Dani je napisao/la:Lewis je imao 3 loša starta od toga jedan zbog sporijih guma ( kako nitko ne komentira loš start Riccija i Maxa na ovoj utrci?),a i Nico je imao jedna ili dva. Ono što je odlučilo uz te startove je ipak loša pouzdnost Lewisovog bolida. To ne može osporiti nitko osim ponekog retarda. Nadao sam se bodovnoj razlici od 7 bodova pa da vidimo pravi fajt za naslov. Ovo je bila samo režija za nas gledatelje. Ostatak grida je jednostavno pre spor da bi na ovako brzoj stazi ugrozio mercedes. Može Nico i poljubiti svoju sretnu zvijezdu što ga je spasila u Brazilu. Međutim to spada u kategoriju ŠBBKBB. Još jedno čestitke Nici na naslovu, a Mercedes se može samo nadati da Renault neće napraviti konkurentan motor. Jer tada ću uživati u preznojavanju Laude i Wolffa.
Ono što me veseli je način an koji je Lewis izdominirao Nicu u zadnjih 4-5 utrka. A za sljedeću sezonu mu očito neće manjakti motivacije.
Australija, Bahrain, Španjolska, Kanda, Italija, Japan. Malo više od 3.

Loša pouzdanost, Kina i Rusija, u Rusiji je prestigao 5 bolida van staze uključujući i Pereza kojeg je prestigao van staze, odnosno ušao na stazu pored njega s većom brzinom koju je dobio van staze. Na kraju krajeva tko ***** Pereza ionako bi pao prije ili kasnije.
Ili Kina gdje se spucao u prvom krugu s Sauberom i izgubio krilo i šansu da bude 2-4.
U Kanadi se pobrinuo za Rosberga u prvom zavoju.
Što još imamo Belgiju koju je "SAM" mijenjao za zalihu novih motora ili
Malezija gdje mu je prvi puta riknuo motoru nakon koliko dugo.
Previše se hvataš na te kvarove, kad su većina njih uzrokovali probleme u kvalifikacijama i omogućili nesmetani proboj do 2. mjesta. A kad spominješ Maleziju, nisi tako disao u Engleskoj 2014.
Isto tako hoćemo li sada opet diskutirati kada su mu to sve sudci progledali kroz prste samo da održe championship živim.
Ja sam davnih dana okarakterizirao Hamiltona otprilike ovako. Schumacher vs Hamilton - Monza 2011. U tom trenutku više me bilo strah da će Hamilton nabiti Shcumachera, nego što će Schumacher pogriješiti ili izgubiti.
Tvoj glavni problem je što vjeruješ u Hamiltonovu inherentnu superiornost, kao on se može riješiti Rosberga kad god poželi. Kad god Rosberg pobijedi to je zato što nas je zaslijepilo sunce ili smo demotivirani kao zadnje 3 trke prošle sezone ili je Mercedes kriv. Jedino što je nemoguće je da je Rosberg brži.