MotoGP

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
RIP Simoncelli

CAL MAJSTORE!!!! :klanjam: Druga pobjeda sezone i to u normalnim, suhim uvjetima! Prvi pobjednik na satelitskom motoru u suhim uvjetima od 2006.! Vrijedilo se probuditi :party:

slika

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Super utrka, Cal izvanredan iako mu je Marquezov pad donio prvo mjesto. Deda i Maverick na postolju nakon starta izvan prvih 10 - svaka čast :thumbs:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Nisam gledao. Stvarno se nije moglo ustati, jbga.
A i riješeno je prvenstvo.
Vidim, Cal.
Svaka čast.
Jel bila trka čemu?
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Frantic je napisao/la:Nisam gledao. Stvarno se nije moglo ustati, jbga.
Vidim, Cal.
Svaka čast.
Jel bila trka čemu?
Pa da budem iskren i nije bila losa uvijek je se nesto desavalo na stazi.
Kad je Marc pao mislio sam da ce Vale stici Cala ali ovaj je jednostavno bio prebrz.
Pred kraj utrke imali smo odlicnu borbu za 3 mjesto a Espargaro je pao s motora na istom mjestu gdje i Marquez a Vinales je skinuo Dovia isto tako 5-6 vozaca je vodilo borbu za 8 mjesto.
Lorenzo samozatajan,sve u svemu dobra utrka.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Jeli itko vidio onu katastrofu u Moto3? Nemogu sad naći video ali bio je stravičan sudar

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
treba pažljivo birat bitke, ovu sam propustio.
dobro je prvak reko nakon osvojenog naslova: sad će te vidit starog marqueza. :mrgreen:
čestitke calu i ostaku podija.
čitam da su ovi iz moto 3 ok.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
McPhee tu izgleda kao truplo, prvi put kada sam gledao sav sam se naježio i prestrašio. Kroz glavu mi je sijevnula današnja godišnjica Simoncelliju. Onda sam pogledao u Bastianinija kako nepomično leži nakon što ga Navarro gazi, tek tada sam se zgrozio.
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Užasna nesreća, hvala Bogu da su svi u redu. Prizor gaženja McPheea i Bastianinija stvarno je stravičan... :shock:

U Moto2 se stvari zahuktavaju, to je jedina klasa gdje je borba za naslov još uvijek otvorena. Tom Luthi u odličnoj je formi, uzeo je drugu uzastopnu pobjedu jutros i probio se na drugo mjesto u ukupnom poretku, 22 boda iza Zarca koji je danas kiksao i završio tek 12. Rins je opet ostao bez bodova, 25 bodova kasni za Zarcom i bojim se da su šanse za naslov minimalne. Prvenstvo je otvoreno i utrke su zanimljive (danas je Luthi u foto finišu pobijedio Morbidellija), šteta što sam prelijen za buđenje u 5:20 :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
alonso5 je napisao/la:
Frantic je napisao/la:Nisam gledao. Stvarno se nije moglo ustati, jbga.
Vidim, Cal.
Svaka čast.
Jel bila trka čemu?
Pa da budem iskren i nije bila losa uvijek je se nesto desavalo na stazi.
Kad je Marc pao mislio sam da ce Vale stici Cala ali ovaj je jednostavno bio prebrz.
Pred kraj utrke imali smo odlicnu borbu za 3 mjesto a Espargaro je pao s motora na istom mjestu gdje i Marquez a Vinales je skinuo Dovia isto tako 5-6 vozaca je vodilo borbu za 8 mjesto.
Lorenzo samozatajan,sve u svemu dobra utrka.

Hvala.
Viđoh ovo sranje u Moto3, ali fala Bogu, svi su OK.
Dakle, samo Moto2 još visi.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Eh niti ja nisam gledao moto3, sad mi je žao, jeli netko od vozača koji su lijepo nahebali kako se vidi gore bio na restartu, ovi koji su se koturali po pisti i glumili topovsko meso?

tek se na moto2 digao, i tu je bio šou živi, lowes opet na početku trke pada, a poslije odmah i rins, luthi je vozio pametno i uzeo 2. pobjedu za redom, zarco je koma, kada ovo nije iskoristio - zaslužuje izgubiti prvenstvo baš od "starog" švicaraca, raduje me napredak vozača iz drugog plana, sandro i taka, su bili koje mjesto ispred zarca, ali iza 10. i kreću, taka napada sve redom, a sandro ga prati u stopu do 5. pozicije, kada sandro uzima i taku i pomalo ga ostavlja, jer je taka vjerojatno potrošio gume, nijemac sustiže pomalo i ostale, i dolazi do 3. pozicije, prva dvojica su bila malo predaleko i prebrzi možda, ipak stigao je vodeću skupinu i uzeo podij, ali važnije je da pokazuje vožnje koje je i u nižoj klasi pokazivao, da se zna boriti i probijati kroz poredak, odlična utrka - i sve otvoreno još u prvenstvu, dobra najava za nagodinu..

motoGP, pa i bolje nego što sam čekivao, pohvale calu, ta honda je satelit, ali poravnati ili bolji motor od nekih tvorničara, a bolja od tech3 yamahe - imo.
ionako je presudan bio odabir guma, samo bih zamijenio tezu komentatora sa BT2, sa tvdom smjesom naprijed, ne da je morao, nego je mogao neprekidno tiskati za razliku od drugih, obzirom na karakteristike ove staze, što nimalo ne umanjuje njegovu pobjedu da se razumijemo!
suzukiji se opet međusobno kolju i gube sekunde dragocijene, no opet podij za mava, svaka čast i njima, no svi su rezultati na osnovi pada mm-a, puno padova zbog proklizavanja prednjeg kotača bez da je razlog kočenje, uglavnom u zekinom zavoju :zubo:
- vrijedilo se dići, ali sam se vratio u krevet nakon :kockastazastava: i nastavio :zzz:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Kush je napisao/la:Eh niti ja nisam gledao moto3, sad mi je žao, jeli netko od vozača koji su lijepo nahebali kako se vidi gore bio na restartu, ovi koji su se koturali po pisti i glumili topovsko meso?
Bastianini i McPhee nisu oni su morali na preglede (očito), a Navarro je sigurno bio na restartu.
Obrigado Felipe

reso20
GP3
GP3
Kush je napisao/la:Eh niti ja nisam gledao moto3, sad mi je žao, jeli netko od vozača koji su lijepo nahebali kako se vidi gore bio na restartu, ovi koji su se koturali po pisti i glumili topovsko meso?

tek se na moto2 digao, i tu je bio šou živi, lowes opet na početku trke pada, a poslije odmah i rins, luthi je vozio pametno i uzeo 2. pobjedu za redom, zarco je koma, kada ovo nije iskoristio - zaslužuje izgubiti prvenstvo baš od "starog" švicaraca, raduje me napredak vozača iz drugog plana, sandro i taka, su bili koje mjesto ispred zarca, ali iza 10. i kreću, taka napada sve redom, a sandro ga prati u stopu do 5. pozicije, kada sandro uzima i taku i pomalo ga ostavlja, jer je taka vjerojatno potrošio gume, nijemac sustiže pomalo i ostale, i dolazi do 3. pozicije, prva dvojica su bila malo predaleko i prebrzi možda, ipak stigao je vodeću skupinu i uzeo podij, ali važnije je da pokazuje vožnje koje je i u nižoj klasi pokazivao, da se zna boriti i probijati kroz poredak, odlična utrka - i sve otvoreno još u prvenstvu, dobra najava za nagodinu..

motoGP, pa i bolje nego što sam čekivao, pohvale calu, ta honda je satelit, ali poravnati ili bolji motor od nekih tvorničara, a bolja od tech3 yamahe - imo.
ionako je presudan bio odabir guma, samo bih zamijenio tezu komentatora sa BT2, sa tvdom smjesom naprijed, ne da je morao, nego je mogao neprekidno tiskati za razliku od drugih, obzirom na karakteristike ove staze, što nimalo ne umanjuje njegovu pobjedu da se razumijemo!
suzukiji se opet međusobno kolju i gube sekunde dragocijene, no opet podij za mava, svaka čast i njima, no svi su rezultati na osnovi pada mm-a, puno padova zbog proklizavanja prednjeg kotača bez da je razlog kočenje, uglavnom u zekinom zavoju :zubo:
- vrijedilo se dići, ali sam se vratio u krevet nakon :kockastazastava: i nastavio :zzz:
Ako kojim slučajem imaš iskon, iskon je nedavno uveo opciju 24h unatrag i sve možeš pogledati... nije snimalica nego baš sve unutar 24h unazad možeš pogledati :) Ne svi programi ali vecinu...

Kush
GP3
GP3
Tnx za info, nažalost na max-tv-sam, već sam im prijetio otkazom, ali rekli su mi nedavno da će vratit EuSportove programe, no svakako ću razmisliti, tu snimalicu i slične gluposti ne koristim, i smeta me kad mi na telku izbace neku obavijest i nudemi neki film koji me ne zanima uopće, ali ovo nije ta tema, moglo bi se tu..
u svakom sl. tnx! :thumbs:

Kush
GP3
GP3
Felipe je napisao/la:
Bastianini i McPhee nisu oni su morali na preglede (očito), a Navarro je sigurno bio na restartu.
Tnx! vidio sam u kadru malo dok su pričali o tom prije moto2 starta, i to sa liječničkim pregledom, ali nisam uhvatio, ili nisu rekli, tko je odobren a tko na daljnje preglede/liječenja, iako je ovo bilo za očekivati nakon kroz što su se prokoturali i uput pružili i malo otpora i malo trakcije kolegama, glavno da nema većih ozlijeda ili nedaj alaše nečeg goreg! :thumbs:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

Kush
GP3
GP3
zekohonda je napisao/la:cijena uspjeha:
http://www.crash.net/motogp/news/234721 ... sions.html
sve po ps-u, nije sad da je suzuki kanta iz crt razdoblja, a on ih je zaebo, trenutno je mav jači od espa, pogotovo po finišima, ali u trci su blizu uglavnom i kolju se međusobno, znači tu su - takva pravila!

eto ktm-a nagodinu, imaju iste (ne baš, ali) uvjete, pa ćemo vidjet, još da hoće bmw uć ili netko drugi - što više tvorničara i :party:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
za razliku od F1, MotoGP je već osigurao VN Malezije do 2021.
http://www.motorsport.com/motogp/news/s ... on-844270/
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
barem duplo niži hosting fee je ipak barem duplo niži hosting fee. :P
da ne zaboravimo sutra se vozi u maleziji u 8 ujutro je moto gp. nemojte zaboravit pomaknut sat! :gandalf:
report sa kvala:
http://www.motorsport.com/motogp/news/m ... ti-844311/
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡