General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Iceman je napisao/la:Pozz ekipa... Evo deset dana kasnije, sve najbolje u 2017. godini. Malo se rijeđe javljam 1) jer ste mi dosadili :mrgreen: , 2.) tipkovnica od laptopa mi je otkazala poslušnost (naravno iz čista mira), pa se evo dopisujem sa tuđeg laptopa dok čekam da mi se moj vrati sa servisa 3) čekam predstavljanje novih bolida i predsezonska testiranja ko ozeblo sunce, jer to mi je najuzbudljiviji dio F1 sezone, šta ćeš :D

No ono zbog čega se javljam je to da sam prošle godine u 12. mjesecu posjetio svoju "omiljenu" Englesku. Išao sa zbog poslovnih razloga tj. morao sam obaviti nekoliko razgovora za posao + registraciju u komori, pa sam bio vrlo blizu Silverstonea, Milton Keynes, Brackley....
S obzirom da sam bio ograničen vremenom i novcima nije bilo šanse da barem nešto vidim ili razgledam od F1 svijeta, ali da ne bi bilo da se nisam vratio sa barem nečim što ima veze sa F1, kupio sam si ovo:

[ link do slike ]
Ovog sa Rosbergom sam valjda uhvatio 5 do 12 dok sam hodao prema pultu da se prijavim za let prema Ljubljani. Pročitao sam na netu da dolazi 16.12 na kioske, a ja sam se vraćao doma 15.12. I onako si mislim idem još jednom u trgovinu sa novinama u nadi da će se pojaviti. I eto... :)

Osim toga sreo sam jednu Australku. Naravno osim razgovora o našim zemljama, hrani, vremenu i što nas dovodi u Englesku, morao sam pitati o australskim F1 vozačima i izgovoru njihovih prezimena. :mrgreen:

A dokle "duboko" je išao razgovor na "obostranom interesu" :prcnjau:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
@iceman
onda, je li se to seliš na otok? sretno!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Jesi je okrenuo od razgovora nema vajde.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
@zekohonda - pa vidjet ćemo. Postoji dobra mogućnost, imam dvoje zainteresiranih poslodavaca, ali njihova administracija je gora od naše. Treba mi purple certificate ilitiga po naški radna dozvola, a za to dobiti treba vremena. Također zbog struke trebam polagati i jezik. I tako.... Ima toga.
Samo bez stresa. :)

@gjoko i MrDoomroom - hahaha znao sam da će netko potegnuti to pitanje. Ona je fina i lijepuškasta cura, ali i zauzeta, doduše ne i oduzeta, ali treba znati granicu. :P

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vd070xFJZsk[/youtube]
Uf malo zaigra srce. Prođe neki osječaj. Da ti zasuzi oko. Moram priznat.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Widowmaker
Karting
Karting
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Mclaren
I meni je zasuzilo, ali od količine pravopisnih grešaka u videu. :prcnjau:

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Kontakt:
Gledam ovog "ludog" Trumpa. I na stranu njegovi stavovi i sve, mene fascinira brzina kojom on donosi odluke koje jednim potpisom stupaju na snagu. Kod nas u Europi, a tako je i u SADu bilo, oko bilo kakve odluke političari održavaju sastanke mjesecima dok on to sve riješi odlukom u vremenu koliko našim političarima s ove strane Atlantskog oceana treba da pojedu ručak.
"What a little star." May 26, 2012.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ali mislim da njegove odluke treba potvrditi kongres....

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Kontakt:
U kojem ima većinu kako sam čitao pa je sve stvar formalnosti.
"What a little star." May 26, 2012.

F1 2016
Baniran
Baniran
S nama već: 8 god 8 mj
Trump veliki, a zena boginja

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Mene zanima poveznica Izraela i Trumpa. Samo čekam kad će sklopit prijateljstvo koje je već unaprijed isplanirano.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Explorer je napisao/la:Mene zanima poveznica Izraela i Trumpa. Samo čekam kad će sklopit prijateljstvo koje je već unaprijed isplanirano.
Ne bi da započnem temu o politici, ali ispričaću jednu ličnu priču oko ove teme:

1995 godine kao student sam čitao neki naš časopis koji je bio zbir od boljih svetskih naslova. Tako se i zvao časopis-World Press izbor. U jednom članku je pisalo da zbog dogovora USA-e i izraela, mora se napasti 4 države u okruženju Izraela-Avganistan, Iran, Irak i Sirija. Pisalo i tačno zbog čega.

Kada se dogodilo 11/9 i napad Avganistana, potsetio sam se na priču. Nakon toga je došao Irak....i nekako sam počeo sve više da vrtim glavu levo-desno. Onda kada su počeli pritisci oko nukelarnog pitanja Irana no već se težište prenelo na Siriji. I kada je napokon počeo rat u Siriji već je vrag odnio šalu. Koja koincidencija, da ne poveruje ćovek :prcnjau:

Druga priča koju sam tamo pročitao je da USa godišnje spreči oko 25 velikih napada, a pitanje je samo vremena kada će jedan napad takav uspeti. Pisalo se da je glavni(još tada) neka teroristička skupina Alkaeda.

Kada se dogodilo 11/9 svi su pitali ko stoji iza toga, a ja sam svim drugovima isto rekao-Alkaeda.Odkud znaš,pitali su me. jednostavno sam pročitao pre neku godini, odgovorio sam.

No nesećam se na pravi izvor informacija odakle su urednici našega časopisa to uzeli i preveli

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Al-Qaeda nema veze s napadom na blizance, to je samo medijska priča kako bi se ljude zavelo. Terorističkog napada nije niti bilo, sve je obavljeno bombama koje su već bile postavljene u obe zgrade.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Bilo kako bilo, htio sam reći da je to već unapred najavljeno i lično sam ja to pročitao (verovatno tisuće drugih ljudi)

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Kako nema teme o tenisu? Federer i Nadal u finalu. Vratio se tenis. :D

Crankshaft
Karting
Karting
S nama već: 9 god
Navija za: Alonso, Renault
Na RTL-u imate dokumentarac Senna. Počeo je doduše prije nešto manje od sata, ali nema veze.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Gleda li itko finale teniskih legendi? Koju predstavu predstavlja Federer sa 36 godina, svaka mu cast :klanjam:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Nevjerojatan je lik, zapravo obojica su, ali meni je Federer sa svojim stilom puno draži. Nadam se da ce osvojiti ovo...

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
I meni je isto uvijek Federer bio drazi, bas zbog stila i gospodaskog ponasanja za primjer. Nadal zasluzuje veliki respekt jer je Federer dok su bili k najboljim danima tesko nalazio rjesenja da ga pobijedi, sto i medjusobni omjer pokazuje. Danas izgleda bolji i nadam se da konacno uzima taj 18. GS :D

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡