Iceman je napisao/la:Pozz ekipa... Evo deset dana kasnije, sve najbolje u 2017. godini. Malo se rijeđe javljam 1) jer ste mi dosadili, 2.) tipkovnica od laptopa mi je otkazala poslušnost (naravno iz čista mira), pa se evo dopisujem sa tuđeg laptopa dok čekam da mi se moj vrati sa servisa 3) čekam predstavljanje novih bolida i predsezonska testiranja ko ozeblo sunce, jer to mi je najuzbudljiviji dio F1 sezone, šta ćeš
![]()
No ono zbog čega se javljam je to da sam prošle godine u 12. mjesecu posjetio svoju "omiljenu" Englesku. Išao sa zbog poslovnih razloga tj. morao sam obaviti nekoliko razgovora za posao + registraciju u komori, pa sam bio vrlo blizu Silverstonea, Milton Keynes, Brackley....
S obzirom da sam bio ograničen vremenom i novcima nije bilo šanse da barem nešto vidim ili razgledam od F1 svijeta, ali da ne bi bilo da se nisam vratio sa barem nečim što ima veze sa F1, kupio sam si ovo:
[ link do slike ]
Ovog sa Rosbergom sam valjda uhvatio 5 do 12 dok sam hodao prema pultu da se prijavim za let prema Ljubljani. Pročitao sam na netu da dolazi 16.12 na kioske, a ja sam se vraćao doma 15.12. I onako si mislim idem još jednom u trgovinu sa novinama u nadi da će se pojaviti. I eto...![]()
Osim toga sreo sam jednu Australku. Naravno osim razgovora o našim zemljama, hrani, vremenu i što nas dovodi u Englesku, morao sam pitati o australskim F1 vozačima i izgovoru njihovih prezimena.
A dokle "duboko" je išao razgovor na "obostranom interesu"