MotoGP

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Čestitke Vinalesu. :klanjam:
Mislim da nas čeka borba njega i MMa, a djed će čekati iz prikrajka. :gandalf:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
I niz je upotpunjen: u sve 3 klase pobijedili su vozači koji su to napravili u Kataru :)

Čestitke Vinalesu na vožnji, bez ijedne greškice od samog starta mirno je stigao do cilja, definitivno the man to beat ove sezone.
Rossi solidan, ali u sjeni momčadskog kolege.
Prvi plasman za Crutchlowa još od pobjede u Australiji prošle sezone i odmah podij, vrlo lijep povratak u svijet završavanja utrke :mrgreen: Svaka mu čast, dugo je držao Rossija iza sebe, samo neka tako nastavi i u idućim utrkama.
Pohvale i za Bautistu, jako dobar nastup za njega kao i za Zarca, tijekom cijele utrke bili su jako dobri.

Marquez je nažalost napravio isto što i Zarco u Kataru, a točno tog me bilo strah kad se počeo odvajati, vrlo često viđen scenarij za Marqueza, šteta.
Jorge je krenuo užasno u avanturu s Ducatijem, danas je napravio glupu grešku na startu i srećom izbacio samo sebe, neće ovo biti dobra sezona za njega.

Za dva tjedna je na redu Austin, to je Marquezov teren, nadam se da će tamo uzvratiti udarac :kockastazastava:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
jedino me tješi što je sljedeća marcova cota. :gandalf:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari Maniac je napisao/la: ......
Kao što je Frantic teško da će Vale s ovakvim paceom do naslova, ali valja još pričekati. Bez obzira ako baš mora izgubiti naslov neka to bude od Vinalesa - super je bilo vidjeti koliko su si dobri na ulasku u pit lane na kraju utrke. Bolje on nego ona dva jazavca što se mene tiče. :chill:
Vidim, ni ti ih baš nešto ne voliš, kao ni ja. :chill: :mrgreen:
BTW, pogledaj PP :pivo:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Da ne volim, alergičan sam....
Sisu (fin.)

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
zekohonda je napisao/la:jedino me tješi što je sljedeća marcova cota. :gandalf:
Pa mislim da je i ova staza bila njegova jer u zadnjih par godina vecinom je on ovdje pobjedjivao ali bilo kako bilo los vikend Honde kako u F1 gdje je te ocekivano tako i ovdje u MotoGP.

A moj Lorenzo otkako je presao u Ducati sve mu ide kako ne treba mislim da je napravio gresku prelaskom u Ducati.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Ferrari Maniac je napisao/la:Da ne volim, alergičan sam....
Heheh, nisi jedini :mrgreen:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
alonso5 je napisao/la:
zekohonda je napisao/la:jedino me tješi što je sljedeća marcova cota. :gandalf:
Pa mislim da je i ova staza bila njegova jer u zadnjih par godina vecinom je on ovdje pobjedjivao ali bilo kako bilo los vikend Honde kako u F1 gdje je te ocekivano tako i ovdje u MotoGP.

A moj Lorenzo otkako je presao u Ducati sve mu ide kako ne treba mislim da je napravio gresku prelaskom u Ducati.
Ili je napravio grešku ili će za par godina maestralno profitirati, dosta toga ovisi o njegovom strpljenju, ali znao je vjerojatno u što se upušta.
Ja se nadam da će profitirati, ne zbog njega nego zbog Ducatija jer ću se za par godina morati do kraja prešaltati na njih s obzirom da Doctora više neće vjerojatno biti...
Sisu (fin.)

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
@Maniac a kao sto kazes vrijeme ce pokazati :chill:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ducati je stroj koji je kao klada kroz zavoje. Ako udjes u rutinu tog motora, mozes da dominiras. Ovaj motor je tezak za voziti, ni Stoner ga ne bi mogao obuzdati, ogromna je razlika izmedju 2007 i 2017 motora.

Nekako imam taj osjecaj da bi jedino Marques mogao kontrolirati taj motor, jer ima taj napadacki gard, sa dosta osjecaja. Lorenzo se jos privikava na ovaj motor, nekako vozi kao po jajima, kad ga gledam kroz zavoje sve kontam proklizati ce na motoru po stazi, sav je nekako ukocen, al opet, treba vremena, a ako udje u stos profitorati ce.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Nema toga da samo dođeš na takav motocikl i nađeš grif. Tu treba jako puno toga još odraditi, to je i sam Ciabatti rekao.
Dobra strana je što ima jako puno mjesta za napredak, ali loša strana je upravo ta što još puno napretka treba i napraviti i to na puno područja, a tim je teže što je motocikl potpuno drugačiji i od ostalih proizvođača, a i nema skoro nikakve poveznice s nižim klasama, tako da kako god ti došao i tko god došao, uletit će nadajući se najboljem...
Sisu (fin.)

Frantic
Formula 1
Formula 1
Lorenzo je extra ako mu je motor tip-top, ako je sve 100% kako treba, ali ga nema nigdje ako mu je motor "imalo" (za najmanji promil, za najsitiji detalj, .......) problematičan. To je ono što Rossija čini najboljim.
Trebaće Lorenzu vremena da uštima Dukca, ako ga uopšte uštima.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Jester
Formula 4
Formula 4
Slavenowsky je napisao/la:Ducati je stroj koji je kao klada kroz zavoje. Ako udjes u rutinu tog motora, mozes da dominiras. Ovaj motor je tezak za voziti, ni Stoner ga ne bi mogao obuzdati, ogromna je razlika izmedju 2007 i 2017 motora.

Nekako imam taj osjecaj da bi jedino Marques mogao kontrolirati taj motor, jer ima taj napadacki gard, sa dosta osjecaja. Lorenzo se jos privikava na ovaj motor, nekako vozi kao po jajima, kad ga gledam kroz zavoje sve kontam proklizati ce na motoru po stazi, sav je nekako ukocen, al opet, treba vremena, a ako udje u stos profitorati ce.
Oprosti, ali Stoner je na testiranjima s tim Dukcem u Sepangu imao zaostatak od 0.271s za prvim Vinalesom tako da ti ta teorija ne drži vodu. A pazi sad, pričamo o Stoneru koji ne vozi aktivno.

Što se tiče Lorenza, za razliku od Marqueza on je prilično neprilagodljiv. Ono što hoću reći je da se jako teško prilagođava motoru, a opće poznato je da se Dukac ne prilagođava tebi već ti Dukcu. Najbolji primjer tome je Rossi i njegova avantura s Ducatijem. :mrgreen:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Molim samo da se ne spominje Stoner, posebno ne u negativnom kontekstu bez činjenica.
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma Casey je jedini znao voziti Dukca. :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Čestitke Alvaru. :mrgreen: Baš su ga stjerali u kut, koliko je momak pocrvenio, ali lijepo od njega što je ispoštovao sve. :D
Obrigado Felipe

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Polako ekipa, Ducati iz 2007 i 2017 su ko nebo i zemlja. Stoneru svaka cast, al Rossi, Hayden i sad Lorenzo, pogotovo 1 i 3, da su toliki noob-ovi da ne znaju voziti motor je apsurd. I testovi ne moraju nuzno biti neko mjerilo snaga.

Ducati je zvijer od motora po snazi, ali aerodinamika je boljka, ko ukroti ovu zvijer moze jurisati na titulu.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

nigel7
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: willams
lorenzo je pogriješio šta je išao u ducati :thumbsd:

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ducati je jedini 2007. bio na bridgestoneu i zbog toga osvojio naslov. Već sljedeće godine ostali prelaze i ducati se gubi.
slika

Jester
Formula 4
Formula 4
nigel7 je napisao/la:lorenzo je pogriješio šta je išao u ducati :thumbsd:
Nije, nije. :mrgreen: :mrgreen: Za mene, to mu je dosad najbolji potez u karijeri :mrgreen: :mrgreen:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡