Pa da budem iskren i nije bila losa uvijek je se nesto desavalo na stazi.Frantic je napisao/la:Nisam gledao. Stvarno se nije moglo ustati, jbga.
A i riješeno je prvenstvo.
Vidim, Cal.
Svaka čast.
Jel bila trka čemu?
alonso5 je napisao/la:Pa da budem iskren i nije bila losa uvijek je se nesto desavalo na stazi.Frantic je napisao/la:Nisam gledao. Stvarno se nije moglo ustati, jbga.
A i riješeno je prvenstvo.
Vidim, Cal.
Svaka čast.
Jel bila trka čemu?
Kad je Marc pao mislio sam da ce Vale stici Cala ali ovaj je jednostavno bio prebrz.
Pred kraj utrke imali smo odlicnu borbu za 3 mjesto a Espargaro je pao s motora na istom mjestu gdje i Marquez a Vinales je skinuo Dovia isto tako 5-6 vozaca je vodilo borbu za 8 mjesto.
Lorenzo samozatajan,sve u svemu dobra utrka.
Bastianini i McPhee nisu oni su morali na preglede (očito), a Navarro je sigurno bio na restartu.Kush je napisao/la:Eh niti ja nisam gledao moto3, sad mi je žao, jeli netko od vozača koji su lijepo nahebali kako se vidi gore bio na restartu, ovi koji su se koturali po pisti i glumili topovsko meso?
Ako kojim slučajem imaš iskon, iskon je nedavno uveo opciju 24h unatrag i sve možeš pogledati... nije snimalica nego baš sve unutar 24h unazad možeš pogledatiKush je napisao/la:Eh niti ja nisam gledao moto3, sad mi je žao, jeli netko od vozača koji su lijepo nahebali kako se vidi gore bio na restartu, ovi koji su se koturali po pisti i glumili topovsko meso?
tek se na moto2 digao, i tu je bio šou živi, lowes opet na početku trke pada, a poslije odmah i rins, luthi je vozio pametno i uzeo 2. pobjedu za redom, zarco je koma, kada ovo nije iskoristio - zaslužuje izgubiti prvenstvo baš od "starog" švicaraca, raduje me napredak vozača iz drugog plana, sandro i taka, su bili koje mjesto ispred zarca, ali iza 10. i kreću, taka napada sve redom, a sandro ga prati u stopu do 5. pozicije, kada sandro uzima i taku i pomalo ga ostavlja, jer je taka vjerojatno potrošio gume, nijemac sustiže pomalo i ostale, i dolazi do 3. pozicije, prva dvojica su bila malo predaleko i prebrzi možda, ipak stigao je vodeću skupinu i uzeo podij, ali važnije je da pokazuje vožnje koje je i u nižoj klasi pokazivao, da se zna boriti i probijati kroz poredak, odlična utrka - i sve otvoreno još u prvenstvu, dobra najava za nagodinu..
motoGP, pa i bolje nego što sam čekivao, pohvale calu, ta honda je satelit, ali poravnati ili bolji motor od nekih tvorničara, a bolja od tech3 yamahe - imo.
ionako je presudan bio odabir guma, samo bih zamijenio tezu komentatora sa BT2, sa tvdom smjesom naprijed, ne da je morao, nego je mogao neprekidno tiskati za razliku od drugih, obzirom na karakteristike ove staze, što nimalo ne umanjuje njegovu pobjedu da se razumijemo!
suzukiji se opet međusobno kolju i gube sekunde dragocijene, no opet podij za mava, svaka čast i njima, no svi su rezultati na osnovi pada mm-a, puno padova zbog proklizavanja prednjeg kotača bez da je razlog kočenje, uglavnom u zekinom zavoju![]()
- vrijedilo se dići, ali sam se vratio u krevet nakoni nastavio
Tnx! vidio sam u kadru malo dok su pričali o tom prije moto2 starta, i to sa liječničkim pregledom, ali nisam uhvatio, ili nisu rekli, tko je odobren a tko na daljnje preglede/liječenja, iako je ovo bilo za očekivati nakon kroz što su se prokoturali i uput pružili i malo otpora i malo trakcije kolegama, glavno da nema većih ozlijeda ili nedaj alaše nečeg goreg!Felipe je napisao/la:Bastianini i McPhee nisu oni su morali na preglede (očito), a Navarro je sigurno bio na restartu.Kush je napisao/la:Eh niti ja nisam gledao moto3, sad mi je žao, jeli netko od vozača koji su lijepo nahebali kako se vidi gore bio na restartu, ovi koji su se koturali po pisti i glumili topovsko meso?
sve po ps-u, nije sad da je suzuki kanta iz crt razdoblja, a on ih je zaebo, trenutno je mav jači od espa, pogotovo po finišima, ali u trci su blizu uglavnom i kolju se međusobno, znači tu su - takva pravila!zekohonda je napisao/la:cijena uspjeha:
http://www.crash.net/motogp/news/234721 ... sions.html