Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Black Queen
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Lijepo sam ti objasnila. Ronaldo 5, Asensio 1, te autogol Ramosa. Realno Bayern je jedva zabio i ta dva gola s tim da je jedan iz penala i jos im je Ramos poklonio svoj gol.

To je bio smisao, da Bayern nije mogao sam zabiti vise od 2 gola.

I kad zbrojiš sve igrači Reala su zabili 7 golova. :pivo:

Jel sad bolje?
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Moze pivo.. Fala :thumbs:
Sad je taman :koska:
Fino Alla Fine

Black Queen
Formula 4
Formula 4
Odlično! :kokice:
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
:pivo:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Kraljice (i svi ostali), zaboravljaš jednu sitnicu.
Bayern je sa kompletnim brojem igrača zabio 3 gola (ok, jedan iz penala i jedan Ramosov, ali totalno nebitno), spram Realova 2 gola. :chill:
Real je ostala 4 zabio sa igračem više, od toga jedan iz očiglednog offsidea.
A druga sitnica je da je Martinez skoro za istu stvar koju je uradio Casemiro dobio drugi žuti, a ovaj nije. A Vidal za čist start na loptu dobija takođe drugi žuti.
Penal za Bayern u Minhenu nije bio (po 100. put), sinoć je bio.
Da, kada uzmeš u obzir šanse, sveukupni dojam, statistiku i na kraju rezultat, ispada da je Real razvalio Bayern (6:3 u principu to i jeste), ali uz malo realne analize ipak nije sve tako kako se na prvi pogled čini.
Kao što reče kolega, ne gotivim ni jedne ni druge, možda sam više volio da prođe Bayern, čisto jer su mi je i ovih i Barce preko glave, ali ne volim da se takve velike utakmice (dvomeči) rješavaju na takav način, tj. sa velikim (nadam se nenamjernim) uticajem sudijskih grešaka.
Zanimljivo je da je u faulovima bilo 22:7 za Bayern, a u kartonima 6:1 (računajući dupli za Vidala, u Realu požutio samo Casemiro). Nekako mi prevelika razlika za takvu utakmicu i takva dva velika kluba.....
A vidjećemo i večeras šta će biti. :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

D10S
Karting
Karting
Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
ma kakav Real .... lp osvaja Juventus, sve ove ostale momcadi previse osciliraju tijekom cijele sezone.
slika slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Vidal je djilkos i mozda je trebo pocrvenit al ako vec nije onda je teska debilana za onaj start dat drugi zuti karton.
Nitko nesto ne spominje sudjeno zaledje Lewi kod 0:1 kad je situacija bila cista..
Gol za 1:1 je van svakog komentara..
I jos ono centimetarsko zaledje kod autogola ako procjenis da je Lewa utjeco na igru koje je jedno debilno pravilo. Il jesi u zaledju il nisi, sama prisutnost utjece na igru jer te svi vide i nesto ce napravit da te onemoguce da dodjes do lopte imo ti namjeru igrat istom ili si se zabuljio u nekog u poblici :zubo:
Al sta je tu je.. Prosle godine je Bayern likovo nad Juventusom i govorio kako se nije gospodski zalit na sudjenje i da se to dogadja.. Eto im sad, nek se nose s tim :)
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
D10S je napisao/la:ma kakav Real .... lp osvaja Juventus, sve ove ostale momcadi previse osciliraju tijekom cijele sezone.
Sa tvoje tipkovnice u Juventusovu vitrinu :mrgreen:
Fino Alla Fine

Black Queen
Formula 4
Formula 4
Frantic je napisao/la:Kraljice (i svi ostali), zaboravljaš jednu sitnicu.
Bayern je sa kompletnim brojem igrača zabio 3 gola (ok, jedan iz penala i jedan Ramosov, ali totalno nebitno), spram Realova 2 gola. :chill:
Real je ostala 4 zabio sa igračem više, od toga jedan iz očiglednog offsidea.
A druga sitnica je da je Martinez skoro za istu stvar koju je uradio Casemiro dobio drugi žuti, a ovaj nije. A Vidal za čist start na loptu dobija takođe drugi žuti.
Penal za Bayern u Minhenu nije bio (po 100. put), sinoć je bio.
Da, kada uzmeš u obzir šanse, sveukupni dojam, statistiku i na kraju rezultat, ispada da je Real razvalio Bayern (6:3 u principu to i jeste), ali uz malo realne analize ipak nije sve tako kako se na prvi pogled čini.
Kao što reče kolega, ne gotivim ni jedne ni druge, možda sam više volio da prođe Bayern, čisto jer su mi je i ovih i Barce preko glave, ali ne volim da se takve velike utakmice (dvomeči) rješavaju na takav način, tj. sa velikim (nadam se nenamjernim) uticajem sudijskih grešaka.
Zanimljivo je da je u faulovima bilo 22:7 za Bayern, a u kartonima 6:1 (računajući dupli za Vidala, u Realu požutio samo Casemiro). Nekako mi prevelika razlika za takvu utakmicu i takva dva velika kluba.....
A vidjećemo i večeras šta će biti. :kokice:
Postoji puno toga u jučerašnjoj utakmici,kao i onoj prošloj sto bi bilo kad bi bilo.
Vidal je trebao dobiti drugi žuti odmah na početku dugog poluvremena, sigurno da je i Casemiro trebao dobiti karton,ali isto tako mozemo govoriti da nije bilo penala npr. Da je Bayern imao kakvu takvu igru dao bi vise golova i prošao dalje, neovisno o sudenju. Ja gledam na to vrlo jednostano. Ako si bolji zabit ćeš gol vise i pobijediti i to je to. Sve one price,ali ovi ljepše igraju,bolji su ..da su bolji pobijedili bi. Znam da to zvuci smiješno(npr.moj dečko mrzi kad ja s njim tako razgovaram pogotovo kad to kažem za klub koji on navija,a oni izgube) ali jednostavno tako mislim. Uglavnom, to je gotovo i vidjet ćemo sto ce biti danas i tko ce s kim na kraju. :pivo:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Black Queen je napisao/la: Ja gledam na to vrlo jednostano. Ako si bolji zabit ćeš gol vise i pobijediti i to je to.
:shock:
Fino Alla Fine

Black Queen
Formula 4
Formula 4
Sto sad ne valja? Hahaha

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Super jednostavno i nadasve netocno :koska:
Fino Alla Fine

Black Queen
Formula 4
Formula 4
Znam da je to teško za razumijeti,ali moja logika je nadasve čudna :trep:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Tu se slazem :-|
Fino Alla Fine

Black Queen
Formula 4
Formula 4
Nema tu neke filozofije. Smiješno mi je to kao pobijedio je ovaj,ali je drugi bio bolji...to ja ne razumijem da je bio bolji pa valjda bi pobijedio :shock:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Gdje su se bune dizale kad su Juve pokrali u Münchenu prošle godine. Zlobnici bi rekli prošlo svršeno vrijeme nije bitno. Gadno je na drugoj strani medalje...
[ link do slike ][ link do slike ]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Evo veceras ce Barcelona bit bolja a nece pobjedit :D
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
MrDoomroom je napisao/la:Gdje su se bune dizale kad su Juve pokrali u Münchenu prošle godine. Zlobnici bi rekli prošlo svršeno vrijeme nije bitno. Gadno je na drugoj strani medalje...
[ link do slike ][ link do slike ]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Rekla je gospoda iz Munchena da nije gospodski da se zali na suce :shock:
Fino Alla Fine

Black Queen
Formula 4
Formula 4
Daj Boze! Evo čak cu i svoju logiku promijeniti ako bude tako :P

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Black Queen je napisao/la:Daj Boze! Evo čak cu i svoju logiku promijeniti ako bude tako :P
E to, to.. Sad smo tu negdje
:thumbs: :koska: :pivo:
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡