Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
I like it, i like it.... :trep:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
@Ante
Na ovim novim "Novim komentarima", kad "prelazim mišem" preko komentara, pa mi izbaci "okvir" na koju vijest se komentar odnosi (da je otvorim u novom tabu), izbacuje da su svi komentari na istu vijest.
Konkretno sad svi komentari "bacaju" na zadnji članak (ovaj o autima koje vozači voze.....)
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Frantic je napisao/la: 07.12.2017., 09:23 @Ante
Na ovim novim "Novim komentarima", kad "prelazim mišem" preko komentara, pa mi izbaci "okvir" na koju vijest se komentar odnosi (da je otvorim u novom tabu), izbacuje da su svi komentari na istu vijest.
Konkretno sad svi komentari "bacaju" na zadnji članak (ovaj o autima koje vozači voze.....)
Zašto je to čudno? Pa svi čitaju najbolji članak :zubo:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Frantic je napisao/la: 07.12.2017., 09:23 @Ante
Vidi stvarno, bug :) Sređeno, hvala!

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
zadovoljan ovim novim promjenama.
što se mene tiče, slobodno možeš i produljit prozor sa komentirma postova lijevo , da ih bude 10 kao za forum.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Bravo momci :thumbs:
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Sto se dogadja sa sajtom?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ništa posebno, zašto?

Ako misliš na englesku verziju Zvonimirovog teksta, to je objavljeno da možemo objaviti na reddit, ali sam napravio statičnu verziju jer nema potrebe za duplim komentarima.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ok.
prvo tekst na engleskom, pa ništa na forumu dvoznamenkatsti broj sati, pa se zabrinuo.

Frantic
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 09.12.2017., 12:46 ok.
prvo tekst na engleskom, pa ništa na forumu dvoznamenkatsti broj sati, pa se zabrinuo.
Nema se baš o čemu pričati.
Snijeg, zimski sportovi, ovo ono....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Jester ponovo donira - ovo mu je treći put da produljuje po mjesec dana života portala :)

Zahvaljujem i ja i cijela ekipa od srca, iako smo riješili život portala, sad malo idemo na razvoj i marketing. Jedna dobra dobra stvar samo čeka da se objavi, vjerujem da će biti kroz par dana. Dakle, nije trebalo, ali naravno da se neće baciti. Lakše se diše :) Hvala :pivo:

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Nema na čemu i drugi put, malo sam zakasnil ovaj put. Jbg...žena je uvjetovala pošteni auto prije nego kaj si kupim još jedan motor :mrgreen:

;) ;)
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Frantic
Formula 1
Formula 1
@Jester živio :pivo:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Jester je napisao/la: 09.12.2017., 15:34 Nema na čemu i drugi put, malo sam zakasnil ovaj put. Jbg...žena je uvjetovala pošteni auto prije nego kaj si kupim još jedan motor :mrgreen:

;) ;)
Informiraj me molim te.... :zubo:
Sisu (fin.)

Jester
Formula 4
Formula 4
Pošteni auto koji je poslužio kao sredstvo podmićivanja :mrgreen:
slika
slika
Trenutno imam GSX 1400 K3, prvi vlasnik; stajao u salonu 2. godine i kupljen 2005. godine s 0 km; u originalnom stanju; stanje na satu 66k km.
slika
A sljedeći koji mi je zapeo za oko je Ducati Diavel. Prvog dana kad sam ga vidio palo je obećanje samom sebi da će jednog dana biti moj. Plan je udomiti ga do kraja sljedeće godine.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Wow ovaj gixxer mora biti prezabavan, usput svaka čast na tome kako lijepo još uvijek izgleda s obzirom na starost (ako je aktualna fotka), a za Diavel..... a kaj da ti velim - uživaj :cool:
Nema tu puno mudrovanja kad se zove Ducati... :klopa:
Sisu (fin.)

Jester
Formula 4
Formula 4
Ajmo u limene ljubimce da tu ne spamamo . ;)

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Sad dok tražim po F1Bazi kodove :zubo: primjetio sam da je Vasseur još uvijek šef Renaulta, Monisha Saubera, tako da bi to valjalo updateati.
Isto i Sauberov znak na početku iduće sezone! :gandalf: :mrgreen:
Sisu (fin.)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Haha hvala, ispravljeno je! Kad malo gledam statistike portala, čudo jedno kakve ste sve podstranice jučer posjećivali. :mrgreen:

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 16.12.2017., 13:33 Haha hvala, ispravljeno je! Kad malo gledam statistike portala, čudo jedno kakve ste sve podstranice jučer posjećivali. :mrgreen:
Iskreno ja hrpu toga nisam ni znao da postoji, npr. jučer sam našao odmah prva 4 koda, međutim kao i dobrom broju ljudi Clark nikako da padne u ruke i onda kad sam ga danas našao skužio sam da sam tu stranicu dosad samo jednom dosad otvorio :zubo: ...... a neke koje sam danas otvorio u potrazi za 6. i 7. nisam nikad.... :mrgreen: :thumbs:
Sisu (fin.)
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡