Re: VN Japana ( Suzuka Internation Racing Course ) 06.-08. listopada 2017
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ovo je bila ocekivano jaka staza za Mecku..
Jedino sa ovim se mogu sloziti.
Ovo je bila must win pobjeda za LH.
Temperature su pomogle da izgleda kako izgleda.
Meni ovaj PP ne znaci nista.
Mrsko mi je ponavljati zasto.
Kao sto rekoh, od srca vam zelim da ste u pravu.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Lauda, jes to ti ????Har Kl je napisao/la: 07.10.2017., 09:28 Ovo je bila ocekivano jaka staza za Mecku..
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Pred par utrka se pricalo da Ferrari propada da je Mercedes miljama daleko , Ferrari se vratio i okrenula se ploca. Pa sad je Mercedes imao jednu i pol losu trku pa se opet digla galama kako je Ferrari presisao Mercedes i po aero i po PU i po cemu sve ne , pa se danas opet ploca okrece.
Zakljucak svega je da netreba trcati pred rudo nakon 1 lose trke neke ekipe , cesto nam pokazu da se varamo
Zakljucak svega je da netreba trcati pred rudo nakon 1 lose trke neke ekipe , cesto nam pokazu da se varamo

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Treba to nacrtat.. Vole ljudi radit senzacije...AlkY je napisao/la: 07.10.2017., 09:33 Pred par utrka se pricalo da Ferrari propada da je Mercedes miljama daleko , Ferrari se vratio i okrenula se ploca. Pa sad je Mercedes imao jednu i pol losu trku pa se opet digla galama kako je Ferrari presisao Mercedes i po aero i po PU i po cemu sve ne , pa se danas opet ploca okrece.
Zakljucak svega je da netreba trcati pred rudo nakon 1 lose trke neke ekipe , cesto nam pokazu da se varamo![]()
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Mislim da to nikako nije dobar naÄin borbe s posljedicama, jer trpanje problema pod tepih, koji su izvana viÅ”e nego oÄiti nije nikako dobar pokazatelj za rjeÅ”avanje istih problema u buduÄnosti. Å to se prije pomire s posljedicama i priznaju da su u velikoj gabuli, mislim da Äe atmosfera za uspjeÅ”niju buduÄnost biti bolja.Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:21Da je drugaÄije onda bi mediji govorili da je "nervozan"...ovako si neutralan i ne iznosiÅ” odreÄene stvari u javnost i Å”titiÅ” ekipu.Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:20 VeÄ me pomalo živcira ovaj flegmatiÄan stav Vettela, kao da je fakat pod nekim antidepresivima. IzgubiÅ” u dvije utrke, Å”to svojom Å”to greÅ”kom ekipe skoro ikakve Å”anse za titulom, za koju si cijele godine mukotrpno se borio i onda nakon svega na pitanja kako se osjeÄa on odgovara da je zadovoljan i da nema brige. Kako da ne... ViÅ”e je zabrinutosti pokazivano nakon utrke u Kanadi veÄ sad 5 utrka pred kraj sezone, kad ima deficit od 34 boda za Hamiltonom![]()
Ne kažem da se predaju, bilo kakav kvar ili incident u kojem bi uÄestovao Hamilton bi nas vratilo ozbiljno u igru, ali nek se pokaže stav da se realno znaju nositi s trenutno jako loÅ”om situacijom i to ne smatram da je znak nervoze, jer posljedice su tu bez obzira na tvoje prihvaÄanje ozbiljnosti istih. Borba bi bila žestoka i da su utrke u Singapuru i Maleziji proÅ”le najbolje za nas, jer se borimo protiv Mercedesa i Hamiltona, a ne protiv ne znam koga, a siguran sam da bi tad pokazivali veÄu brigu veÄ nakon ovog svega.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa problemi se sigurno ne stavljaju pod tepih...iza zatvorenih vrata se od njima raspravlja.Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:38Mislim da to nikako nije dobar naÄin borbe s posljedicama, jer trpanje problema pod tepih, koji su izvana viÅ”e nego oÄiti nije nikako dobar pokazatelj za rjeÅ”avanje istih problema u buduÄnosti. Å to se prije pomire s posljedicama i priznaju da su u velikoj gabuli, mislim da Äe atmosfera za uspjeÅ”niju buduÄnost biti bolja.Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:21Da je drugaÄije onda bi mediji govorili da je "nervozan"...ovako si neutralan i ne iznosiÅ” odreÄene stvari u javnost i Å”titiÅ” ekipu.Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:20 VeÄ me pomalo živcira ovaj flegmatiÄan stav Vettela, kao da je fakat pod nekim antidepresivima. IzgubiÅ” u dvije utrke, Å”to svojom Å”to greÅ”kom ekipe skoro ikakve Å”anse za titulom, za koju si cijele godine mukotrpno se borio i onda nakon svega na pitanja kako se osjeÄa on odgovara da je zadovoljan i da nema brige. Kako da ne... ViÅ”e je zabrinutosti pokazivano nakon utrke u Kanadi veÄ sad 5 utrka pred kraj sezone, kad ima deficit od 34 boda za Hamiltonom![]()
Ne kažem da se predaju, bilo kakav kvar ili incident u kojem bi uÄestovao Hamilton bi nas vratilo ozbiljno u igru, ali nek se pokaže stav da se realno znaju nositi s trenutno jako loÅ”om situacijom i to ne smatram da je znak nervoze, jer posljedice su tu bez obzira na tvoje prihvaÄanje ozbiljnosti istih. Borba bi bila žestoka i da su utrke u Singapuru i Maleziji proÅ”le najbolje za nas, jer se borimo protiv Mercedesa i Hamiltona, a ne protiv ne znam koga, a siguran sam da bi tad pokazivali veÄu brigu veÄ nakon ovog svega.
Å to bi trebao ko Alonso izaÄi pred medije i ogaditi ekipu? To nije naÄin...ovako dobijeÅ” povjerenje ekipe i uistinu za takve stvari nema nikakve potrebe.
Nije ovo samo u Ferrariju...ovakav je bio i u RBR-u tako da to nije novost.
Edit: doduÅ”e danas je izgledao razoÄarano nakon kvala.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Har Kl
- Formula 1
Djecace neke stvari ne pisu u Wikipedi-i.CrashOverride je napisao/la: 07.10.2017., 09:30Lauda, jes to ti ????Har Kl je napisao/la: 07.10.2017., 09:28 Ovo je bila ocekivano jaka staza za Mecku..

Moras nekada I svojim ocima posmatrati svijet oko sebe.
Najlakse je u nedostatku argumenata, provocirati, vrijedjati ili trolati.
Ja sam svoj stav zasto je Hamilton na poziciji br.1 detaljno obrazlozio u temi za VN Malezije.
Tamo Sam napisao nesto I za VN Japana.
Ove temperature staze nisam mogao predvidjeti.
Mozes i tamo replicirati ako imas neke argument protiv.
@crashoverride nemoj se naci u ovom postu.
Nisam na tebe striktno nisanio

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Haha.. Pa bar je ovo trebala bit smijesna dosjetka jer je Lauda ama bas uvijek iznenadjen brzinom, kako svoje ekipe, tako i drugih..Har Kl je napisao/la: 07.10.2017., 09:48Djecace neke stvari ne pisu u Wikipedi-i.CrashOverride je napisao/la: 07.10.2017., 09:30Lauda, jes to ti ????Har Kl je napisao/la: 07.10.2017., 09:28 Ovo je bila ocekivano jaka staza za Mecku..
Moras nekada I svojim ocima posmatrati svijet oko sebe.
Najlakse je u nedostatku argumenata, provocirati, vrijedjati ili trolati.
Ja sam svoj stav zasto je Hamilton na poziciji br.1 detaljno obrazlozio u temi za VN Malezije.
Tamo Sam napisao nesto I za VN Japana.
Ove temperature staze nisam mogao predvidjeti.
Mozes i tamo replicirati ako imas neke argument protiv.
Vrijedjanje nikad a trolam i provociram samo kad je Alonso u pitanju, iskreno ne znam ni sam zasto..
EDIT : A jbg.. Vec sam mislio da si me upamtio po nekom vrijedjanju.. No frx

Doduse, shvacam oprez jer bi i sam tako pilao da je situacija obrnuta..
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 07.10.2017., 09:52
EDIT : A jbg.. Vec sam mislio da si me upamtio po nekom vrijedjanju.. No frxMozemo slavit naslov skupa.. Sebov naravno ..
Doduse, shvacam oprez jer bi i sam tako pilao da je situacija obrnuta..

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ma Seb je miran jer zna da ce osvojit naslov na kraju.. On je pisao scenarij, FiA odobrila..Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:55CrashOverride je napisao/la: 07.10.2017., 09:52
EDIT : A jbg.. Vec sam mislio da si me upamtio po nekom vrijedjanju.. No frxMozemo slavit naslov skupa.. Sebov naravno ..
Doduse, shvacam oprez jer bi i sam tako pilao da je situacija obrnuta..![]()
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
CH4=Sky[ link do slike ]

- senna66 Verified
- Formula 1
prikriveni Sky....
[ link do slike ]
[ link do slike ]

- Ferrari
- Formula 1
Usporedba krugova
Obojica su napravili fantastiÄne krugove...jbg jednostavno nije se moglo niÅ”ta napraviti viÅ”e od ovoga...
Obojica su napravili fantastiÄne krugove...jbg jednostavno nije se moglo niÅ”ta napraviti viÅ”e od ovoga...
Zadnja izmjena: Ferrari, dana/u 07.10.2017., 10:03, ukupno mijenjano 1 put.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Dns stvarno nije moglo boljse.. Nadu prebacujemo za sutra.. Meni fora kad je tu Nico ili recimo Webber..Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 10:02 Usporedba krugova
Oba dva su napravili fantastiÄne krugove...jbg jednostavno nije se moglo niÅ”ta napraviti viÅ”e od ovoga...
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
A raÄunaj da je 10 konja prednosti u Japanu jednako 0.210 po krugu u kvalama...CrashOverride je napisao/la: 07.10.2017., 10:03Dns stvarno nije moglo boljse.. Nadu prebacujemo za sutra.. Meni fora kad je tu Nico ili recimo Webber..Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 10:02 Usporedba krugova
Oba dva su napravili fantastiÄne krugove...jbg jednostavno nije se moglo niÅ”ta napraviti viÅ”e od ovoga...

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ocekivo sam jaci Mercedes u odnosu na Ferrari tako da sam zadovoljan kvalama.. Vidis Kimija gdje je zavrsio bez kazne.. Je da mu je sklepan bolid na brzinu ali ne vjerujem da bi bio puno bolji od ovoga.. Mogo je i Seb podbacit, sto nije i zato sam zadovoljan.. Ovo je morao bit P2.. Brzi su od RB a dok ih Bottas prodje vjerujem da ce prednost bit dovoljna da se ne mora brinut za njegov pace a onda jos recimo se nadam da moze koliko toliko drzat prikljucak sa Hamom..
Fino Alla Fine
- Brumica
- GP3
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Iako navijamo na istog vozaÄa, moram se apsolutno ne složiti s tobom. Da je Seb kroz svoju karijeru imao tvoj stav, danas ne bi imao Äetiri naslova, nego vjerojatno samo dva. Äemu drama? Ako ne osvoji naslov jebiga idemo dalje, kakvi antidepresivi, kakvi bakraÄi. To su profesionalni sportaÅ”i, a Äini mi se da ti na situaciju gledaÅ” malo previÅ”e s navijaÄke strane. Borba za titulu joÅ” nije gotova, ali da Äe biti teÅ”ko, hoÄe. I nisam sigurna o kojim problemima govoriÅ”? Ovo je Mercova staza, Seb je odvezao maksimum. Ne bih rekla da je Ferrari pao kao proÅ”lih sezona, rezultati proÅ”lih utrka su posljedica manjka nepažnje i manjka sreÄe, ne toga da itko ima problem. Po meni je ovakav pristup baÅ” znak da se dobro nose sa situacijom, skroz realno i bez preuveliÄavanja.Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:38Mislim da to nikako nije dobar naÄin borbe s posljedicama, jer trpanje problema pod tepih, koji su izvana viÅ”e nego oÄiti nije nikako dobar pokazatelj za rjeÅ”avanje istih problema u buduÄnosti. Å to se prije pomire s posljedicama i priznaju da su u velikoj gabuli, mislim da Äe atmosfera za uspjeÅ”niju buduÄnost biti bolja.Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:21Da je drugaÄije onda bi mediji govorili da je "nervozan"...ovako si neutralan i ne iznosiÅ” odreÄene stvari u javnost i Å”titiÅ” ekipu.Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:20 VeÄ me pomalo živcira ovaj flegmatiÄan stav Vettela, kao da je fakat pod nekim antidepresivima. IzgubiÅ” u dvije utrke, Å”to svojom Å”to greÅ”kom ekipe skoro ikakve Å”anse za titulom, za koju si cijele godine mukotrpno se borio i onda nakon svega na pitanja kako se osjeÄa on odgovara da je zadovoljan i da nema brige. Kako da ne... ViÅ”e je zabrinutosti pokazivano nakon utrke u Kanadi veÄ sad 5 utrka pred kraj sezone, kad ima deficit od 34 boda za Hamiltonom![]()
Moj savjet, od navijaÄa navijaÄu, je da se stvarno ne isplati sekirati. Bit Äe joÅ” sezona i borbi za titule, nije da nakon ove Seb i Ferrari idu u penziju

They see me strollin', they hatin' 

-
Har Kl
- Formula 1
@Crashoverride
Priznajem da sam pogresno razumio za Laudu.
Otisao Sam na nesto drugo.
Super ti je dosjetka
Nisam te upratio po ruznom, vec naprotiv.
Ti si od onih navijaca, sto vole svoje, slave jacno, placu kad ih Niko ne vidi, a postuju ostale jer su tu gdje jesu.
Za naslov

Priznajem da sam pogresno razumio za Laudu.
Otisao Sam na nesto drugo.
Super ti je dosjetka

Nisam te upratio po ruznom, vec naprotiv.
Ti si od onih navijaca, sto vole svoje, slave jacno, placu kad ih Niko ne vidi, a postuju ostale jer su tu gdje jesu.

Za naslov

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
Ma kakav novi motor, kakvi bakaraÄi, di je tu jebena snaga i sve, kad ti pola sekunde zaostajeÅ”. Potrefi se koja stazica Ferrariju i to je to, ali oni i to useru. Jednostavno, Mercedes je bolji i amen, nije kao proÅ”lih sezona, ali je bolji, sve ostalo su priÄe za djecu.