Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Glasniju F1
Ovu temu ja mislim da ne treba posebno objasnjavat. Jedan od najpoznatijih svjetskih sportova, posebice u europi.

[ link do slike ]

Pa da otvorim sa stilom, danas su na rasporedu 2 zanimljive utakmice. U engleskoj se igra utakmica izmedu dva najpoznatija kluba u Engleskoj - Liverpoola i Man Uniteda. No prava poslastica nam dolazi danas u 9 sati navecer po našem vremenu gdje se na Nou Campu igra El classico izmedu Barcelone i Real Madrida. Procjenjuje se da ce vecerasnji prijenos gledati preko 400 milijuna gledatelja.
Vasi favoriti danas?

Liverpool - Man United 14.30h
[ link do slike ]

Barcelona- Real Madrid 21.00h
[ link do slike ]

Pa da cujem kolko vas prati ovaj sport i za koga navijate? :)
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Stvarno ovaj vikend dobre utakmice! :party:

Inače, navijam za Barcelona još tamo od 2004-05. Ronaldinho mi je bio pojam, a vjerujem i svima ostalima. Onakav talent da čovjek ima, nisu istine. Da je bio pametniji mogao je još nekoliko godina igrati na vrhunskoj razini. Mada i dalje mislim da može preći svakog današnjeg igrača kako hoće.
On nije igrao, on se igrao!!!!!! <3 :mrgreen:

A Messi mi je najdraži još tamo od 2008. On šta radi sa loptom je praktički nemoguće. Onakva brzina, preciznost, pregled igre, driblinzi, jednostavno mu nitko nije ravan. :klanjam:

Danas očekujem pobjede Barce i Liverpoola, zato što su trenutno u sjajnoj formi, boljoj nego njihovi protivnici. Ali ovo su takve utakmice gdje se svašta dešava, pa je moguća pobjeda sa bilo koje strane.

Eto toliko od mene. :fakjea: :thumbs:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Dani
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Liverpool u srcu zauvijek.
slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Finale Copa Americe ce igrati domaćin Čile sa Argentinom. Argentina je sinoć demolirala Paragvaj 6-1, a Messi se igrao sa igračima i skoro sve golove je asistirao :klanjam:
a Čile se napatio protiv Perua, šteta što su na početku utakmice ostali sa 10 igrača i to štoper dobio crveni napatili su Čile sa 10 igrača, a u tih prvih 20-ak minuta su bili bolji i napravili nekoliko prilika i stativu pogodili, dok Čile se nije mogao sastavit' sa loptom. Posebno je kontroverzan onaj prvi gol Čilea, jer je moguće da je iz Ofsajda, jer u trenutku kad je Sanchez šutirao na gol, igrač koji je dao gol je bio u ofsajdu, lopta se odbila od stativu i došla do njega i upitno je je li igrač prije njega dodirnuo loptu koji nije bio u ofsajdu. Uglavnom očekujem Argentinu da pobjedi, jer Čile je nekako blijedo igrao na prvenstvu, grupa im je definitivno namještena, dobili su najlakšu. Svejedno, to je Copa America, sve se može desit i očekujem da Vidal dobije crveni u finalu :D
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SUX7PkcNDy4[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6cn3WPqUOu4[/youtube]
slikaslika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
HeatBlast44 je napisao/la:Finale Copa Americe ce igrati domaćin Čile sa Argentinom. Argentina je sinoć demolirala Paragvaj 6-1, a Messi se igrao sa igračima i skoro sve golove je asistirao :klanjam:
a Čile se napatio protiv Perua, šteta što su na početku utakmice ostali sa 10 igrača i to štoper dobio crveni napatili su Čile sa 10 igrača, a u tih prvih 20-ak minuta su bili bolji i napravili nekoliko prilika i stativu pogodili, dok Čile se nije mogao sastavit' sa loptom. Posebno je kontroverzan onaj prvi gol Čilea, jer je moguće da je iz Ofsajda, jer u trenutku kad je Sanchez šutirao na gol, igrač koji je dao gol je bio u ofsajdu, lopta se odbila od stativu i došla do njega i upitno je je li igrač prije njega dodirnuo loptu koji nije bio u ofsajdu. Uglavnom očekujem Argentinu da pobjedi, jer Čile je nekako blijedo igrao na prvenstvu, grupa im je definitivno namještena, dobili su najlakšu. Svejedno, to je Copa America, sve se može desit i očekujem da Vidal dobije crveni u finalu :D
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SUX7PkcNDy4[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6cn3WPqUOu4[/youtube]
Nije južnoamerički nogomet kao nekad prije. Sad to sve liči na europski.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Ferrari
Ma bio je ofsajd. Mali, ali je bio. Onakve stvari su Pippu Inzaghiju uvijek svirali kao ofsajd.
Čak i kad je bio u liniji. Čak i kad nije bio u ofsajdu. :mrgreen:
A i crveni karton. Ne znam....
Lik ga jeste maznuo kopačkom po bubrezima, ali je žestoko izbio loptu i mislim da nije mogao "povući" nogu nazad, te da nije bilo namjere da se povrijedi suparnik.
Čileu se navlači, očigledno. Pa i protiv Urugvaja je bio smijeh za Cavanijev karton, nakon što mu onaj zavukao "prst u pakšu". :facepalm:
Argentina bi trebala da ih raskanta. Samo da se nisu "ispucali" u polufinalu. Ali eto, Leo nije dao go. Možda se čuva za finale.
A opet, to je Copa America, ko će ga znat.
Usput, dobre one Argentinke :trep: <3 :cice: :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Ma domaćinu se uvijek gleda kroz prste i štela im se da bude lakše. Grupe su im naštimali tako da se sa Brazilom i Argentinom, pa i Urugvajom jedino u finalu mogu sastat', ali sa Urugvajom su se sastali samo zato što je bio treći u grupi, a očekivalo se da će bit' drugi uz Argentinu. Vidal je u polufinalu trebao dobit crveni zbog svojih prekršaja i koškanja. I ja bi volio da ih nakanta Argentina, ne zbog Čilea nego zbog Messija, da već jednom osvoji nešto sa repkom :)
što je najgore kod ove Copa Amerike, u pola 2 utakmice :zijev: jedno oko spava, drugo škilji rezultat, ljepše pogledat' reprizu :D
Latino-Amerikanke najljepše žene <3
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la:Ma domaćinu se uvijek gleda kroz prste i štela im se da bude lakše. Grupe su im naštimali tako da se sa Brazilom i Argentinom, pa i Urugvajom jedino u finalu mogu sastat', ali sa Urugvajom su se sastali samo zato što je bio treći u grupi, a očekivalo se da će bit' drugi uz Argentinu. Vidal je u polufinalu trebao dobit crveni zbog svojih prekršaja i koškanja. I ja bi volio da ih nakanta Argentina, ne zbog Čilea nego zbog Messija, da već jednom osvoji nešto sa repkom :)
što je najgore kod ove Copa Amerike, u pola 2 utakmice :zijev: jedno oko spava, drugo škilji rezultat, ljepše pogledat' reprizu :D
Latino-Amerikanke najljepše žene <3
Ja sam gledao reprize (godine Azize, godine). :mrgreen:
Osim onih tekmi što su bile u 23:00 ili tako nešto.
Ali te su bile u petak na subotu ili subota na nedjelju, pa se ujutro može malo duže spavati.
Dok se djeca ne dignu i ne zagriju na radnu temperaturu. :mrgreen:
Finale je u subotu naveče u 22:00.
Moja prognoza 2:0 ili 3:1 za Argentinu.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
jedina prognoza za finale je da će Vidal dobit crveni :zubo: :kokice:
slikaslika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Ovo će na penale ić. 0-0 ili 1-1 u prvih 90 minuta. Argentina favorit na penale. Tekme su bile u pol 2 po noći. Ostajao sam budan do pol 4 gledat. 4. u 1:30 je za 3. mjesto Peru- Paragvaj. To Peru dobiva.
U 22:00 je finale.
Lomi te, al se nedaš

luka vz
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: McLaren
Da li u ovu temu ulazi i aktualna trakavica s Mamićem? :mrgreen:
Dakle? Tko je kriv? Tko tu koga?

raca
GP3
GP3
luka vz je napisao/la:Da li u ovu temu ulazi i aktualna trakavica s Mamićem? :mrgreen:
Zašto ne. I Mamić spada u nogomet. Sa njim je uvijek zanimljivo. Pravi fakin

Zeus
Formula 4
Formula 4
Navija za: Ferrari, Alonso
raca je napisao/la:
luka vz je napisao/la:Da li u ovu temu ulazi i aktualna trakavica s Mamićem? :mrgreen:
valjda ne misliš ozbiljno? kao godinama nije prodao niti jednog igrača, prima 12 000 kn mjesečnu plaću, firme mu u milijunskim dugovima, a nekretnina.. Viletina u Sesvetama, Ičićima, jahtica, autići...stvarno, tko tu koga... :prcnjau:

OggY
Karting
Karting
Navija za: Alonso
Majki2111 je napisao/la:Ovo će na penale ić. 0-0 ili 1-1 u prvih 90 minuta. Argentina favorit na penale. Tekme su bile u pol 2 po noći. Ostajao sam budan do pol 4 gledat. 4. u 1:30 je za 3. mjesto Peru- Paragvaj. To Peru dobiva.
Ja tipujem na Cile.Ipak je to domaci teren,navijaci,napaljeni igraci bice svega a mislim da bi neko mogao i dobiti crveni karton.Vidjet cemo sta ce biti.
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima ;) :gandalf:

Majki2111
Formula 2
Formula 2
OggY je napisao/la:
Majki2111 je napisao/la:Ovo će na penale ić. 0-0 ili 1-1 u prvih 90 minuta. Argentina favorit na penale. Tekme su bile u pol 2 po noći. Ostajao sam budan do pol 4 gledat. 4. u 1:30 je za 3. mjesto Peru- Paragvaj. To Peru dobiva.
Ja tipujem na Cile.Ipak je to domaci teren,navijaci,napaljeni igraci bice svega a mislim da bi neko mogao i dobiti crveni karton.Vidjet cemo sta ce biti.
Upravo zato je Argentina favorit. Pritisak.
Lomi te, al se nedaš

Frantic
Formula 1
Formula 1
Majki2111 je napisao/la:
OggY je napisao/la:
Upravo zato je Argentina favorit. Pritisak.

Trebali ste otići do kladionice. :mrgreen:
Ja sam mislio da će to Argentina riješiti u regularnom dijelu utakmice. Bez većih poteškoća.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Ma utakmica ko cijela copa america je bila jako dosadna. A Argetinci mogu na veliko zahvalit Higuainu koji im je oduzeo prvo svjetsko prvenstvo, a sad i copa americu...
A onaj Tato martino je veliki promašaj za trenera...
Čile nista posebno, provlacili su se i nekako osvojili to prvenstvo
Sljedece godine opet Copa America

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

OggY
Karting
Karting
Navija za: Alonso
Argentina nista specijalno nije pokazala i po meni Cile zasluzeno uzima nakon prvog poluvremena sam zaspao i taman se probudio na penalima.Higuain je dobar za trest sljive s loptom.
Sanchez doktorski zadnji penal odradio.
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima ;) :gandalf:

raca
GP3
GP3
Zeus je napisao/la:
raca je napisao/la:
valjda ne misliš ozbiljno? kao godinama nije prodao niti jednog igrača, prima 12 000 kn mjesečnu plaću, firme mu u milijunskim dugovima, a nekretnina.. Viletina u Sesvetama, Ičićima, jahtica, autići...stvarno, tko tu koga... :prcnjau:
Ko da ne znaš da se volim sprdati, ali da je okinut do bola, to stoji. :pivo:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Jbte, kakva tekma SuperCupa Evrope. :klanjam:
Nevjerovatno.
Nisam dugo pogledao ovakvu utakmicu.
Bez obzira što trofej nije baš toliko "važan".
Kakvi preokreti. :klanjam:
Prva 3 gola fenomenalna. :klanjam:
Na kraju su komotno mogli biti (i trebali su biti) penali.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡