Mislim da nas čeka borba njega i MMa, a djed će čekati iz prikrajka.

Vidim, ni ti ih baš nešto ne voliš, kao ni ja.Ferrari Maniac je napisao/la: ......
Kao što je Frantic teško da će Vale s ovakvim paceom do naslova, ali valja još pričekati. Bez obzira ako baš mora izgubiti naslov neka to bude od Vinalesa - super je bilo vidjeti koliko su si dobri na ulasku u pit lane na kraju utrke. Bolje on nego ona dva jazavca što se mene tiče.
Pa mislim da je i ova staza bila njegova jer u zadnjih par godina vecinom je on ovdje pobjedjivao ali bilo kako bilo los vikend Honde kako u F1 gdje je te ocekivano tako i ovdje u MotoGP.zekohonda je napisao/la:jedino me tješi što je sljedeća marcova cota.
Ili je napravio grešku ili će za par godina maestralno profitirati, dosta toga ovisi o njegovom strpljenju, ali znao je vjerojatno u što se upušta.alonso5 je napisao/la:Pa mislim da je i ova staza bila njegova jer u zadnjih par godina vecinom je on ovdje pobjedjivao ali bilo kako bilo los vikend Honde kako u F1 gdje je te ocekivano tako i ovdje u MotoGP.zekohonda je napisao/la:jedino me tješi što je sljedeća marcova cota.
A moj Lorenzo otkako je presao u Ducati sve mu ide kako ne treba mislim da je napravio gresku prelaskom u Ducati.
Oprosti, ali Stoner je na testiranjima s tim Dukcem u Sepangu imao zaostatak od 0.271s za prvim Vinalesom tako da ti ta teorija ne drži vodu. A pazi sad, pričamo o Stoneru koji ne vozi aktivno.Slavenowsky je napisao/la:Ducati je stroj koji je kao klada kroz zavoje. Ako udjes u rutinu tog motora, mozes da dominiras. Ovaj motor je tezak za voziti, ni Stoner ga ne bi mogao obuzdati, ogromna je razlika izmedju 2007 i 2017 motora.
Nekako imam taj osjecaj da bi jedino Marques mogao kontrolirati taj motor, jer ima taj napadacki gard, sa dosta osjecaja. Lorenzo se jos privikava na ovaj motor, nekako vozi kao po jajima, kad ga gledam kroz zavoje sve kontam proklizati ce na motoru po stazi, sav je nekako ukocen, al opet, treba vremena, a ako udje u stos profitorati ce.
Nije, nije.nigel7 je napisao/la:lorenzo je pogriješio šta je išao u ducati