Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
[ link do slike ]

Datum rođenja: 7.1.1985.
Mjesto rođenja: Stevenage, Engleska
Momčad: Mercedes AMG
Utrka: 148
Titule prvaka: 2 (2008. i 2014.)
Pobjeda: 33
Pole positioni: 38
Postolja: 70
Najbrži krugovi: 20
Bodovi: 1486
Bivša momčad: McLaren (2007. - 2012.)

Trenutni aktualni prvak, Lewis Hamilton, 2014. je osvojio drugi naslov svjetskog prvaka, što ga je svrstalo u usku skupinu vozača koji su naslov osvojili više puta. S 33 pobjede se nalazi pri samom vrhu broja pobjeda, a ispred njega su samo Sebastian Vettel, Ayrton Senna, Alain Prost i Michael Schumacher.
Mislite li da Lewis (nakon ponovnog prekida s Nicole) može zadržati psihičku stabilnost i osvojiti naslov 2015?
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Hamilton je postavio novi rekord u Australiji, uzevši svoj 4 pol u stilu na Albert Parku, što je rekord ove staze :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IkiQ8PmaLvU[/youtube]

intervju poslije kvala

[youtube]www.youtube.com/watch?=Q7TNUafBUT8[/youtube]
slikaslika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Gle stvarno, svaka čast.

Mislio sam da i Schumi ima 4 komada, ali očito nema. Brutalno je odvozio ovaj pole.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
koliko znam, MSC 2001, 2003 i 2004 ;)
a Lewis je ispunio svoje obećanje da će se popraviti u kvalama :jupije:
i to u stilu, skoro 6 desetinki :fakjea:
slikaslika

luka vz
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: McLaren
He's one of the most famous faces in world sport, but don't tell these tourists, they just wanted a family picture with the Opera House.
When the couple crossed paths with Lewis Hamilton beneath the Sydney Harbour Bridge on Tuesday, a 'selfie' with the British Formula 1 Champion was the last thing on their minds.
Instead, they stopped to ask the star to take a holiday snap of them and their baby.

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... paign=1490

[ link do slike ]

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

JFK
Formula 4
Formula 4
Navija za: No.7
Nisam gledao nogomet cca 15 g. ali ovo sam pogledao. :D Ne znam jesam li što propustio, ali čini mi se da je jedino Lewis dobio batina. Bilo bi super da smo mogli na team radio čuti Lewisa u okršajima. :mrgreen: Bit će par modrica u Monacu

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Zaključen ugovor:
https://twitter.com/RachelBrookesTV/status/600982077765455873

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Generalno bio bi lud da je otisao u neku drugu momcad, tj. da je otisao za lovom, a ne za slavom! Mada i u Mercedesu se nisu stedili, spominje se cifra oko 120 mil €!? Uzimajuci u obzir, kakav bolid imaju, trebao bi Hamilton njima dobro placati, a ne oni njemu :)! Danas se sportasi bas previse placaju.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Mislim da se spominje cifra od 100mil £ u tri godine, to je oko 33mil. £ godišnje.
("New three-year deal will be worth more than £30m per annum and should keep Hamilton at Mercedes until the end of 2018")
LINK

slika
Lewis Hamilton has signed a new deal with Mercedes worth £100 million, making him Britain's best-paid sportsman.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
To je otprilike to, euro naspram funte je 1.3! Brate mili puno je to uhhh :D
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Kad smo već kod komada u vozačkim temama, ni Hamilton nije gubio vrijeme u Monacu...

slika
slika
slika

slika
Kendall Jenner

slika
Gigi Hadid

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Scuderia Ferrari
hattrick je napisao/la:Kad smo već kod komada u vozačkim temama, ni Hamilton nije gubio vrijeme u Monacu...
Na curkama nije ali zato posljedično drugdje je.... :P :cice:
Oprostite, morao sam....
Sisu (fin.)

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
..da malo simuliram sadržaj jednog Story časopisa. :mrgreen:

Hamilton's High Life

slika

"Mogao bi on imati dobar utjecaj na nju"- njezina mama-menadžer Kris podržava i gura njezinu novu romansu:
Kendall Jenner je povezana sa L. Hamiltonom nakon što je viđena kako nosi njegov zlatni lanac na VN Monaka..

Lewis Hamilton našao se povezan romantičnom vezom za još jedan zadivljujući supermode.

Za 30-godišnjaka vozača Formule 1 - koji je već viđen kako provodi vrijeme sa supermodelom Gigi Hadid - navodno ulazi u svježu romansu sa Kendall Jenner (19.g) nakon što je uslikana sa zlatnim lancem nedjeljom u Monaku. Zvjezda 'Keeping Up With The Kardashians' (jedna od sestara) Kindall također je potaknuta od mame-menadžerice Kris Jenner da započne vezu sa tom vozačkom zvijezdom.

[ link do slike ]
[ link do slike ]
Bling-bling: Kendall Jenner (gore) viđenaje kako nosi Lewis Hamiltonov (dolje) zlatni lanac u nedjelju na VN Monaka što je izazvalo glasine o njihovoj romansi

Pričajući sa Tom Thorogoodom iz 'The Sun' insajder kaže:
"Ona stvarno želi da Kendall viđa sa njim. Lewis i Kris su postali 'friendly' u proteklim mjesecima i ona misli da je on savršeni muškarac za njezinu kćer."

"Kendall obično leti za 'lošim dečkima' kao što je Chris Brown i Justin Bieber, tako da bi Lewis imao dobar utjecaj na nju."

Lewis je vrlo dobra prilika djevojakma nakon njegovog prekida dugotrajne veze sa nekad voljenom pjevačicom Nicole Scherzinger, iako bi Kendall mogla imati opasnu konkurenciju za Lewisovu naklonost u njezinoj najboljoj prijateljici supermodelu Gigi Hadid koja je također viđena u ležernom društvu sa Formula 1 vozačkim šampionom ovog vikenda na stazi.

[ link do slike ]
Držeći se blizu: slobodni vozač Formule 1 - koji je viđen kako provodi vrijeme sa Gigi - navodi se kako uživa sa Kendall u novoj romasi

[ link do slike ]
Dali je to ljubav u zraku? Kendall uživa u 'modnom dodatku'.

[ link do slike ]
Slobodni neženja: Lewis je ove godine raskinuo odnose sa djevojkom Nicole Scherzinger zbog čega postaje poželjni pljen za nove veze.

[ link do slike ]
Kendal na sedmom nebu.. Ljubav u njezinim mislima? Kendall dijeli ovu fotografiju preko instagrama gdje pokazuje složene kovrče na svojoj kosi u obliku srca.

[ link do slike ]
Nedostajuća karika: Smatra se da Kris, Kendallova mama-menadžer, kumuje njihovoj novoj vezi

Svjež raskid sa pjevačem Cody Simpson, 20-godišnjakinju Gigi također se stavlja u vezu sa vozačem Formule 1 u Monaku, pošto je viđeno kako Hamilton nježno drži ruke oko nje.

[ link do slike ]
Lewis nježno drži Gigi oko struka naglašavajući svoju prisnost sa mladim modelom.

Gigi također šalje na instagram selfi sa porukom koja je indirektno upućena Hamiltonovoj bivšoj Nicole Scherzinger, što također naglašava njezine namjere.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/05/ ... 197663.jpg

[ link do slike ]
Gigi stavlja na instagram selfi sa porukom: "Volimo te @lewishamilton. Svi znaju da si ti prvak. #TEAMLH"

Dotična grupica djevojaka taman su doputovale sa Cannske dodjele filmskih nagrada na VN Monaka, gdje su viđene kako zajedno uživaju na luksuznoj jahti.

[ link do slike ]
[ link do slike ]
Modeli koji su došli podržati L. Hamiltona u Monako. (s ljeva na desno):
Hailey Baldwin, Kendall Jenner, Gigi i Bella Hadid

[ link do slike ]
slika
Vatrene 'obožavateljice slobodnog vozača Formule 1 L. Hamiltona (Kendall Jenner i Gigi Hadid)

[ link do slike ]
[ link do slike ]
Nova romansa: Gigi je očigledno uspjela privući punu pažnju mladog vozača F1 na 'Cinema Against AIDS' gala večeri u hotelu 'du Cap-Eden-Roc' tog četvrtka

Kako jedan od izvora kaže: "Bili su na nekoliko spojeva. Počelo je! I siguran sam kako će danas na VN MOnaka Gigi navijati za Lewisa - koji bude startao na pole poziciji."

Hamilton će teško ući u nekakvu dublju vezu sa nekom od djevojaka, pošto je raskinuo sa bivšom Nicole (36.g) u Veljači ove godine, upravo iz razloga što se nije htjeo sa njom skrasiti (ući u brak), na što je Nicole burno reagirala raskidom.

[ link do slike ]
[ link do slike ]

Zanimljiva konstatacija Britanskih novinara koja može biti u relaciji novih 'vjetrova' koji pušu kod Levisa Hamiltona:

Bivši prvak Damon Hill vjeruje kako je 30-godišnji Lewis Hamiton izgubio pretprošlu utrku u Španjolskoj od timskoga kolege Nike Rosberga upravo zbog toga što je "maknuo oko sa lopte".

U tim nadolazećim tjednima Mercedesov pulen je preletio dvaput ocean kako bi posjetio modene u Los Angelesu, Rimu, Londonu, Monaku, Las Vegasu i New Yorku.

Te je Hill izjavio:
"Imam nekakav osjećaj kako je Lewis 'skrenuo pogled s lopte' u Španjolskoj. Nico se vratio kući tokom stanke (prije Španjolske) i rekao 'tako dakle, ne želim više gubit' ..i fokusirao se na posao."

"Pa pogledajte na termine koje je Lewis uzeo između Bahraina i ove utrke (VN Španjolske). Prvo je otišao na film u Italiju, nakon toga na Mayweatherovu borbu - nakon toliko preleta vremenskih zona jednostavno ne možete biti u maksimalnoj formi."

"Čak za nekog tko ima toliku količinu talenta kao Lewis, jednostavno morate biti apsolutno izoštreni kako nebi dali priliku nekom kao što je Nico. Nikad ne smijete podcijeniti svoje protivnike."

[ link do slike ]

"Utisak koji Hamilton ostavlja kako on želi uživati u svom životu - uspješan je i želi uživati u svim darovima koje mu pruža slava i to je odlično."

"No njegova prva zadaća je pobjeđivanje na utrkama, to je od kud to sve dolazi."

[ link do slike ]
Model Madalina Ghenea i F1 vozač Lewis Hamilton

Hamilton je uzvratio na to:

"Ljudi imaju pravo na svoje mišljenje o meni, dali su upravu ili nisu to je nevažno. Ono što je važno je da želim uživati u onom što činim, i kad to znam onda to činim maksimalno koliko si mogu dopustiti."

"Činio sam to dovoljno dugo, imam dva prvenstva za sobom, tako da sigurno znam što radim. Sigurno ću prepotnati oako se u nečemu opečem.. ili počnem goriti na dvije strane (svijeće), i kad budem tada ću zastati."

"Ali hej čovječe, osjećam se tako svježe. Osjećam se fit. Učinit ću te 'izlete'. Volim činiti stvari koje me čine sretnim i iz toga možete izvući dosta pozitivnog i bonusa."

"Na kraju krajeva, nisam bio dovoljno brz u Španjolskoj, ali tome nije bio razlog tolika putovanja."

Hamilton je nastavio:

"Moraš pronaći način kako uživati u Monaku, jer to nemože biti rad, rad, rad cijelo vrijeme dok drugi partijaju u klubovima."

"Slažem se, ljudi mogu imati svoje mišljenje, ali kao što sam rekao, ja nesudim nikoga. Sviđa vam se, vlolite ili se nosite sa tim. (' Like it, love it, or deal with it.')"

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Jel ovo..

[ link do slike ]

Sad ozbiljno. Pustio je Nicole da bi se zabavljao s ovim, u najmanju ruku, fuficama :bang:

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Hamsta se trudi da bude "bad boy", ali mu ta uloga ama bas nikako ne lezi. Slican je onom malom Biberu! Jos sad se exponira sa ovim posvudusama, pored njih mi izgleda ko kakav srednjoskolac na izletu. Mada haj, neka cura :), ali steta sto se fura na ove "repere", mogao je da stvori neki svoj stil, nesto unikatno, jer se bavi sa najboljim i najsexi sportom (poslom) na svijetu, gdje jos ima reputaciju najboljeg vozaca, a on fura neki nakaradan klišej, mislim ne mozes lancugu od pola kile nosat preko Pumine majice, to nikako... :facepalm:

Al eto, pun je para pa sve moze...

i btw. ovo je bio jedan od najvecih faca u F1, barem po pitanju "bad boy" stila, danas je sve klišej...

[ link do slike ]

:cool:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Slavene.. totalno se slažem.. to ga sve vodi na nivo fucking smećarskih Kardašijanki. Totalno low-grade. No što ćeš, možda mu je već odavno visoko pozicionirani podanik Illuminatija Jay-Z isprao tu naivnu glavicu... jer vidim da se već neko vrijeme sve vrti oko njega ta "elita".. ili ti takozvani "glamur" modernog trasherskog vremena (poredka).

Evo par filmića za one koji nemaju pojma o čemu govorim:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cd4FXib6yG4[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=X30M9h8xqVo[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3szaF5R3wsc[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3R-0Eyjwcc4[/youtube]

..ma ima hrpe materijala i svjedočanstava. To više nije nikakva tajna.

Illuminati su opčinjeni "tajnom simbolikom", što čini nekakav "egzotični filing (upravo sa onim komadima na slici Ham diže dva skupljena prsta u formu "Vesica Piscis", samo jedan primjer), također su opčinjeni sa sexom i sexualnim orgijanjem.. stoga se simbolika uglavnom drži tih gabarita)

Ma mislim.. nemam ja ništa protiv toga ako je to njihov izbor.. no mislim da se čovjek jednostavno pogubi u tome. Izgubi svoju esenciju. Zato više podržavam onaj Kimijev ili Vettelov način gdje oni forsiraju to distanciranje medija od sebe i svoje obitelji (privatno), kako bi ostali što više svoji. Bez obzira što to nama fanovima baš i ne paše.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Kritikovat ce nas moderatori, jer smo usli u off temu, mada eto ubijamo malo dosadu dok ne prodje 8 dana :)

S vecinom stvari sam upoznat, danas je svijet otisao u tri lijepe mrkve... Stvaraju se svakakvi trendovi, mada ti trendovi nebi bili toliko popularni zbog nekih ljudi koji su konstatno u nekoj zizi javnosti, pa sta god da urade, to ce izgledati cool. Na svu srecu mi Balkanci smo jos uvijek kriticni prema svemu, nekad je to lose, a nekad i nije. Lose je kada ne znamo cijeniti tudji trud, nego ga znamo samo kritikovati, a dobro je sto znamo neku glupost bas kritikovati :), mada eto, koliko god bili kriticni prema svemu i nas sustize zapadna zatucanost, pocevsi od reality-a, pa do raznih prikaza u javnosti ili tacnije kopiranje istih.

Da se vratim na naseg Hamstu :). Mislim da je on dobro "djete", samo je izgubio kompas. Kako se je krenuo vucarati s onom Nicol, poceo je furati ovaj "gangsta style", s njom je vjerovatno i profiltrirao Hollywood, upoznao razne face koje ga fasciniraju i od toga je krenuo "rolling stone".

Ova slika s ovom manekenkom govori 1000 rijeci, polozaj tijela i stavljanje rukica na noge u stilu Ferst Gumpa, jednostavno govori da je on dobrica koja je podlozna idiotizmu!

[ link do slike ]

A sto se tice nje i njenog stava u "svecanoj haljini" te isplazenoj jezicini, mogli bi reci da je tipicna đutanka koja se vucara po onim cajkama i gdje je u fazonu da moram biti lijepa i luda, jos kad mi kaze u opisu posla "manekenka" digne mi se kosa. Ali eto, ona je "najveca" faca u modnom svijetu (strasno tezak posao), a danas je ocigledno bolje biti manekenka, nego doktorica ili slicno, jednostavno se lakse prodati ovakvim mimainim sinovima, a Hamsta je bas mamin sin!

[ link do slike ] :thumbs:

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Sad tek skužih da mala Jennerica nosi njegovu lančugu po gridu. Strašno Mr. Hamilton, strašno! :facepalm:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Ne zna se kome gore stoji... :D
Obrigado Felipe
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡