jedno pitanje: ove crvene zone: koji je kriterij za popularnost članaka? broj komentara, broj otvaranja, lajkova na fejsu, ili sve to zajedno?
Probao sam par naziva i gledao rezultate, "baza rezultata" je urodilo plodom što se tiče postotka klikanja. Ažurirat će se slike, bit će još malo šminkanja tog sustava čim mi malo gužva popusti.zjurina je napisao/la: 22.10.2017., 01:00 Hmmm... išao nešto tražiti, a sječam se da su bili negdje ekipe i vozači... & nikako nači![]()
Kad ono ...ajd da vidim pod: " Baza rezultata" i je.
Hmmm zar nebi bilo bolje samo "Baza" ili "Baza podataka" ili nešto drugo, jer momčadi i vozačipa nisu rezultati. - Al inače fenomenalna stvar sve tak na hrpi & samo klikaš kam očeš - SUPER COOL
& jel bi se mogle ažurirati slike momčadi na aktualne... recimo Force India i McLaren su neprepoznatljivi .
S tim strelicama igram jojo, malo stavim pa malo maknem jer su jako praktične, a troše nelogično puno resursa jer s njima ide automatski pre-load svih full-size slika iz galerije u tom članku. U prijevodu; bez strelica jedna osoba otvori članak i učita se recimo 25 malih sličica. Za veće slije ide novi klik tj. novo učitavanje sa servera. Sa strelicama to funkcionira da jedna osoba otvori članak i učita se 25 malih sličica + 25 full size kako bi bilo spremno za pregledavanje lijevo-desno cijele galerije. Sad zamisli da 150-200 ljudi otvori taj članak. U prvom slučaju to bi bilo 150*25 malih sličica, u drugom slučaju je 150*(25 malih + 25 full size).zekohonda je napisao/la: 22.10.2017., 11:00 jedan prijedlog: vratite da se slike u tekstu mogu pregledavati sa strelicama...stiže uskoro wrc putopis, pa da narod može samo gledat slike ako želi bez puno muke.![]()
jedno pitanje: ove crvene zone: koji je kriterij za popularnost članaka? broj komentara, broj otvaranja, lajkova na fejsu, ili sve to zajedno?
Nisam ja radio ocjenjivanja, ove sezone je Marijan Mandić aka @F12012 poslije par utrka radio ocjenjivanja vozača, možda je Zeko mislio na te tekstove. Našao sam u arhivi dva takva:Explorer je napisao/la: 25.10.2017., 19:00 Da da, ja sam radio tekstove ocjenjivanja, a nešto je radio i Nikola Krajina ako me sjećanje dobro služi.
Vidjet ćemo, možda i bude za VN Meksika kakve ocjene...ako budete dobri![]()
Hvala! Vedran je najzaslužniji za to, otkad je postao urednik, štanca kvalitetne i opsežne članke ko Maja Šuput fotke, jedva držim korakFerrari Maniac je napisao/la: 28.10.2017., 15:05 Pohvale za nedavne članke općenito. Sve su opširniji i povezuje se s različitim drugim vijestima unutar samog članka kako bi se stvorila što preciznija slika o temi, za razliku od šturog prenošenja vijesti kao većina portala.
![]()