Ono sto me najvise veseli je volja, zelja i borbenost koju dugo nismo vidjeli. Svaka cast vatrenima, zao mi je sto nije bio veci rezultat...gol razlika ce odlucivati sudbinu nekima. Idemo dobiti Češku pa smo mirni

Tudor je toliko dobar da su ga u Grckoj skoro skratili za glavu. Za selektora reprezentacije treba biti neko tko je na istoj razini kao i igraci , a po igračima znaci najbolje sto postoji na tržištu.Ferrari1345 je napisao/la:Sva sreća pa nas one promašene prilike nisu koštale... Kvaliteta je debelo na našoj strani bila na ovoj utakmici.
Možemo puno napraviti, to je sigurno. Šteta što neki karizmatičniji trener nije na klupi. Nikako mi nisu jasno odluke da se ne uvedu zamjene do 85.min
Samo naprijed!!!![]()
EDIT malo razmišljam, ovaj Tudor bi dobro došao... Pokazao se u Hajduku, tamo negdje dole u Grčkoj a i poznaje dosta prvotimaca
Sad ponovo pogledah highlightse.alonso5 je napisao/la:Golman Turske nikako nije kriv za gol jer je lopta bila jaka i precizna a ono sto je najbitnije nije je vidio od guzve i tek kad je lopta prosla sve igrace onda je nju mogao vidjeti ali vec je bilo kasno.
Sto se tice Tudora mislim da on nije sposoban voditi Radnicki iz Nisa a kamoli Repku.
Šta fali Cacicu? Ocito je da je momcad dobro spremljena atmosfera vrhunska, pozrtvovnost igraca nikad veca....Ferrari1345 je napisao/la:Sva sreća pa nas one promašene prilike nisu koštale... Kvaliteta je debelo na našoj strani bila na ovoj utakmici.
Možemo puno napraviti, to je sigurno. Šteta što neki karizmatičniji trener nije na klupi. Nikako mi nisu jasno odluke da se ne uvedu zamjene do 85.min
Samo naprijed!!!![]()
EDIT malo razmišljam, ovaj Tudor bi dobro došao... Pokazao se u Hajduku, tamo negdje dole u Grčkoj a i poznaje dosta prvotimaca
Za sad apsolutno ništa... Da se razumijemo ja nisam onaj od redovitih pljuvača HNS, mafiija, mamič... Ja sam svakako da se svakome da prilika bez obzira kako je došao na tu poziciju. On pokazuje puno više nego N.Kovač koji je bio prethodno na pozciji. Jer ono su bile (po meni) promašene taktike a samim time i neugodna atmosfera u momčadi....KrBoy93 je napisao/la:
Šta fali Cacicu? Ocito je da je momcad dobro spremljena atmosfera vrhunska, pozrtvovnost igraca nikad veca....
Kako to misliš da nije bilo prevelikih grešaka? Pa onaj start na Srnino koljeno đonom s leđa je izravni crveni karton, a da ne pričam o laktovima u lice koji su svakom normalnom sucu prekršaj za žuti karton. I to je po meni kardinalna greška jer umjesto da smiri Turke s par kartona, takvim suđenjem riskira prilično ozbiljne ozljede igrača i nepotrebno potiče tenzije. S druge strane, ako je onaj prekršaj Strinića bio za žuti karton, po tom kriteriju bi Turska trebala ostati bez minimalno 2 igrača i imati još barem 3-4 s žutim kartonima. Dvostruki standardi su po meni katastrofalna greška i nešto što bi trebalo definitivno iskorijeniti. U svakom sportu!!!Viper je napisao/la:Odlična utakmica, šteta što ju nisu prije riješili jer su mogli u više navrata, nadajmo se da će nam se vratiti protiv Čeha. Već sam se bojao da nas ne zdesi ista sudbina kao Engleze protiv Rusa![]()
Ono što me najviše raduje je pristup i motivacija. Turci su nas tukli ko volove, ali smo izdržali. Sudac se malo zakopao kad je puštao takvu igru od početka, ali ok pobijedili smo. Nekih prevelikih grešaka nije bilo s njegove strane. Šteta za Srnu, baš mi je žao. Makar je za penziju, ali njegova motivacija nikad nije bila upitna. Čakić je malo dugo čekao sa izmjenama i onda se povukao u obranu sa Šifom, ko Talijani nekad, dobro da nam se nije odbilo u glavu ko Čarliju. No izgledali smo dosta svježe pa mu opraštam taj nazovimo propust.
Golčina Modrića, stvarno maestralno kako je pogodio svijeću volejem koja pada sa 20 metara![]()
Veselim se idućoj utakmici, ako zadržimo ovaj pristup, nema straha.