Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
jedan prijedlog: vratite da se slike u tekstu mogu pregledavati sa strelicama...stiže uskoro wrc putopis, pa da narod može samo gledat slike ako želi bez puno muke. :P

jedno pitanje: ove crvene zone: koji je kriterij za popularnost članaka? broj komentara, broj otvaranja, lajkova na fejsu, ili sve to zajedno?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
zjurina je napisao/la: 22.10.2017., 01:00 Hmmm... išao nešto tražiti, a sječam se da su bili negdje ekipe i vozači... & nikako nači :chill:

Kad ono ...ajd da vidim pod: " Baza rezultata" i je.

Hmmm zar nebi bilo bolje samo "Baza" ili "Baza podataka" ili nešto drugo, jer momčadi i vozači :( pa nisu rezultati. - Al inače fenomenalna stvar sve tak na hrpi & samo klikaš kam očeš - SUPER COOL

& jel bi se mogle ažurirati slike momčadi na aktualne... recimo Force India i McLaren su neprepoznatljivi .
Probao sam par naziva i gledao rezultate, "baza rezultata" je urodilo plodom što se tiče postotka klikanja. Ažurirat će se slike, bit će još malo šminkanja tog sustava čim mi malo gužva popusti. :)
zekohonda je napisao/la: 22.10.2017., 11:00 jedan prijedlog: vratite da se slike u tekstu mogu pregledavati sa strelicama...stiže uskoro wrc putopis, pa da narod može samo gledat slike ako želi bez puno muke. :P

jedno pitanje: ove crvene zone: koji je kriterij za popularnost članaka? broj komentara, broj otvaranja, lajkova na fejsu, ili sve to zajedno?
S tim strelicama igram jojo, malo stavim pa malo maknem jer su jako praktične, a troše nelogično puno resursa jer s njima ide automatski pre-load svih full-size slika iz galerije u tom članku. U prijevodu; bez strelica jedna osoba otvori članak i učita se recimo 25 malih sličica. Za veće slije ide novi klik tj. novo učitavanje sa servera. Sa strelicama to funkcionira da jedna osoba otvori članak i učita se 25 malih sličica + 25 full size kako bi bilo spremno za pregledavanje lijevo-desno cijele galerije. Sad zamisli da 150-200 ljudi otvori taj članak. U prvom slučaju to bi bilo 150*25 malih sličica, u drugom slučaju je 150*(25 malih + 25 full size).

Ali, server nas sluša u zadnje vrijeme, hosting je stvarno vrhunski, tako da ću vjerojatno omogućiti pa kud puklo da puklo...

Crvene zone još eksperimentiram, to je novo od jučer pa tražim dobitnu formulu kako bi 5 najpopularnijih stvarno bilo 5 najpopularnijih. Cilj je da se potakne daljnje surfanje jer dobar dio korisnika uđe preko linka s Facebooka, pročita članak + komentare i vrati se na Facebook. Plan je da ostane na portalu barem za još jedan članak, a da bi ostao mora negdje vidjeti što ima novog :)

Crankshaft
Karting
Karting
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Alonso, Renault
Crvena zona je dobra stvar. A moram pohvaliti i tehničku stranu jer stvarno nije bilo nikakvih kašljucanja niti u trenucima najveće posjećenosti.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ima li šanse da se vrate tekstovi sa ocjenama vozača nakon utrke.
to mi je uvijek draga tema, zahvalna za raspravu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Za par utrka sam bio malo u gužvi i onda je jednostavno taj format otišao u fade-out, a te ankete je šeprtljavo raditi jer je nespretan unos svih vozača pa treba vremena. Doduše, nije pomoglo ni to što je bilo kritika da su bezveze. :) Volio bih čuti još koje mišljenje, pro ili kontra i zašto?

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Meni su ti članci isto bili dragi. Kao što zeko kaže, tema je zahvalna za raspravu, a nema ništa bolje od argumentirane rasprave :gandalf:

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Ja sam za.

Fina rubrika. Da se nesto normalno procitat.
slika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Mišljenje za, dodatno mogu proanalizirati cijeli grid i vidjeti iz nekog drugog kuta sve vozače i utrku, cijelu utrku se uglavom prikazuju samo glavni akteri pa je zanimljivo kada netko napravi mali rezime uz ocjenu svih. I onda slijedi onaj najbolji dio :kokice: naša mišljenja i rasprave.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Aha krivo smo se shvatili, ja sam mislio da se referirate na one velike ankete. Ove tekstove s ocjenama vozača je radio Marko ako dobro pamtim, tako da ćemo pričekat njegov odgovor.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Ante, tebe ova zima bas pregazila :mrgreen:
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Hoće to tako :bonk:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Da da, ja sam radio tekstove ocjenjivanja, a nešto je radio i Nikola Krajina ako me sjećanje dobro služi.

Vidjet ćemo, možda i bude za VN Meksika kakve ocjene...ako budete dobri :zubo:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Explorer je napisao/la: 25.10.2017., 19:00 Da da, ja sam radio tekstove ocjenjivanja, a nešto je radio i Nikola Krajina ako me sjećanje dobro služi.

Vidjet ćemo, možda i bude za VN Meksika kakve ocjene...ako budete dobri :zubo:
Nisam ja radio ocjenjivanja, ove sezone je Marijan Mandić aka @F12012 poslije par utrka radio ocjenjivanja vozača, možda je Zeko mislio na te tekstove. Našao sam u arhivi dva takva:

https://www.f1puls.com/18718/marijan-ma ... i-memento/
https://www.f1puls.com/19105/marijan-ma ... i-memento/

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Mislim da ima i još jedna verzija prije ove, s malo manje teksta. Obje su odlične.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Pohvale za nedavne članke općenito. Sve su opširniji i povezuje se s različitim drugim vijestima unutar samog članka kako bi se stvorila što preciznija slika o temi, za razliku od šturog prenošenja vijesti kao većina portala.
:thumbs:
Sisu (fin.)

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Kad sam već naletio ovdje
Nekad ne rade neki emoji na vijestima
npr. :cice: :bang: :bonk:
Vidim i u tuđim postovima....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Forum ima preko 60 emoticona, namjerno nisu svi stavljeni na članke već samo najčešće korišteni.
Ferrari Maniac je napisao/la: 28.10.2017., 15:05 Pohvale za nedavne članke općenito. Sve su opširniji i povezuje se s različitim drugim vijestima unutar samog članka kako bi se stvorila što preciznija slika o temi, za razliku od šturog prenošenja vijesti kao većina portala.
:thumbs:
Hvala! Vedran je najzaslužniji za to, otkad je postao urednik, štanca kvalitetne i opsežne članke ko Maja Šuput fotke, jedva držim korak :mrgreen: Ja sam nekidan uveo jednu malu novotariju, s ciljem upravo da se više povežu drugi članci i sadržaj portala općenito. Pa tako sad unutar nekih članaka imate sličicu vozača o kojem se priča i link do njegove statistike za tekuću sezonu (rezultati na kvalama i utrkama i veza prema F1bazi).

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Pozdrav za Vedrana onda :thumbs:
Svaka cast za ideju za link za statistiku. (y)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Nova donacija od Har Kl, produljio život portala za još 3 dana. :party: Hvala! :pivo:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Bravo!
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡