Kako otici na F1 utrku

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

srle
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Pozdrav, molio bih iskustva kupovanja karata sa https://www.gpticketshop.com/en/order.html , mislili naručiti 3 karte i uvjerljivo najeftinije...nema handlinga i dostave, govorimo o GA u mađi

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
ja preko njih naručujem, sa dostavom. nikad nikakvih problema, dapače.
slali bi mi više mejlova kad kao 'ne bi preuzeo karte' po trackingu, a zapravo su u overseasu debili.

preporuka: ne kupuj ga, kad možeš za 5 eura više bronze tribinu. :gandalf:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

srle
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Ovo nam je svima prvi odlazak, kontali ovih dana naručit. Misliš da je bolje bronze

josip123
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Zanima me GA za Austriju. Netko tko je bio da mi kaze sta je bolje, uzet GA ili neko drugo mjesto...
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
srle je napisao/la: 17.12.2017., 19:04 Ovo nam je svima prvi odlazak, kontali ovih dana naručit. Misliš da je bolje bronze
Slažem se sa zekom, bolje ti je uzeti bronze. Bronze je samo 5 eura skuplja, a ako ti se ne svidi na tribini možeš s tom kartom ući i na sva GA područja.
Ja sam ove godine bio na bronzi u Mađarskoj i mogu ti reći da su mjesta jako dobra. Jedino nemoj zaboraviti uzeti kremu za sunčanje i kišobran da vas sunce ne opali :)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
za 5 eura više apsolutno je bolje uzet tribinu. imaš garantirano , numerirano sjedalo.
obično je najjeftinija tribina duplo skuplja od ga karte. zato ti kažem da je to iznimno povoljno i uzmi dok ima.
na stranicama 10 i 11 ovog topica imaš malu raspravu o tvojoj i drugim kartama u mađarskoj. ;)
edit: vidim da ponavljam daveove riječi. :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Ce bit sve oke ako uzmem dvije bronze karte za Mađarsku (pet-ned) a pojavim se samo na utrci.? Posto ipak zauzimamo 2 mjesta 2 dana. Vidim da nema opcije gdje je samo nedjelja. Pretpostavljam da nikom nista ,ali cisto da pitam...
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Nikome nista.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
senna66 je napisao/la: 02.01.2018., 14:22 Ce bit sve oke ako uzmem dvije bronze karte za Mađarsku (pet-ned) a pojavim se samo na utrci.? Posto ipak zauzimamo 2 mjesta 2 dana. Vidim da nema opcije gdje je samo nedjelja. Pretpostavljam da nikom nista ,ali cisto da pitam...
Slobodno. I da ideš na treninge bude 50-60% kapaciteta slobodno.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Brane FA14
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Alonso
Pozdrav ekipa! Već dugo pratim ovaj portal, jer je zaista odličan, no eto tek sad se aktivirao u smislu računa :facepalm: ..anyway, bio sam u Mađarskoj zadnje 3 god na trkama, uvijek GA, i mislim da je to sasvim ok, pogotovo za nekoga tko ide prvi put (bit će mu ako da je došao na Mjesec :D )..osobito je dobro mjesto lijevo od super gold tribine, i to kad krene start - brutalno dobro :thumbs: ..e sad, ja sam mislio ove godine otići na malo viši level, tj. nekako se uvući iza kulisa, paddock ili tu negdje, pa me zanima jel ima netko takva iskustva?
P.s.ako bude interesa, mogu staviti i fotke :)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
bijah u paddocku u mađarkoj u subotu 2007. kao fan takume sata, njegov menadžer nam sredio pitpassove. to je meni bio prvi dodir formulom 1 uživo, apsolutno nadrealno iskustvo trajalo je 2 ure, od podne do dva. proveli me kroz aguri boks, popio pivu u njihovom motorhomeu, popričao sa članovima tima, vidio dosta vozača u prolazu i tako...na kraju vratio pitpass, i legendarne kvale gledao malo kod starno-ciljnog mosta, pa kod zavoja br. 2 što rijetki imaju priliku. forumaški avatar mi je iz agurijevog boksa.
nakon toga još je bilo f1 utrka, ali paddock sam gledao samo sa sigurne udaljenosti. :) stajao ispred ulaza i tako to.
kad malo bolje razmislim...monaco je idealan za 'malo viši level'. ne možeš ući u paddock ali možeš vidjeti bokseve u petak popodne (pit walk je na drugim stazama uvijek u četvrtak) i biti jako blizu motorhomeova i jahtama gdje su vozači, članovi timova i sve ostale face koje konstantno tu prolaze.
a za kupit nekavu vip kartu sa pitpassom... jako skupo je to. jedino nešto sredit preko nekakvih spozora, veza, poznanstava, nagradnih igara i sl...
p.s. stavi fotke, napiši putopis, bilo što. :klopa:

Crankshaft
Karting
Karting
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Alonso, Renault
Brane FA14, ti onda bogami imaš materijala za putopis :D

Zeko, svaka čast za to iskustvo. :thumbs: Kako si uspio dobiti passove od njegovog menadžera?

Brane FA14
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Alonso
zekohonda je napisao/la: 27.02.2018., 21:36 bijah u paddocku u mađarkoj u subotu 2007. kao fan takume sata, njegov menadžer nam sredio pitpassove. to je meni bio prvi dodir formulom 1 uživo, apsolutno nadrealno iskustvo trajalo je 2 ure, od podne do dva. proveli me kroz aguri boks, popio pivu u njihovom motorhomeu, popričao sa članovima tima, vidio dosta vozača u prolazu i tako...na kraju vratio pitpass, i legendarne kvale gledao malo kod starno-ciljnog mosta, pa kod zavoja br. 2 što rijetki imaju priliku. forumaški avatar mi je iz agurijevog boksa.
nakon toga još je bilo f1 utrka, ali paddock sam gledao samo sa sigurne udaljenosti. :) stajao ispred ulaza i tako to.
kad malo bolje razmislim...monaco je idealan za 'malo viši level'. ne možeš ući u paddock ali možeš vidjeti bokseve u petak popodne (pit walk je na drugim stazama uvijek u četvrtak) i biti jako blizu motorhomeova i jahtama gdje su vozači, članovi timova i sve ostale face koje konstantno tu prolaze.
a za kupit nekavu vip kartu sa pitpassom... jako skupo je to. jedino nešto sredit preko nekakvih spozora, veza, poznanstava, nagradnih igara i sl...
p.s. stavi fotke, napiši putopis, bilo što. :klopa:
Hvala Zekohonda na odgovoru..da, znam da je poskup taj upad u paddock, već danima pokušavam nešto iskemijat..našao sam neki pass za petak cijeli dan, oko 800 e, i to je neka najjeftinija varijanta..i ima neki gp experience za 600e (samo pit walk u četvrtak)..ne znam
što se tiče putopisa, da, imam dosta materijala, pokušat ću nešto sklopit i staviti..iako mi se ovi koje sam čitao ovdje čine puno zanimljivijim :)

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Wow zeko nisam znao do si dogurao do tog "dijela" staze. Mislim da je to san svakog fana a i jedno nezaboravno iskustvo za bilo koju osobu makar ne pratila F1. Šteta što nikad nećemo dobit putopis iz te tvoje utrke i to iskustvo
Usput zašto sam uvijek mislio da ti iza profilne stoji J. Button :D nek smo i to razriješili

Poslano sa mog SGP321 koristeći Tapatalk

slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
@crank - da se prisjetim još malo aka kurčenje. :mrgreen:
jedna japanka se javila na njegovom službenom engleskom forumu da ide. a ona je hc fan i zna menadžera, satoa, cijeli tim... pa sam nju kontaktirao i menadžera. bitno je da je komunikacija bila na engleskom forumu , jer je većina satovih fanova japanci, tako da je 'nas' malo. svaka im čast obojici. :klanjam:
nije to ono 'bio sam boksu' kao bio sam s vanjske strane. ušli unutra iz paddocka, pokazali nam sve, neke stvari smijemo slikati, neke ne, ali predobro. smetaš mehaničarima dok pripremaju bolide za kvale. :) u motorhomeu daniel audetto koji je bio u ferrariju oduševljeno mi kaže kad je čuo da sam iz hr da je radio sa jovicom palikovićem. mark preston je sad u formuli e. emma bearpark pr agurija je sad emma buxton. ;) imala ja čak japanski fan klub....koji su to fanatici japanci. mi im nismo do koljena... možda je tako i bolje. :)
satoa smo upoznali predvečer u hotelu, pustili su nas unutra jer imamo 'dogovoreni sastanak', inače ne možeš uć.

mala fotogalerija:
http://s192.photobucket.com/user/zekoho ... t=3&page=1
zekohonda na japanskoj televiziji:
https://www.youtube.com/watch?v=05MtY0ukk2o :bonk:

@ferrari
evo i putopisa:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=193372&page=5

i jebo te button da te jebo!!!! ne možeš me gore uvrijedit! :mrgreen: :rofl: :gandalf:

@brane
ja bi radije tu lovu uštedio za neke druge utrke. može f1, može nešto drugo ako pratiš. npr. na ljeto idem na 24 sata spa. karta sa paddock passom 70 e. :P
napravi putpis za mjesec-dva, nema žurbe. ili barem fotogaleriju.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
zekohonda je napisao/la: 28.02.2018., 00:57 i jebo te button da te jebo!!!! ne možeš me gore uvrijedit! :mrgreen: :rofl: :gandalf:
:rofl: Samo sam čekao :rofl:
Sisu (fin.)

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Uhhhh @Ferrari1345, ovo za Buttona ti je bio vrlo neoprezan klizeći start sa dvije noge. :rofl:
Za direktnog crvenog i jedno 3 utakmice pauze.
Skoro da je za bana. :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Crankshaft
Karting
Karting
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Alonso, Renault
zekohonda je napisao/la: 28.02.2018., 00:57 @crank - da se prisjetim još malo aka kurčenje. :mrgreen:
jedna japanka se javila na njegovom službenom engleskom forumu da ide. a ona je hc fan i zna menadžera, satoa, cijeli tim... pa sam nju kontaktirao i menadžera. bitno je da je komunikacija bila na engleskom forumu , jer je većina satovih fanova japanci, tako da je 'nas' malo. svaka im čast obojici. :klanjam:
nije to ono 'bio sam boksu' kao bio sam s vanjske strane. ušli unutra iz paddocka, pokazali nam sve, neke stvari smijemo slikati, neke ne, ali predobro. smetaš mehaničarima dok pripremaju bolide za kvale. :) u motorhomeu daniel audetto koji je bio u ferrariju oduševljeno mi kaže kad je čuo da sam iz hr da je radio sa jovicom palikovićem. mark preston je sad u formuli e. emma bearpark pr agurija je sad emma buxton. ;) imala ja čak japanski fan klub....koji su to fanatici japanci. mi im nismo do koljena... možda je tako i bolje. :)
satoa smo upoznali predvečer u hotelu, pustili su nas unutra jer imamo 'dogovoreni sastanak', inače ne možeš uć.

mala fotogalerija:
http://s192.photobucket.com/user/zekoho ... t=3&page=1
zekohonda na japanskoj televiziji:
https://www.youtube.com/watch?v=05MtY0ukk2o :bonk:
Genijalno :mrgreen: :klanjam:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
@zekohonda, nisam znao za ovu avanturu.
:thumbs: :thumbs:
Hebo ga ti, što ovu priču ne pričaš češće?
Kao ono, eeee kad sam ja bio u Madjarskoj 2007...
Putopis cu večeras da čitam. Sa uživanjem :)

tmajnari
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
@Brane FA14 zar nije lijevo od super golda van GA zone? Koji je to tajni prolaz :mrgreen:
@zekohonda najbolji putpisi, svaka cast!
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡