbs:
Bit ću ja sretan i ako se približim i nekom drugom boxu osim Ferrari/Merc/RBR hehe...

Može može putopis, sigurno će dobro doći :cool:
Pokušat ću :zubo:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
@ferrari
ajde razbojniče, prokastiniraj sve ostalo! :mrgreen:

btw., vidim danas na max f1 poziv za organiziran odlazak u mađarsku.
https://maxf1.net/vn-madarske-2018-maxf ... znoj-vili/
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡