Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
@Frantic golman Turske je odlicno i reagirao s obzirom da loptu prilikom suta vrlo vjerojatno od guzve u 16-ercu nije vidio. Barem je to moje misljenje. Modrić je kako si i sam rekao igracina i imao sam neki osjecaj da ce napokon preuzeti ulogu malog vođe nase repke. Sto je igrao u Realu prenio je i na danasnju utakmicu.
Ono sto me najvise veseli je volja, zelja i borbenost koju dugo nismo vidjeli. Svaka cast vatrenima, zao mi je sto nije bio veci rezultat...gol razlika ce odlucivati sudbinu nekima. Idemo dobiti Češku pa smo mirni :D
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Ferrari1345 je napisao/la:Sva sreća pa nas one promašene prilike nisu koštale... Kvaliteta je debelo na našoj strani bila na ovoj utakmici.

Možemo puno napraviti, to je sigurno. Šteta što neki karizmatičniji trener nije na klupi. Nikako mi nisu jasno odluke da se ne uvedu zamjene do 85.min

Samo naprijed!!! :party: :party:

EDIT malo razmišljam, ovaj Tudor bi dobro došao... Pokazao se u Hajduku, tamo negdje dole u Grčkoj a i poznaje dosta prvotimaca
Tudor je toliko dobar da su ga u Grckoj skoro skratili za glavu. Za selektora reprezentacije treba biti neko tko je na istoj razini kao i igraci , a po igračima znaci najbolje sto postoji na tržištu.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Golman Turske nikako nije kriv za gol jer je lopta bila jaka i precizna a ono sto je najbitnije nije je vidio od guzve i tek kad je lopta prosla sve igrace onda je nju mogao vidjeti ali vec je bilo kasno.
Sto se tice Tudora mislim da on nije sposoban voditi Radnicki iz Nisa a kamoli Repku.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
alonso5 je napisao/la:Golman Turske nikako nije kriv za gol jer je lopta bila jaka i precizna a ono sto je najbitnije nije je vidio od guzve i tek kad je lopta prosla sve igrace onda je nju mogao vidjeti ali vec je bilo kasno.
Sto se tice Tudora mislim da on nije sposoban voditi Radnicki iz Nisa a kamoli Repku.
Sad ponovo pogledah highlightse.
Vidio je on nju dobro, ali je totalno pogrešno procijenio let, tj. gdje će odskočiti.
Bez obzira, ne možeš čovjeka kriviti za ono, što jest jest. Luka svaka čast. Zasad, gol prvenstva.
Sretno protiv Čeha.
Kvalitetniji ste i od njih, ali ne smijete onako fulati kao danas. :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
Ferrari1345 je napisao/la:Sva sreća pa nas one promašene prilike nisu koštale... Kvaliteta je debelo na našoj strani bila na ovoj utakmici.

Možemo puno napraviti, to je sigurno. Šteta što neki karizmatičniji trener nije na klupi. Nikako mi nisu jasno odluke da se ne uvedu zamjene do 85.min

Samo naprijed!!! :party: :party:

EDIT malo razmišljam, ovaj Tudor bi dobro došao... Pokazao se u Hajduku, tamo negdje dole u Grčkoj a i poznaje dosta prvotimaca
Šta fali Cacicu? Ocito je da je momcad dobro spremljena atmosfera vrhunska, pozrtvovnost igraca nikad veca....

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Ma Čačić je samo usputna figura što samo potvrđuje to što nije zvao Halilovića. Ono što je bitno je da igrači imaju dobru atmosferu
između sebe što su u nekoliko navrata i sami rekli. Ali za dalje, definitivno se dečki moraju odmoriti (Raketa, Modrić, Perišić, Manđukić) i
Luka-Raketa moraju više uzeti stvari u svoje ruke ako želimo više..

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
Za Halilovica ima vremena...mlad je...

Roster za EP je na mjestu...

Da ga je uzeo pa da nije odigrao ni minute opet bi rekli da je Cacic ovakav i onakav...

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
KrBoy93 je napisao/la:
Šta fali Cacicu? Ocito je da je momcad dobro spremljena atmosfera vrhunska, pozrtvovnost igraca nikad veca....
Za sad apsolutno ništa... Da se razumijemo ja nisam onaj od redovitih pljuvača HNS, mafiija, mamič... Ja sam svakako da se svakome da prilika bez obzira kako je došao na tu poziciju. On pokazuje puno više nego N.Kovač koji je bio prethodno na pozciji. Jer ono su bile (po meni) promašene taktike a samim time i neugodna atmosfera u momčadi....

Istina, ovo je predivna generacija koja je po danas viđenom vrlo požtrvovna, a sama atmosfera je za sada odlična... Praktički ista generacija ko i na prijašnjim turnirima (2008-2012-2014) ali sa debelo puno iskustva.. Svi su oni po kvaliteti uz sam vrh nogometa i teoretski bilo bi čudo da ne dođemo do četvrtfinala a smatram da bi zbilja mogli puno napraviti na ovom turniru ali neću dizat bezveze euforiju..
Nažalost čitam da je Srna imao smrtni slučaj u obitelji i nadam se da ga to neće puno pogodit i da kao kapetan posveti svoj oproštajni turnir njemu

Nego u vezi trenera jednostavno smatram da bi možda koji trener mogao još više izvući iz ovih igrača. Po meni Bilić bi bio pravi pogodak, a još je i Hrvat i ako ne najbolji trener kod nas... A o njegovoj motivaciji bolje da ne pričam

Za sad sam ugodno iznenađen Hrvatskom predstavom, no vidit ćemo kako će se to razvijat :kokice:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Uvijek ću žaliti što Bilić nije preuzeo repku SADA, zaista mu skidam kapu jer je ogroman motivator, a bome se pokazao i kao taktičar. A i ovi dečki koje je vodio su itekako pametniji i iskusniji. Modrić, Rakitić....klasu su iznad nego što su onda bili. One kobne noći protiv turaka su izgubili jer nisu bili pametni, trebalo je ići na prekršaj ili izglumiti grč ili neku drugu ozljedu. Tih 15 sekundi barem, druge momčadi to rade zadnjih 10 minuta. I evo ih, danas su to ipak bolji dečki, ponajviše psihički. Igrali smo s mudima i glavom. Bilo je i vrijeme....jer ovo je biti ili ne biti. Mnogi hvale naše igrače i upravo Hrvatsku označuju kao favorita iz sjene. Wenger je ako se ne varam upravo nas istaknuo kao kvalitetnu momčad koja će iznenaditi. Ja se zaista nadam, a nadu sam dobio upravo današnjom predstavom naših. Što se Čačića tiće, nije neki trener koji luduje uz crtu i viče igračima. Ne djeluje mi kao neki motivator, no ipak su dečki izgledali motiviranije nego ikada. Očito je Čačić u svlačionici ipak druga osoba...ili su dečki sami stvorili takvu atmosferu tko zna... Taktički je također vrlo lijepo posložio dečke, svaka izmjena se pokazala dobrom odlukom i u pravo vrijeme. Naravno da se razumijemo, za mene još uvijek nije stručnjak, ako to jest, rezultat će doći.
Nakon ovakve predstave Češku bi morali dobiti, poštujem ih, ali Hrvatska je jednostavno kvalitetnija. I ono što me najviše zanima...Španjolska. Čine mi se ranjivi. Naravno, vrhunski igrači, ali da se može protiv njih smo dokazali u zadnjem susretu....eh samo da je bilo malo više sreće i da suci nisu žmirili na neke stvari nebi govorili da Španjolci brane titulu europskih prvaka.
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
2.kakw

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Viper
Formula 4
Formula 4
Navija za: Sebastian Vettel
Odlična utakmica, šteta što ju nisu prije riješili jer su mogli u više navrata, nadajmo se da će nam se vratiti protiv Čeha. Već sam se bojao da nas ne zdesi ista sudbina kao Engleze protiv Rusa :shock:
Ono što me najviše raduje je pristup i motivacija. Turci su nas tukli ko volove, ali smo izdržali. Sudac se malo zakopao kad je puštao takvu igru od početka, ali ok pobijedili smo. Nekih prevelikih grešaka nije bilo s njegove strane. Šteta za Srnu, baš mi je žao. Makar je za penziju, ali njegova motivacija nikad nije bila upitna. Čakić je malo dugo čekao sa izmjenama i onda se povukao u obranu sa Šifom, ko Talijani nekad, dobro da nam se nije odbilo u glavu ko Čarliju. No izgledali smo dosta svježe pa mu opraštam taj nazovimo propust.
Golčina Modrića, stvarno maestralno kako je pogodio svijeću volejem koja pada sa 20 metara :klanjam:
Veselim se idućoj utakmici, ako zadržimo ovaj pristup, nema straha. :pivo:
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Viper je napisao/la:Odlična utakmica, šteta što ju nisu prije riješili jer su mogli u više navrata, nadajmo se da će nam se vratiti protiv Čeha. Već sam se bojao da nas ne zdesi ista sudbina kao Engleze protiv Rusa :shock:
Ono što me najviše raduje je pristup i motivacija. Turci su nas tukli ko volove, ali smo izdržali. Sudac se malo zakopao kad je puštao takvu igru od početka, ali ok pobijedili smo. Nekih prevelikih grešaka nije bilo s njegove strane. Šteta za Srnu, baš mi je žao. Makar je za penziju, ali njegova motivacija nikad nije bila upitna. Čakić je malo dugo čekao sa izmjenama i onda se povukao u obranu sa Šifom, ko Talijani nekad, dobro da nam se nije odbilo u glavu ko Čarliju. No izgledali smo dosta svježe pa mu opraštam taj nazovimo propust.
Golčina Modrića, stvarno maestralno kako je pogodio svijeću volejem koja pada sa 20 metara :klanjam:
Veselim se idućoj utakmici, ako zadržimo ovaj pristup, nema straha. :pivo:
Kako to misliš da nije bilo prevelikih grešaka? Pa onaj start na Srnino koljeno đonom s leđa je izravni crveni karton, a da ne pričam o laktovima u lice koji su svakom normalnom sucu prekršaj za žuti karton. I to je po meni kardinalna greška jer umjesto da smiri Turke s par kartona, takvim suđenjem riskira prilično ozbiljne ozljede igrača i nepotrebno potiče tenzije. S druge strane, ako je onaj prekršaj Strinića bio za žuti karton, po tom kriteriju bi Turska trebala ostati bez minimalno 2 igrača i imati još barem 3-4 s žutim kartonima. Dvostruki standardi su po meni katastrofalna greška i nešto što bi trebalo definitivno iskorijeniti. U svakom sportu!!!
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

c0bra01
Karting
Karting
S nama već: 9 god 1 mj
Navija za: Ferrari!
Nismo mi toliko dobro igrali koliko su Turci bili loši, da su malo bolji turci bili, pa vratili bi nam za sve grede i stative.

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Jbte, pa na prvenstvu zasad manje od 2 gola po tekmi. Doduše, na svakoj je bio barem jedan.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Da, to je i meni upalo u oko. Mislim, nije loš nogomet i svi igraju relativno ok ali bi se baš mogli malo raspucati. :mrgreen:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
nemam ništa protiv malo golova na utakmici. ajmo obrane! :party:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Ove likove koji rade probleme po stadijonima treba kastrirati. ..majku im njihovu koja ih je tako odgojila.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Za ovo stvarno moraš biti posebna vrsta maloumne budaletine.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Navijač sam Hajduka...(a ne znam, više se tako baš i ne osjećam)
Zašto pičke nisu otišli gađat zgradu hns-a, nego su tu došli kurčit se i na kraju pobjeći. Pičketine dao Bog da ih uhvatili i da im te baklje nagurali u šupak...Pičke...Još je Srni umra ćaća, kako su mogli, pičke
Zadnja izmjena: f1zd, dana/u 17.06.2016., 20:22, ukupno mijenjano 1 put.

reso20
GP3
GP3
Kreteni su nas koštali pobjede. Niti poštovanja prema Srni nisu imali mater im j****! Sramota!
Treba obznaniti javno te kretene koji su napravili sranja i kada se vrate dobro ih NALEMATI!!! :bang: :bang: :klopa: :klopa:

Evo i Modrić vjerovatno neće igrati protiv Španjolske...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡