To je bio smisao, da Bayern nije mogao sam zabiti vise od 2 gola.
I kad zbrojiš sve igrači Reala su zabili 7 golova.

Jel sad bolje?
Sa tvoje tipkovnice u Juventusovu vitrinuD10S je napisao/la:ma kakav Real .... lp osvaja Juventus, sve ove ostale momcadi previse osciliraju tijekom cijele sezone.
Postoji puno toga u jučerašnjoj utakmici,kao i onoj prošloj sto bi bilo kad bi bilo.Frantic je napisao/la:Kraljice (i svi ostali), zaboravljaš jednu sitnicu.
Bayern je sa kompletnim brojem igrača zabio 3 gola (ok, jedan iz penala i jedan Ramosov, ali totalno nebitno), spram Realova 2 gola.![]()
Real je ostala 4 zabio sa igračem više, od toga jedan iz očiglednog offsidea.
A druga sitnica je da je Martinez skoro za istu stvar koju je uradio Casemiro dobio drugi žuti, a ovaj nije. A Vidal za čist start na loptu dobija takođe drugi žuti.
Penal za Bayern u Minhenu nije bio (po 100. put), sinoć je bio.
Da, kada uzmeš u obzir šanse, sveukupni dojam, statistiku i na kraju rezultat, ispada da je Real razvalio Bayern (6:3 u principu to i jeste), ali uz malo realne analize ipak nije sve tako kako se na prvi pogled čini.
Kao što reče kolega, ne gotivim ni jedne ni druge, možda sam više volio da prođe Bayern, čisto jer su mi je i ovih i Barce preko glave, ali ne volim da se takve velike utakmice (dvomeči) rješavaju na takav način, tj. sa velikim (nadam se nenamjernim) uticajem sudijskih grešaka.
Zanimljivo je da je u faulovima bilo 22:7 za Bayern, a u kartonima 6:1 (računajući dupli za Vidala, u Realu požutio samo Casemiro). Nekako mi prevelika razlika za takvu utakmicu i takva dva velika kluba.....
A vidjećemo i večeras šta će biti.
Black Queen je napisao/la: Ja gledam na to vrlo jednostano. Ako si bolji zabit ćeš gol vise i pobijediti i to je to.
Rekla je gospoda iz Munchena da nije gospodski da se zali na suceMrDoomroom je napisao/la:Gdje su se bune dizale kad su Juve pokrali u Münchenu prošle godine. Zlobnici bi rekli prošlo svršeno vrijeme nije bitno. Gadno je na drugoj strani medalje...
[ link do slike ][ link do slike ]
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
E to, to.. Sad smo tu negdjeBlack Queen je napisao/la:Daj Boze! Evo čak cu i svoju logiku promijeniti ako bude tako