Kako otici na F1 utrku

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

dakako
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mercedes
Otvaram ovu temu jer mislim da je zlata vrijedna. Postavljavljajte pitanja,nudite odgovore,sve u cilju ostvarivanja nezaboravnog iskustva. Ovim putem se zahvaljujem kolegi Sepi, a posebno Zekohondi jer bez njihovih putopisa u kojima sam pronasao vrijedne info iskustvo nebi bilo potpuno. Hvala momci!
Timski igrac

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
nego dakako, ideš li opet u spa? nešto si spominjo bio...ja ništa, barem ove godine.
koliko čitam po fb-u sepa će ove godine s rebelsima u austriju.
a što se tiče opcija...sad je puno lakše otić nego prije. ima dosta autocesta i jeftinih letova. čak ni azija nije više tako nepristupačna.
nazad na evropu....npr. nedavno sam pročito da ima novi let dubrovnik-nica, taman za monaco. ne, ne idem u monaco sigurno još par godina, samo obaviještavam. ;)
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Odlična tema za sve koji su bili i nas koji tek planiramo ići. Dobro je imati sve savjete na jednom mjestu :thumbs:
They see me strollin', they hatin' :cool:

dakako
Formula 4
Formula 4
Navija za: Mercedes
Neznam ni sam Zeko,nada za odlazak je zivila,doduse na aparatima priznajem, dok nisam procitao ovaj tvoj post. Sam ne zelim ici,nije to to.Trenutno sam od Spa udaljen 90km,ali tek je kraj veljace ;) ,a i ovo je vezano za posao.

edit:Tako je kolegice ja kad sam isao presao sam more nekih stranica da bih dobio upotrebljive info.Spomenuo bih i lika pod nickom Gooofffy koji doduse nije clan ovog foruma(jos),taj covjek je ziva enciklopedija odlazaka na utrku
Timski igrac

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ybg. dakako, za spa/trier nema kvoruma. ljudi rade, dobijaju prinove, idu na vjenčanja... :(
ali zato le mans pada! :party:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Sepa
Karting
Karting
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Williams
da Zeko, ove godine je za mene Austrija na repertoaru :D
Le Mans mi je isto na listi želja, ali ne tak skoro...

budem uskoro napisao jedan motivirajući članak o odlascima na utrke, možda čak i preko vikenda ;)
a možda i neki putopis s prošlogodišnje Monze, ako se prisjetim svih detalja :)

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Nauživat ćeš se Sepa, u Austriji je izvrsno. Organziacija na najvišem stupnju, sve je uredno i čisto, cijene pića i hrane su korektne.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

reso20
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
Ukoliko ima zgodna dama za druženje u Austriji, slobodno neka se obrati u pm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :zubo: :zubo:

xKRgirl01
Karting
Karting
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Kimi Räikkönen
Ove godine mi je plan ići u Abu Dhabi... :prcnjau:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Blago tebi.. :D

[ link do slike ]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

xKRgirl01
Karting
Karting
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Kimi Räikkönen
eto, taman se odlučila ić kad ono počeo rat između arabije i yemena... :facepalm:

KERS
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Mclaren
2016 putujem u austriju, rezervirao sam smještaj samo me zanima zna li itko točan termin (rezervirao sam 1-3.07.2016)?
HIGH VOLTAGE!! :afro:

Filja
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Mecedes AMG F1
Bok ekipa!
Ove godine sam s kolegom isao prvi put na F1 utrku u Austriju,isli smo preko agencije(neznam jel smijem imenovat da nebi ispala reklamacija),krece se iz Zagreba sa autobusnog kolodvora gdje se i vraća nazad. 1100 kn je prijevoz i Green karta,stajace mjesto.
Preko njih cemo i sljedece godine u Mađarsku( 995 kn)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
KERS je napisao/la:2016 putujem u austriju, rezervirao sam smještaj samo me zanima zna li itko točan termin (rezervirao sam 1-3.07.2016)?
hm...zadnje dvije godine e austrija bila tjedan poslije le mansa. (a onda goodwood između austrije i silverstonea)
2016. le mans je 18-19. 06., pa ako će bit sve isto, onda bi austrija trebala bit 25-26.06. :?

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Vrlo vjerovatno ce bit 03.07 po za sada poznatom kalendaru.... onom što je Fia potvrdila da bi moglo bit.
Još neslužbeno, ali 99% da ce bit tako

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
evo sam sam proguglo malo, pa vidim da ste u pravu. mea culpa.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
http://www.croatiaairlines.com/hr/Proda ... d-129-EUR/
:) nešto se razmišljam o njemačkoj.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
razmišljanje je završeno.
avio karte kupljene. :party:
a dva tjedna kasnije moto gp na red bull ringu. :party: :party: :party:

kotao
ha koji je levat ovaj ispao sa austrijom

batko
blago receno
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡