Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
@Ante
Na ovim novim "Novim komentarima", kad "prelazim mišem" preko komentara, pa mi izbaci "okvir" na koju vijest se komentar odnosi (da je otvorim u novom tabu), izbacuje da su svi komentari na istu vijest.
Konkretno sad svi komentari "bacaju" na zadnji članak (ovaj o autima koje vozači voze.....)
Na ovim novim "Novim komentarima", kad "prelazim mišem" preko komentara, pa mi izbaci "okvir" na koju vijest se komentar odnosi (da je otvorim u novom tabu), izbacuje da su svi komentari na istu vijest.
Konkretno sad svi komentari "bacaju" na zadnji članak (ovaj o autima koje vozači voze.....)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Zašto je to čudno? Pa svi čitaju najbolji članakFrantic je napisao/la: 07.12.2017., 09:23 @Ante

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Vidi stvarno, bugFrantic je napisao/la: 07.12.2017., 09:23 @Ante

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
zadovoljan ovim novim promjenama.
što se mene tiče, slobodno možeš i produljit prozor sa komentirma postova lijevo , da ih bude 10 kao za forum.
što se mene tiče, slobodno možeš i produljit prozor sa komentirma postova lijevo , da ih bude 10 kao za forum.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ništa posebno, zašto?
Ako misliš na englesku verziju Zvonimirovog teksta, to je objavljeno da možemo objaviti na reddit, ali sam napravio statičnu verziju jer nema potrebe za duplim komentarima.
Ako misliš na englesku verziju Zvonimirovog teksta, to je objavljeno da možemo objaviti na reddit, ali sam napravio statičnu verziju jer nema potrebe za duplim komentarima.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
ok.
prvo tekst na engleskom, pa ništa na forumu dvoznamenkatsti broj sati, pa se zabrinuo.
prvo tekst na engleskom, pa ništa na forumu dvoznamenkatsti broj sati, pa se zabrinuo.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Nema se baš o čemu pričati.zekohonda je napisao/la: 09.12.2017., 12:46 ok.
Snijeg, zimski sportovi, ovo ono....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jester ponovo donira - ovo mu je treći put da produljuje po mjesec dana života portala 
Zahvaljujem i ja i cijela ekipa od srca, iako smo riješili život portala, sad malo idemo na razvoj i marketing. Jedna dobra dobra stvar samo čeka da se objavi, vjerujem da će biti kroz par dana. Dakle, nije trebalo, ali naravno da se neće baciti. Lakše se diše
Hvala 

Zahvaljujem i ja i cijela ekipa od srca, iako smo riješili život portala, sad malo idemo na razvoj i marketing. Jedna dobra dobra stvar samo čeka da se objavi, vjerujem da će biti kroz par dana. Dakle, nije trebalo, ali naravno da se neće baciti. Lakše se diše

- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Merc (6)
Nema na čemu i drugi put, malo sam zakasnil ovaj put. Jbg...žena je uvjetovala pošteni auto prije nego kaj si kupim još jedan motor

I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Informiraj me molim te....Jester je napisao/la: 09.12.2017., 15:34 Nema na čemu i drugi put, malo sam zakasnil ovaj put. Jbg...žena je uvjetovala pošteni auto prije nego kaj si kupim još jedan motor![]()
![]()
![]()

Sisu (fin.)
- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Merc (6)
Pošteni auto koji je poslužio kao sredstvo podmićivanja

Trenutno imam GSX 1400 K3, prvi vlasnik; stajao u salonu 2. godine i kupljen 2005. godine s 0 km; u originalnom stanju; stanje na satu 66k km.

A sljedeći koji mi je zapeo za oko je Ducati Diavel. Prvog dana kad sam ga vidio palo je obećanje samom sebi da će jednog dana biti moj. Plan je udomiti ga do kraja sljedeće godine.

Trenutno imam GSX 1400 K3, prvi vlasnik; stajao u salonu 2. godine i kupljen 2005. godine s 0 km; u originalnom stanju; stanje na satu 66k km.

A sljedeći koji mi je zapeo za oko je Ducati Diavel. Prvog dana kad sam ga vidio palo je obećanje samom sebi da će jednog dana biti moj. Plan je udomiti ga do kraja sljedeće godine.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Wow ovaj gixxer mora biti prezabavan, usput svaka čast na tome kako lijepo još uvijek izgleda s obzirom na starost (ako je aktualna fotka), a za Diavel..... a kaj da ti velim - uživaj
Nema tu puno mudrovanja kad se zove Ducati...

Nema tu puno mudrovanja kad se zove Ducati...

Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Sad dok tražim po F1Bazi kodove
primjetio sam da je Vasseur još uvijek šef Renaulta, Monisha Saubera, tako da bi to valjalo updateati.
Isto i Sauberov znak na početku iduće sezone!

Isto i Sauberov znak na početku iduće sezone!

Sisu (fin.)
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Haha hvala, ispravljeno je! Kad malo gledam statistike portala, čudo jedno kakve ste sve podstranice jučer posjećivali. 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Iskreno ja hrpu toga nisam ni znao da postoji, npr. jučer sam našao odmah prva 4 koda, međutim kao i dobrom broju ljudi Clark nikako da padne u ruke i onda kad sam ga danas našao skužio sam da sam tu stranicu dosad samo jednom dosad otvorioavetma je napisao/la: 16.12.2017., 13:33 Haha hvala, ispravljeno je! Kad malo gledam statistike portala, čudo jedno kakve ste sve podstranice jučer posjećivali.![]()

Sisu (fin.)