Re: VN Japana ( Suzuka Internation Racing Course ) 06.-08. listopada 2017

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Ovo je bila ocekivano jaka staza za Mecku..

Jedino sa ovim se mogu sloziti.
Ovo je bila must win pobjeda za LH.
Temperature su pomogle da izgleda kako izgleda.
Meni ovaj PP ne znaci nista.
Mrsko mi je ponavljati zasto.
Kao sto rekoh, od srca vam zelim da ste u pravu.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Har Kl je napisao/la: 07.10.2017., 09:28 Ovo je bila ocekivano jaka staza za Mecku..

Lauda, jes to ti ????
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Pred par utrka se pricalo da Ferrari propada da je Mercedes miljama daleko , Ferrari se vratio i okrenula se ploca. Pa sad je Mercedes imao jednu i pol losu trku pa se opet digla galama kako je Ferrari presisao Mercedes i po aero i po PU i po cemu sve ne , pa se danas opet ploca okrece.
Zakljucak svega je da netreba trcati pred rudo nakon 1 lose trke neke ekipe , cesto nam pokazu da se varamo :)
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 07.10.2017., 09:33 Pred par utrka se pricalo da Ferrari propada da je Mercedes miljama daleko , Ferrari se vratio i okrenula se ploca. Pa sad je Mercedes imao jednu i pol losu trku pa se opet digla galama kako je Ferrari presisao Mercedes i po aero i po PU i po cemu sve ne , pa se danas opet ploca okrece.
Zakljucak svega je da netreba trcati pred rudo nakon 1 lose trke neke ekipe , cesto nam pokazu da se varamo :)
Treba to nacrtat.. Vole ljudi radit senzacije...
Fino Alla Fine

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:21
Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:20 Već me pomalo živcira ovaj flegmatičan stav Vettela, kao da je fakat pod nekim antidepresivima. IzgubiÅ” u dvije utrke, Å”to svojom Å”to greÅ”kom ekipe skoro ikakve Å”anse za titulom, za koju si cijele godine mukotrpno se borio i onda nakon svega na pitanja kako se osjeća on odgovara da je zadovoljan i da nema brige. Kako da ne... ViÅ”e je zabrinutosti pokazivano nakon utrke u Kanadi već sad 5 utrka pred kraj sezone, kad ima deficit od 34 boda za Hamiltonom :-|
Da je drugačije onda bi mediji govorili da je "nervozan"...ovako si neutralan i ne iznosiÅ” određene stvari u javnost i Å”titiÅ” ekipu.
Mislim da to nikako nije dobar način borbe s posljedicama, jer trpanje problema pod tepih, koji su izvana viÅ”e nego očiti nije nikako dobar pokazatelj za rjeÅ”avanje istih problema u budućnosti. Å to se prije pomire s posljedicama i priznaju da su u velikoj gabuli, mislim da će atmosfera za uspjeÅ”niju budućnost biti bolja.

Ne kažem da se predaju, bilo kakav kvar ili incident u kojem bi učestovao Hamilton bi nas vratilo ozbiljno u igru, ali nek se pokaže stav da se realno znaju nositi s trenutno jako loÅ”om situacijom i to ne smatram da je znak nervoze, jer posljedice su tu bez obzira na tvoje prihvaćanje ozbiljnosti istih. Borba bi bila žestoka i da su utrke u Singapuru i Maleziji proÅ”le najbolje za nas, jer se borimo protiv Mercedesa i Hamiltona, a ne protiv ne znam koga, a siguran sam da bi tad pokazivali veću brigu već nakon ovog svega.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:38
Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:20 Već me pomalo živcira ovaj flegmatičan stav Vettela, kao da je fakat pod nekim antidepresivima. IzgubiÅ” u dvije utrke, Å”to svojom Å”to greÅ”kom ekipe skoro ikakve Å”anse za titulom, za koju si cijele godine mukotrpno se borio i onda nakon svega na pitanja kako se osjeća on odgovara da je zadovoljan i da nema brige. Kako da ne... ViÅ”e je zabrinutosti pokazivano nakon utrke u Kanadi već sad 5 utrka pred kraj sezone, kad ima deficit od 34 boda za Hamiltonom :-|
Da je drugačije onda bi mediji govorili da je "nervozan"...ovako si neutralan i ne iznosiÅ” određene stvari u javnost i Å”titiÅ” ekipu.
Mislim da to nikako nije dobar način borbe s posljedicama, jer trpanje problema pod tepih, koji su izvana viÅ”e nego očiti nije nikako dobar pokazatelj za rjeÅ”avanje istih problema u budućnosti. Å to se prije pomire s posljedicama i priznaju da su u velikoj gabuli, mislim da će atmosfera za uspjeÅ”niju budućnost biti bolja.

Ne kažem da se predaju, bilo kakav kvar ili incident u kojem bi učestovao Hamilton bi nas vratilo ozbiljno u igru, ali nek se pokaže stav da se realno znaju nositi s trenutno jako loÅ”om situacijom i to ne smatram da je znak nervoze, jer posljedice su tu bez obzira na tvoje prihvaćanje ozbiljnosti istih. Borba bi bila žestoka i da su utrke u Singapuru i Maleziji proÅ”le najbolje za nas, jer se borimo protiv Mercedesa i Hamiltona, a ne protiv ne znam koga, a siguran sam da bi tad pokazivali veću brigu već nakon ovog svega.
Pa problemi se sigurno ne stavljaju pod tepih...iza zatvorenih vrata se od njima raspravlja.
Å to bi trebao ko Alonso izaći pred medije i ogaditi ekipu? To nije način...ovako dobijeÅ” povjerenje ekipe i uistinu za takve stvari nema nikakve potrebe.

Nije ovo samo u Ferrariju...ovakav je bio i u RBR-u tako da to nije novost.

Edit: doduŔe danas je izgledao razočarano nakon kvala.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 07.10.2017., 09:30
Har Kl je napisao/la: 07.10.2017., 09:28 Ovo je bila ocekivano jaka staza za Mecku..

Lauda, jes to ti ????
Djecace neke stvari ne pisu u Wikipedi-i. :)
Moras nekada I svojim ocima posmatrati svijet oko sebe.
Najlakse je u nedostatku argumenata, provocirati, vrijedjati ili trolati.
Ja sam svoj stav zasto je Hamilton na poziciji br.1 detaljno obrazlozio u temi za VN Malezije.
Tamo Sam napisao nesto I za VN Japana.
Ove temperature staze nisam mogao predvidjeti.
Mozes i tamo replicirati ako imas neke argument protiv.
@crashoverride nemoj se naci u ovom postu.
Nisam na tebe striktno nisanio :thumbs:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 07.10.2017., 09:48
CrashOverride je napisao/la: 07.10.2017., 09:30

Lauda, jes to ti ????
Djecace neke stvari ne pisu u Wikipedi-i.
Moras nekada I svojim ocima posmatrati svijet oko sebe.
Najlakse je u nedostatku argumenata, provocirati, vrijedjati ili trolati.
Ja sam svoj stav zasto je Hamilton na poziciji br.1 detaljno obrazlozio u temi za VN Malezije.
Tamo Sam napisao nesto I za VN Japana.
Ove temperature staze nisam mogao predvidjeti.
Mozes i tamo replicirati ako imas neke argument protiv.
Haha.. Pa bar je ovo trebala bit smijesna dosjetka jer je Lauda ama bas uvijek iznenadjen brzinom, kako svoje ekipe, tako i drugih..
Vrijedjanje nikad a trolam i provociram samo kad je Alonso u pitanju, iskreno ne znam ni sam zasto..

EDIT : A jbg.. Vec sam mislio da si me upamtio po nekom vrijedjanju.. No frx :pivo: Mozemo slavit naslov skupa.. Sebov naravno ..
Doduse, shvacam oprez jer bi i sam tako pilao da je situacija obrnuta..
Fino Alla Fine

Ferrari
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 07.10.2017., 09:52
EDIT : A jbg.. Vec sam mislio da si me upamtio po nekom vrijedjanju.. No frx :pivo: Mozemo slavit naslov skupa.. Sebov naravno ..
slika
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:55
CrashOverride je napisao/la: 07.10.2017., 09:52
slika
Ma Seb je miran jer zna da ce osvojit naslov na kraju.. On je pisao scenarij, FiA odobrila..
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
prikriveni Sky....
[ link do slike ]
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Usporedba krugova

Obojica su napravili fantastične krugove...jbg jednostavno nije se moglo niŔta napraviti viŔe od ovoga...
Zadnja izmjena: Ferrari, dana/u 07.10.2017., 10:03, ukupno mijenjano 1 put.
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 10:02 Usporedba krugova

Oba dva su napravili fantastične krugove...jbg jednostavno nije se moglo niŔta napraviti viŔe od ovoga...
Dns stvarno nije moglo boljse.. Nadu prebacujemo za sutra.. Meni fora kad je tu Nico ili recimo Webber..
Fino Alla Fine

Ferrari
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 07.10.2017., 10:03
Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 10:02 Usporedba krugova

Oba dva su napravili fantastične krugove...jbg jednostavno nije se moglo niŔta napraviti viŔe od ovoga...
Dns stvarno nije moglo boljse.. Nadu prebacujemo za sutra.. Meni fora kad je tu Nico ili recimo Webber..
A računaj da je 10 konja prednosti u Japanu jednako 0.210 po krugu u kvalama...
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ocekivo sam jaci Mercedes u odnosu na Ferrari tako da sam zadovoljan kvalama.. Vidis Kimija gdje je zavrsio bez kazne.. Je da mu je sklepan bolid na brzinu ali ne vjerujem da bi bio puno bolji od ovoga.. Mogo je i Seb podbacit, sto nije i zato sam zadovoljan.. Ovo je morao bit P2.. Brzi su od RB a dok ih Bottas prodje vjerujem da ce prednost bit dovoljna da se ne mora brinut za njegov pace a onda jos recimo se nadam da moze koliko toliko drzat prikljucak sa Hamom..
Fino Alla Fine

Brumica
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:38

Iako navijamo na istog vozača, moram se apsolutno ne složiti s tobom. Da je Seb kroz svoju karijeru imao tvoj stav, danas ne bi imao četiri naslova, nego vjerojatno samo dva. Čemu drama? Ako ne osvoji naslov jebiga idemo dalje, kakvi antidepresivi, kakvi bakrači. To su profesionalni sportaÅ”i, a čini mi se da ti na situaciju gledaÅ” malo previÅ”e s navijačke strane. Borba za titulu joÅ” nije gotova, ali da će biti teÅ”ko, hoće. I nisam sigurna o kojim problemima govoriÅ”? Ovo je Mercova staza, Seb je odvezao maksimum. Ne bih rekla da je Ferrari pao kao proÅ”lih sezona, rezultati proÅ”lih utrka su posljedica manjka nepažnje i manjka sreće, ne toga da itko ima problem. Po meni je ovakav pristup baÅ” znak da se dobro nose sa situacijom, skroz realno i bez preuveličavanja.

Moj savjet, od navijača navijaču, je da se stvarno ne isplati sekirati. Bit će joÅ” sezona i borbi za titule, nije da nakon ove Seb i Ferrari idu u penziju :D
They see me strollin', they hatin' :cool:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
@Crashoverride
Priznajem da sam pogresno razumio za Laudu.
Otisao Sam na nesto drugo.
Super ti je dosjetka :rofl:
Nisam te upratio po ruznom, vec naprotiv.
Ti si od onih navijaca, sto vole svoje, slave jacno, placu kad ih Niko ne vidi, a postuju ostale jer su tu gdje jesu. :thumbs:

Za naslov :bonk: :bonk: :bonk:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Ma kakav novi motor, kakvi bakarači, di je tu jebena snaga i sve, kad ti pola sekunde zaostajeŔ. Potrefi se koja stazica Ferrariju i to je to, ali oni i to useru. Jednostavno, Mercedes je bolji i amen, nije kao proŔlih sezona, ali je bolji, sve ostalo su priče za djecu.

gidra
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: SF
Gdje je sada ona retardirana njuŔka od Marka koje je neki dan kvocala kako RB ima najbolju Ŕasiju??
No gidra, no party.
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔